2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

valla oldu..he he he ben bu dag olayını hepten unutmuşum.sagol sibelim.opuyorumnanaktan

anam defne sayesınde sayfa kocaman olmus hehe yerım masallah sana guzel gozlu kız senı :)

anası bi beceremediki...şimdi anladım tamam...
zeyl maşallah ogluna yakıyo gözleri..pek şeker.bu arad yardımcı oldun teşekkürler...Şeniz

benim kız 80.sayfanın içine etmiş:roflol:...:roflol:...:roflol:....:roflol:...

OY MASALLAH
burasi bebek dolmus ya ne güzel koyun söylede sevelim azcik
Hepsine kocaman bir Masallah Allah nazarlardan saklasin yavrulari
hepsi isirmalik seker olmus yerim ben bunlari ya

tum bebislere kocaman kocaman masallahh hepsi bir birinden tatli ya isira isira yenmelikler vala

teşekkürler kızlar
ya bütün bebişler kocaman olmuş hepside çook tatlı maaşaallah
ayşegül rwemin üzerinden birlikte aç yerinden paintle a.ıyosun resmi düzenlion tatlım

maşaallah bebişlerimize bu da benim pamuğum

kızlar kızım çok huysuz ancak fırsat buldum buda banem menek prensesim hepinizin kuzularınada maaşallah allah bağışlasın evlatlarımızı

Bu da Ahmet Burak'ın büyümüş hali :)

biz geldik bizde ekliyelim bagli

teşekkürler kızlar
ya bütün bebişler kocaman olmuş hepside çook tatlı maaşaallah
ayşegül rwemin üzerinden birlikte aç yerinden paintle a.ıyosun resmi düzenlion tatlım

a.s.yerim ben bunlarııııı

ya zeyle canım onu ben büyütmedim sibel büyütmüş.onun yapması gerekiyo sanırım.ben o resim yerleri sildim belki düzelir diye ama düzelmedi.dediginide yaptım ama ya yapamadım .yada olmadı..

cicili bicili tatlim masallah yakisikliya allah nazardan kousun ne guzel bakmis masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…