aile saadetimiz teyzoşlar...
sağolun şekerler.zemuszemus
aile saadetimiz teyzoşlar...
amin canım allah hiç kimseyi ayırmasın inşallah...Allah sızı ayırmasın canım arasında bakışları yerim maşallahhh opuyorumnanaktan
analı ogullu pek bı guzel cıkmıssınız masallah kız sıze :lepi:
amin saol canım allah kimsenin ağız tadını bozmasın..fatoşcum allah mutluluğunuzu daim etsin canım çok hoş bi görüntü allah bozmasın bebişleriniz tam bi delikanlı olmuşlan büyümüşler kızlar allah nazarlardan saklasın maaşallah çok yakışıklılar yesin onları cano teyzeleriŞeniz
dimi yaşasınnnnkız fatoş aras sana benziyi ha.
selam canım yerim senin pamuk helvanı...selammm teyzoşlarrrr:)))
evet canım gerçekten rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu isteyen herkese saol teyzesi amin....kızım hepinize teşekkür ediyor teyzeleri
sibelce olsun tatlım belki 3.de kız olur
zeynep maşallah çok tatlı ipeğimiz ama anneside çok çok güzel valla ALLAH kocana evladına bağışlasın canım
sanki ipek değişmeye başlamış sanada benzemeye başlamış
bitanesi maşallah çok güzel bir kızın var yanaklarını ısırırım ben onun
yaren analı oğullu ne güzel bir resim maşallah burak çoookk tatlı öp benim için annesi
zeh maşallah prensese ne kadar masum bakmış gözler renklimi?
meleksen özge pamuk prenses olmuş maşallah
fatoş rabbim umutluluğunuzu bozmasın daim etsin çok güzel bir aile tablosu 2 kişiyken 3 oluyorsun ve gelen 3. kişi evine mutluluk sevgi huzur aşkla geliyor rabbim herkese nasip etsin
cicilibicili maşallah oğluşuna gözler fıldır fıldır bakıyor yavrum benim çok tatlı
sibelce kız çocuk bayılmış uykusuzluktan:)) maşallah paşama
tuğba64 senin kuzunu yerim ben yerim 41 kere maşallah
valla kızlar bebeklerimiz hepsi birbirinden güzel rabbim hayırlı evlat eylesin
inşallah burda kocaman olduklarını okula başladıklarını görürüz resimlerini koyarız:)))
oy maşallahaile saadetiniz hiç bozulmasın maşallah..arasta babaya benziyo bu aara...
amin canım inşallah... kız onada benzetiyolarda genelde bana benzetiyolar ammaaklinialirimsmile
daha üst yazıyı okumadan hemen hatırladım canım.çook yakışmış daladıma.maşallah annesi ilk kez görüyom seni böyle net.maşallah ikinizede....
kızlar biz daha önce hülyayala kendi aramızda hediyeleşmiştik ozamanlar..
ayşegül ben arası aynı annesine benzettim
defnede sana benziyor
kocalarınız sizi daha çok sevmiş demekki
benim kız bana hiç benzemiyor bende kocişi daha çok sevmişim demekki
ayşegül ben arası aynı annesine benzettim
defnede sana benziyor
kocalarınız sizi daha çok sevmiş demekki
benim kız bana hiç benzemiyor bende kocişi daha çok sevmişim demekki
ayşegül zeynonunda resmini koysana bakalım.merak ediyorum büyük prensesi...
arası bende fatoşa benzettim.evet kızın sana benzemiyo babasınamı benziyo..
ayol o neki .zeyno küçükken bende üzülüyordum bu çocuk bana benzemiyo diye.onu ben taşıdam bana benzemesi gerek diye.eşim bana ne dedi dersiniz.üzülme hammallık paranı veririz dedi.: )))))CüvCüv: yeterki kızım bana benzesin demişti (((( lülülülülülü .ee muradına erdi tıpkı babasının kızı..defnecikte annisinin kızı..:lepi:...benim kızım babasının kopyası zeynebin bir lafı vardı geçen gün taşıyıcı anneyiz sanki diyordu evet valla sanki taşıyıcı annesiyim
ayol o neki .zeyno küçükken bende üzülüyordum bu çocuk bana benzemiyo diye.onu ben taşıdam bana benzemesi gerek diye.eşim bana ne dedi dersiniz.üzülme hammallık paranı veririz dedi.: )))))CüvCüv: yeterki kızım bana benzesin demişti (((( lülülülülülü .ee muradına erdi tıpkı babasının kızı..defnecikte annisinin kızı..:lepi:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?