2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

bütün teyzeciklerimize kokulu öpücükler yolluyoruz

meltemcim başımız bağlı maalesef seldanın oğluşu yiğit alp le kerttik kuzuları

veeeee bahar gelmişşşş kız yaramaz nasılsın? azcık gel seviyim seni kuzucum özledim yaaa

gülşahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :84:

sana sadece üst profilden resim çek demiştim, gitti bütün karizma :82:

1 dk 1 dk sen neyini beğenmiyorsunda laf atıyon bizim oğlana.üst profilmiş hee .

bende öçnce hülya herhalde aradan çıkmış dedim resimlerde hülyayı arıyorum.

Mertkan o ağız burun ne birbirine girmiş paşam ya niye memnuniyetsizsin sen.bu tuğba annede anlamıyor yaa versene fişi kaployu pc yi oynasın paşa.

ayy ben varım valla.Duru nun öyle resimleri varki resmen katılıyorum gülmekten.mesela üstte ecenazın bi resmi vardı ağlar yakındada burak onu teselli eder gibi :)) koyalım koyalım hep sevecekmiyiz azcıkda dalga geçelim .

Demiralp ,Gencer ,Mertkan , Ipek, Zeynep , Bahar ve kayserili mantılar kocaman maşallah size.
ama kayselili anneler nerde ben görmedim de ?

amanında amanın bahar gelmiş hoş gelmişşşş şaşkın şakın ne güzel bakmış maşallah allah nazarlardan korusun seni

baharcım maşallah sana.sendeki kaş kimde var kız ne kadar güzell...
ipektoş oy maşallah sana sanırım babaanne oda nasıl gidiyo yaa.maşallah sana koştugunda göreliminşallah..çok tatlısın tabikidee..
zeynep sarı kuşş maşallah sana..ee artık annen ögrenmiş resim nasıl konulun sık sık gel emi kzumm

burcu doğru diyon bacım yaa.komik resimlerined koyalım yaa..accıda gülelim.dur ben başlatayım..

Miray kuzum ne kadar büyümüşsün teyze güzeli...şapkan da çok yakışmış,taytına da bayıldım,ben kızlara çok yakıştırıyorum Bahar'a da giydiriyorum sıklıkla...

Son düzenleme:
Miraycım masallah sana sen kadar güzel bir kızsın.Bide o sevimli şapkana bittim.Keske Duruda taktırsada bende işlesem

Baharcım vallahi cin gibi olduğun bakıslarından belli.Masallah.

Zeynebe de masallah çok güzel bir kız

miraycım o ne şeker haller öyle yerim seni maşallah sana
haticecim kurabiye ve pastana bayıldım diş hediğinizde çok renkli çok güzelmiş bende oğlumun doğum gününde kurabiye ve pastamı bu tarzda istiyorum inşallah bulurum istediğim gibi pastanın notuda çok güzel

Son düzenleme:
İşte Duru Hanım

Bunu da ben yaptım civcivli patates salatası

Bunlarda minik keklerimiz.Kuzenim yapıyor bunları kurabiyeleri filan.

pastasıda kurabiyeleride çok güzelmiş haticecim, hani durunun resimleri yokmu.....

çok güzel olmuş canım durununda resimlerini bekliyoruzz

harika olmuş yaa diş hediğniz pastaya kurabiyelere bayıldım yaa

Hepinize çok tesekkür ederim kızlar.Evet not tam Duruya uygun oldu.Diş sayısı arttıkça arsızlıkta ona oranla artıyor sanki

Pastayı Mersinde bir pastane yaptı ama modeli ben netten secip götürdüm.En fazla bu kadar benzetebildiler.Kurabiyeleri de kuzenim yapıyor adanada .Doğumlara filan da yapıyor.Bende doğum günü için 1 şeklinde yaptıracam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…