oy o nasıl dize yatıs oyle yerım senı masallah
ayyy cok guzel bı kızın war bayıldımmm masallahkızlar kızım çok huysuz ancak fırsat buldum buda banem menek prensesim hepinizin kuzularınada maaşallah allah bağışlasın evlatlarımızı
zehracım ve ayşegülcüm ne güzel bebekler doğurmuşsunuz :)
maşallah
diğer bebeklerede yarın bakacam :=)
kızlar kızım çok huysuz ancak fırsat buldum buda banem menek prensesim hepinizin kuzularınada maaşallah allah bağışlasın evlatlarımızı
caneylom senin kızında çok şeker onada maşallahpuyorumnanaktan
ayyy cok guzel bı kızın war bayıldımmm masallah
QUOTE]
aman aman maşallah kız.yerim onu saçlarıda defnenin o kadar..
...
çok teşekkür ederiz teyzoşlar 10 gün önceki resmimizdi o şimdi dahada büyüdü kızım papatyacım bu saçları doğumdan sonra dökülmüş kelleşmiş saçlarıkaydirigubbakcemile3
Makinam kayıp ne fotolar çekmiştim istanbuldabilmiyorumkismile Bunlar kırkımız çıktığı gün,uykusuzluktan ölüyor banyodan sonra nasıl da kırışmışkaydirigubbakcemile3
]
41 kere maaşallah canım gözler yakıyo ortalığı çok şeker
yarencim senin oğluşunuda maaşallah canım kocaman olmuş yakışıklı delikanlı
hepimizin bebişlerine maaşallah kızlar bugün ilk defa fırsat bulup bakabildiğim için hepsini alıntı yapamadım tek tek ama hepsi birbirinden tatlı maaşallah allah nazarlardan saklasın inşallah
Kızlar bu linki tıklayın,
http://tor.imageshack.us/
Gözat tuşunu tıklayın ,ingilizce browse yazıyor..Pcnizden resmi seçip yükleyin,sonra yüklenen sayfanın alt bölümde forum kodu yazıyor o linki kopyalayıp buraya yapıştırın.
Ya bebelerin hepsine bakamadıım ne kadar büyümüşler takip etmekte zorlanıyor insan..Bi ara bakıp hepsini yoruma boğcam her birinde bahsedecek o kadar şey var ki opuyorumnanaktan
Makinam kayıp ne fotolar çekmiştim istanbuldabilmiyorumkismile Bunlar kırkımız çıktığı gün,uykusuzluktan ölüyor banyodan sonra nasıl da kırışmışkaydirigubbakcemile3
ayy ıkısıde cok tatlılar ya masallahhh kızlar soyle bı ortak noktada toplu bulussakta hepsını bı ısırsak yesek olmazmı gı kaydirigubbakcemile3[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?