2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maksimen,yaren maşallah bu yakışıklılara kocaman olmuşlar
caneylom senin kızında çok şeker onada maşallah puyorumnanaktan

oy o nasıl dize yatıs oyle yerım senı masallah
kızlar kızım çok huysuz ancak fırsat buldum buda banem menek prensesim hepinizin kuzularınada maaşallah allah bağışlasın evlatlarımızı

ayyy cok guzel bı kızın war bayıldımmm masallah
Bu da Ahmet Burak'ın büyümüş hali :)

masallah gercekten cok buyumus yaaa

kız maşallahta.bu üsteki kazınmış kafa seninmi.oyy obiçim olmuş..bside nasıl yapıyon anlat hele belki bende yaparım..

zehracım ve ayşegülcüm ne güzel bebekler doğurmuşsunuz :)
maşallah
diğer bebeklerede yarın bakacam :=)

teşekkürler.sende 06 ymışsın.aynı memlekettenmişiz...bende 06..ama 07 de yaşıyorum:roflol:....

kızlar kızım çok huysuz ancak fırsat buldum buda banem menek prensesim hepinizin kuzularınada maaşallah allah bağışlasın evlatlarımızı

aman aman maşallah kız.yerim onu saçlarıda defnenin o kadar..

Bu da Ahmet Burak'ın büyümüş hali :)

oyy tosuna bak maşallah çok tatlı olmuş yesin onu Şeniz....cici annesi...

Kızlar bu linki tıklayın,
http://tor.imageshack.us/

Gözat tuşunu tıklayın ,ingilizce browse yazıyor..Pcnizden resmi seçip yükleyin,sonra yüklenen sayfanın alt bölümde forum kodu yazıyor o linki kopyalayıp buraya yapıştırın.

Ya bebelerin hepsine bakamadıım ne kadar büyümüşler takip etmekte zorlanıyor insan..Bi ara bakıp hepsini yoruma boğcam her birinde bahsedecek o kadar şey var ki opuyorumnanaktan

Makinam kayıp ne fotolar çekmiştim istanbuldabilmiyorumkismile Bunlar kırkımız çıktığı gün,uykusuzluktan ölüyor banyodan sonra nasıl da kırışmışkaydirigubbakcemile3

oy oy oy maşalllah yaaa gözlerim doldu bakarken ben de ağustos annelerindenin bis de görebilecek miyz bu günleri???

caneylom senin kızında çok şeker onada maşallah puyorumnanaktan

ayy ıkısıde cok tatlılar ya masallahhh kızlar soyle bı ortak noktada toplu bulussakta hepsını bı ısırsak yesek olmazmı gı kaydirigubbakcemile3

browseye basıp resmimi seçtim.sonra şimdi yükle yazıyo orayamı basacagım

evet oraya bas sonra altta forum kodu diyo onu sağ tuşla tıkla mesaj yazdığımız yere gel dağ resmini tıkla kopyala gönder.

ben senin resmi sağ tıklayıp kopyaladım ama kocaman oldu.deniyeym dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…