2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

duru da çok şık çok tatlı olmuş maşallah herşey çok güzelmiş birde doğum gününde aynı şeyler ama sen kurabiye kek yapacak kişiyi bulmuşsun ben nasıl yapcam ya ben kendi emeğim olsun istiyorum birde bakalım hayırlısı

kızlar valla be bayadır buraya girmedim özür dilerim ihmal ettim
bebişlerimiz hepsi birbirinden güzel maşşalh
Allah bahtlarınıda güzel etsin hayırlı evlatlar olsunlar inş.

Çok tesekkür ederiz.Evet vallahi tanıdık birinin olması iyi oluyor.Nazın geciyor istediğin gibi yaptırıyorsun hepsini.Ama insanın kendi emeğininde olması güzel olur tabi.İşte birde onlarla uğrasacak zaman lazım

Evet zeynepçim ben daha önce blogundan bakmıstım zaten Doruğun diş buğdayına.Süpper olmus.Çok güzel hazırlanmıssın.Konsepti cok beğendim.DArısı Doğum günlerine olsun...

miraycım kuzum kocaman olmuşsun sen.maşallah sana.çok tatlı olmuşsun iyice
hatiicecim dişiniz sağlam inci gibi olsun.parti ve herşey çok güzel duryo.iyi geçmiş belli..

hatice,çok güzel geçmişe benziyor,ben de kurabiyelerinize ve civcivli patates salatasına bayıldım,ellerinize sağlık...
ben de bu hafta sonu yapıcam inşallah kızıma diş buğdayı...o yüzden bu hafta hep hazırlık yapıyorum ve giremiyorum buraya fazla...Netten araştırdım biraz,her ayrıntıyı yapmak istiyorum bakalım nasıl geçicek...şu sıralar kardeşimin eşiyle diş buğdayı şekerini hazırlıyoruz...
sizlere sonradan resimlerimizi eklerim ben de...

Son düzenleme:
miraycım masallah sana. pek güzel bi kız olmussun. kara kaşlar yay gibi :) masallah sana.

Miray kuzum ne kadar büyümüşsün teyze güzeli...şapkan da çok yakışmış,taytına da bayıldım,ben kızlara çok yakıştırıyorum Bahar'a da giydiriyorum sıklıkla...

kara kuzum maşallah sana kocaman olmuşsun teyzemm, yerim o dilini ben senin

miraycım kuzum kocaman olmuşsun sen.maşallah sana.çok tatlı olmuşsun iyice
hatiicecim dişiniz sağlam inci gibi olsun.parti ve herşey çok güzel duryo.iyi geçmiş belli..

çok teşekkür ederi< teyzoşlar. öptük

evet, diş buğdayı resimlerine de bayıldım duru hn ın.
mersinde yada mersinli olduğunuz biberli ekmekten de belli (bi mersin/tarsuslu olarak bayılırım da ben :78: )
inci gibi dişleri olması dileğiyle.
artık benim kızımın da dişi çıksın yawww. :95:

Miraycım çok güzelsin allah nazarladan korusun seni
Demiralp oğlumun asker arkadaşı pantolonuna bayıldık.. valla buralarda görsem hemen alırım çok yakışmış yakışıklıma..
durucum annecinin ellerine sağlık çok güzel olmuş diş hediğin.. allah inci gibi dişer nasip etsin inşallah..
doruk paşam maşallah sanada çok seviyorum hepinizi..

Eklentiler

• $Görüntü007.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 37

seldaaaaa 41 kere maşallah oğluşum toplamış valla hep böyle olsun inşallah

kara kuzum yaramaz mirayım da gelmiş,hoşgelmiş,özledik annesi bu kadar açma arayı

duru bebeğinde diş hediği çok güzel olmuş,inci gibi dişleri olsun inşallah

sen özlenmez misin teyze güzeli...şu tatlılığa bak maşallah sana..Bahar da artık yürüyor senin gibi,sanırım ona söyledin sen,sürünmekten daha güzel kalk artık diye..bize gelince elele gezersiniz minnoşum...çok seviyorum sizi,Allah nazardan sakınsın sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…