ya kızlar bu tür laflardan hoşlanmıyorum.üzülüyorum gerçekten.hepimizin bebeği var birbirimizi anlamamız lazım.bilgisayarın başına kolay kolay oturamıyoruz malesef.
Ayrıca kardeşim evleniyor onun işleri bir de uzaktan yatılı misafirlerim var.Anlayın beni lütfen böyle söylemeyin.
Belki alınganlığım üstümde bilmiyorum ama siz böyle yazdıkça ben sözünü tutmayan biri gibi oluyorum ve hoşuma gitmiyor.Sadece vakit bulamıyorum.Bu sıralar aynaya bakıp saçımı tarayamıyorum inanın.
Ayrıca daha önce de hiç slayt yapmamıştım çok hızlı değilim.
Voles, bu yazdıklarımı ters algılama lütfen,sadece okuduğumda hissetiklerimi yazdım.
annelerin isimlerini yazmadım çünkü birbirimizi böyle daha kolay tanıyoruz.Mesela ben herkesin ismini bilmiyorum.ızlerken nicklerden tanıdığımız için daha kolay oluyor kimin bebeği olduğunu anlamak.
Baharımızın güzel annesi seni anlıyorum canm benim. Üzme kendini. Arkadaşlar seni suçlayıcı olarak söylemiyorlar emin ol.. Hepimiz çok merak ediyoruz slaytı. Emeklerine sağlık şimdiden
Baharımızın güzel annesi seni anlıyorum canm benim. Üzme kendini. Arkadaşlar seni suçlayıcı olarak söylemiyorlar emin ol.. Hepimiz çok merak ediyoruz slaytı. Emeklerine sağlık şimdiden