2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maşallah bebekler çok güzelde merak ettim bu bebekler 2010 şubat bebeklerimi benim bebğimde şubat bebeği ama bu kadar büyük değil şaşırdım...

2 gün girmedim resim dolmuş burası
hepsi birbirinden tatlı maşallah
şubat bebişleri sanki daha bir tatlı yerim ben bunları
pamuk hepsi ALLAH nazarlardan saklasın
kocaman oldular ne çabuk büyüdüler daha kalp atışları duyuldu duyulmadı yeni konuşuyorduk şimdi doğdular büyüdüler bile
anneleri kuzularınızı benim için öpün maşallah meleklerimize

oyy oyy ege'miz de pek yakışıklı maşallah.

Allah ım hepsını ısırasım warrrrrrrrrrr
maşallahhhhhhhh
sagolun teyzeleri
maşallah bebekler çok güzelde merak ettim bu bebekler 2010 şubat bebeklerimi benim bebğimde şubat bebeği ama bu kadar büyük değil şaşırdım...
evet cnm şubat ama çogu erken geldı mesela benımkı 15 ocak dogumlu maşallah tüm bebişlere

aynen canım yha ilk zamankı resımlere bakıyorum ne çabuk büyüdü diyorum biyanım hemen büyüsüün istiyo bi yanım hep böle kalmasını rabbım tüm bebişleri korusun inş.

evet canım çoğu şubat bebişi.maşallaahh de teyzesi bebişlerimize

evet ya çok çabuk büyüyolar.

meleksen maksimen caneylom yaren zeyl sibelce papatya cicilibicili maviyeshill 41 kere maşallah bebişlerinize hepsi birbirinden tatlı ısırmalık yemelik :ecrin_bebek:
Allah tüm bebişlerimizi nazarlardan kem gözlerden saklasın

amin canım

saol teyesi biraz oyleyiz baba diyo yarin oburgun gisi beyenmese sorarim sana diye:kedi:

saolun kizlar iyi dilekleriniz icin
bu arada butun bebislere masallah hepsi cok tatli ya erkekler tam pasa ben alinti yapamiyorum kusura bakmayin kizlar

maşallah buraka..

buda benim zilli kızım

kız maşallah perensese..

buda benım ogluşum teyzelleri

oyy çok tatlı bu yaa.vay keltoş vay..maşallah..

buda benim kuzum

kuzuna maşallah be..

bugun 40 kimiz cikiyo teyeler cici bici olduk

saolun kizlar iyi dilekleriniz icin
bu arada butun bebislere masallah hepsi cok tatli ya erkekler tam pasa ben alinti yapamiyorum kusura bakmayin kizlar

maşallah özge hanım ilerde bi görse valla kendine hayran kalır..

buda bugun cekıldı. kızım ıpegım aşkımmm ve anası olarak bendeniz :)
DSCF0583.jpg
DSCF0579.jpg

Eklentiler

• $DSCF0583.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSCF0579.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…