2010 Temmuz Anneleri Birlikte Zayıflıyor

bende 20 temmuz annesiyim 50 kiloyla hamile kalmıştım 65'e kadar çıkmıştım doğum yaptımğımda 60 olmuştum şimdi ise 52 kiloyum ama biraz göbeğim kaldı gitmiyoda yüzüm zayıflıyo ama göbek gitmiyo nolcaksa:84:

13 kg harika vermişsin cnm..
bende 21 kilo verdim..
var bi 6-7 kg fazla:2:

göbek için lipoooooo
yaptıracam adamı ikna ettim

67 kg oldum kızlar...
devam edeceğim...

Kızlar bende 20 temmuz annesiyim tam 36 kilo alarak doguma gittim neyseki sadece 5 kilom kaldı... onuda İNŞAALLAH en kısa zamanda 9 ay dolmadan vermek istiyorum.. yani kilolarım geldıgı surede geri gideecek gibi

hala 56 kiloyum
52-53 olmak istiyorum artık.
şu boğaza bir hakım olabilsem. birde havalar kötü gitti yerimden kıpırdayamadım. işlerde yoğun. nasıl gidecek bu kilolar.

Son düzenleme:
Kızlar bende 20 temmuz annesiyim tam 36 kilo alarak doguma gittim neyseki sadece 5 kilom kaldı... onuda İNŞAALLAH en kısa zamanda 9 ay dolmadan vermek istiyorum.. yani kilolarım geldıgı surede geri gideecek gibi

sen bayağı alıp bayağı vermişsin canım...
nasıl oldu bu?
benim kızda 20 temmuz doğumlu...
boyun kilon kaç şimdi?
ne kadar kilon kaldı?

hala 56 kiloyum
52-53 olmak istiyorum artık.
şu boğaza bir hakım olabilsem. birde havalar kötü gitti yerimden kıpırdayamadım. işlerde yoğun. nasıl gidecek bu kilolar.

canım boyuna göre ideal kilon kaç ona bak...
bazen evlenmeden önce zayıf olabiliyoruz...

bu arada ben zayıflamaya başladım kızlar....
devam edeceğim...
50 li kg ları göreceğim Allahın izniyle....

sende güzel vermişsin kilolarını canım inşallah istediğin kiloya düşersin.
benim ideal kilom 51-52 çıkıyor şu hesaplayıcılarda ama benim 49 un falan olmam lazım vücut yapım garip biraz baen geniş kilolu gözüküyorum bu nedenle.

:44:halen 7 kılo fazlam var kızlar veremıyorum

aynı sayılırız benimde 7 kg fazlam kaldı.....

anladım canım...bana da ideal 61 diyor ama bende 58 olmak istiyorum...

hadi inşallh veririz bu kiloları yağları....

ya kızlar aylardır 7 kılo fazlam var veremıyorum emzırmıyorum da maydonoz ıcıyorum sırkelı su hıc fayda yok

Kilo konusunda ben de sıkıntılıyım.3-4 gündür dikkat etmeye başladım.Vermem gereken en az 10 kilom var.Allahım nasıl gidecek bu kilolar:18:

ya kızlar aylardır 7 kılo fazlam var veremıyorum emzırmıyorum da maydonoz ıcıyorum sırkelı su hıc fayda yok

sirkeli su içme gaz yapar bebeğe

Kilo konusunda ben de sıkıntılıyım.3-4 gündür dikkat etmeye başladım.Vermem gereken en az 10 kilom var.Allahım nasıl gidecek bu kilolar:18:

gidecekkk

kızlar 61.5 kg da çakıldım iki haftadır....
ama umutla 50 li rakamları bekliyorummmmm

bende 55 de çakıldım bazen 56 bile oluyorum
bi ara hastaydım 54 lerdeydim gitsin artık şu 6 kilo fazla
yaz geldi hiçbir kıyafetime giremiyorum bazıları hariç... ama çok fenaduruyor. ve tabiki göbek. akşam yemiyim diyorum ama yiyorum (

08.06.2011 itibari ile sabah aç karnına 53.5 kiloyum ha gayret olacak sanırım. göbeğimde toparladı fena değil. eski gerğinliğine dönecek. biraz mekik çeksem ama nerdeee....

ben 17 kılo verdım su an 60 kıloyum ama sankı onceden 60 ıken bu kadar kılolu durmuyordum bır 5 daha versem cok mutlu olcam

ben 17 kılo verdım su an 60 kıloyum ama sankı onceden 60 ıken bu kadar kılolu durmuyordum bır 5 daha versem cok mutlu olcam

tebrik ediyorum seni :) eminim verirsin o kadar kilo nasıl gittiyse 5 kilo da gider bence. avantajimız var yazın karpuz ve peynir menüsünü deneyebiliriz. birde bu sıcaklarda kilo vermemek mümkünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…