duru da çok şık çok tatlı olmuş maşallah herşey çok güzelmiş birde doğum gününde aynı şeyler ama sen kurabiye kek yapacak kişiyi bulmuşsun ben nasıl yapcam ya ben kendi emeğim olsun istiyorum birde bakalım hayırlısı
vavelya hayırlı olsun dişiniz. partinizde güzel olmuş. baya hazırlık yapmıssın.
bizimkinide şurdan görebilirsin. yorucu ama güzel bir gündü bizim için.
Küçük Prensim: Diş Buğdayımız
Evet zeynepçim ben daha önce blogundan bakmıstım zaten Doruğun diş buğdayına.Süpper olmus.Çok güzel hazırlanmıssın.Konsepti cok beğendim.DArısı Doğum günlerine olsun...vavelya hayırlı olsun dişiniz. partinizde güzel olmuş. baya hazırlık yapmıssın.
bizimkinide şurdan görebilirsin. yorucu ama güzel bir gündü bizim için.
Küçük Prensim: Diş Buğdayımız
bende geldimmm...
Artık yürüyorum,dolayısıyla her türlü yaramazlığı yapmakta üstüme yok...
Uyumuyorum,annemi çok yoruyorum.
ımageshack® - online photo and video hosting
ama çok tatlıyım dimi
miraycım masallah sana. pek güzel bi kız olmussun. kara kaşlar yay gibi :) masallah sana.
Miray kuzum ne kadar büyümüşsün teyze güzeli...şapkan da çok yakışmış,taytına da bayıldım,ben kızlara çok yakıştırıyorum Bahar'a da giydiriyorum sıklıkla...
kara kuzum maşallah sana kocaman olmuşsun teyzemm, yerim o dilini ben senin
Miraycım masallah sana sen kadar güzel bir kızsın.Bide o sevimli şapkana bittim.Keske Duruda taktırsada bende işlesem
Baharcım vallahi cin gibi olduğun bakıslarından belli.Masallah.
Zeynebe de masallah çok güzel bir kız
miraycım o ne şeker haller öyle yerim seni maşallah sana
haticecim kurabiye ve pastana bayıldım diş hediğinizde çok renkli çok güzelmiş bende oğlumun doğum gününde kurabiye ve pastamı bu tarzda istiyorum inşallah bulurum istediğim gibi pastanın notuda çok güzel
miraycım kuzum kocaman olmuşsun sen.maşallah sana.çok tatlı olmuşsun iyice
hatiicecim dişiniz sağlam inci gibi olsun.parti ve herşey çok güzel duryo.iyi geçmiş belli..
Miraycım çok güzelsin allah nazarladan korusun seni
Demiralp oğlumun asker arkadaşı pantolonuna bayıldık.. valla buralarda görsem hemen alırım çok yakışmış yakışıklıma..
durucum annecinin ellerine sağlık çok güzel olmuş diş hediğin.. allah inci gibi dişer nasip etsin inşallah..
doruk paşam maşallah sanada çok seviyorum hepinizi..
seldaaaaa 41 kere maşallahoğluşum toplamış valla hep böyle olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?