2010 şubat melekleri slayt gösterisi

kızlar bir yanlış anlama oldu heralde,nasıl oldu bilmiyorum ama ben son hallerini slayta koycam demedim.ama bahaneyle hepsinin son hallerini görmüş olduk.bütün bebişlere maşallah.Hepsi çok tatlı olmuşlar.

valla yahu nerden çıktı şu son halleri meselesi
bende koydum yoksa kk da topiklere resim koymuyorum

Anam ne bileyim baktim herkez ilk hali son hali koyunca bende koydum geri kalmayalim diyekaydirigubbakcemile3

dedim ya olsun görmüş olduk.Ama ilk resimleri aldım,tabi daha çok eksik var bakalım haftaya sonlandırcam artık

Canım bu sayfaya ekliyemedim ama profilime ekledim kullanıcı adım yeni diye link te veremiyorum profilden alabilirmisin.
resimlerin hepsi hastanede ilk günkü resimleri.

DURU ZEYNEP 09/02/2010 DOĞUMLU.BENıM ADIMDA BURCU.

ŞıMDıDEN ELLERıNE SAĞLIK.

100_2490.jpg

Eklentiler

• $100_2490.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 43
Canım nasıl birşey plannıyorsun bilmiyorum ama benim arkadaşım eşi ve kendisine yapmıştı böyle üstten birbilerine hikaben yazıları falan yazıyordu öyle birşey mşi olacak müzik olacakmı.ayyy çok güzel olacağına eminimde.

canbaharcım geç kalmadıysam bende istiyorum:)Derin 7 şubatta doğdu.hangi bilgiler lazım bak resmini koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…