2010 şubat melekleri slayt gösterisi

ha bir de doğum tarihlerini yazın.çünkü ilk doğandan başlayıp sırayla ekliyorum.ben bildiklerimi ekledim ama yanlışlık olmasın...

kendi resimlerinizi neden eklemiyorsunuz kızlar onu anlamadım sonuçta hatıra olucak yani yada kimse eklemicekse bizde eklemiyelim ortak karar olsun bence kaç resim istiyorsun arkadaşımmm

canların benim için düzen bozmayın.ben istemiyorum resmimim çımkasını.hepiniz onay vererseniz.ben çıkabilirim aradan.hiçte gocunmam.:)))

Canbaharcım bende varım canım ılk bız doĞduk bılıyon zatı doĞum tarıhı..31 aralık 2009 fotolarıda eklıyom Şımdı...

ya canbahar yazmış zaten anne resmi istemiyorum diyee.
sadece bebek esmi olacak yani..
ama evet canbahar kaç tane resim istiyon.çok var biz hepsinide koyarız beeedelikafadulden

CANIM HER TÜRLÜ KOYDUM HANGıSıNE KARAR VERıP YAPACAKSAN SEÇERSıN BENCEDE ÇOK GÜZEL Bı FıKıR ÖPÜYORUM..PROJEYı TAMAMLA OK...

kızlar resmi siz seçin,bir tane olsun çünkü kalabalığız.benim fikrimde anneler yoktu zaten.çünkü ben de resmimi koymak istemiyorum bazı arkadaşlarım gibi..

Ahmet Burak Kapısız 22 Ocak 2010 doğumlu.

resim tarihi 22 Ocak 2010 :)

resim boyutu: 640-480

son hal resimi istiyorsanız onu da koyayım.

annesinin adı da Hülya baharcım :)

Kızlar ne güzel kararlar almışsınız. Valla süper fikirler..
Canbahar canım bana mail adresini at özelden Sana bebiş listesini yollayayım orda hem sıralı doğum tarihleri var hem bebişlerin aadları...

kızlar ya bende istiyorum kızımın resminin yer almasını... yeni doğmuş halleri konuluyo sanırım slayta... bende ekliyorum... yeni resimde isterseniz onuda ekliyim... hangisini isterseniz onu ekleyin... Anne adı: Esra - 31 Ocak 2010 doğum tarihi başka bilgi gereklimi?

burda 1 günlük.. hastaneden eve dönüyoruz:))

bu resimdede ceren 3 günlük...

bu resimde 2 hafta önce çekildi...

hadi kızlar nerde resimler,slayt sizleri bekliyor..................................bu kadar az kişi değiliz biliyorum.Sonra bitince hani benim bebeğim nerde demeyin ama.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…