- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
bende 20 temmuz annesiyim 50 kiloyla hamile kalmıştım 65'e kadar çıkmıştım doğum yaptımğımda 60 olmuştum şimdi ise 52 kiloyum ama biraz göbeğim kaldı gitmiyoda yüzüm zayıflıyo ama göbek gitmiyo nolcaksa:84:
Kızlar bende 20 temmuz annesiyim tam 36 kilo alarak doguma gittimneyseki sadece 5 kilom kaldı... onuda İNŞAALLAH en kısa zamanda 9 ay dolmadan vermek istiyorum.. yani kilolarım geldıgı surede geri gideecek gibi
hala 56 kiloyum
52-53 olmak istiyorum artık.
şu boğaza bir hakım olabilsem. birde havalar kötü gitti yerimden kıpırdayamadım. işlerde yoğun. nasıl gidecek bu kilolar.
sen bayağı alıp bayağı vermişsin canım...
nasıl oldu bu?
benim kızda 20 temmuz doğumlu...
boyun kilon kaç şimdi?
ne kadar kilon kaldı?
canım boyuna göre ideal kilon kaç ona bak...
bazen evlenmeden önce zayıf olabiliyoruz...
bu arada ben zayıflamaya başladım kızlar....
devam edeceğim...
50 li kg ları göreceğim Allahın izniyle....
:44:halen 7 kılo fazlam var kızlar veremıyorum
sende güzel vermişsin kilolarını canım inşallah istediğin kiloya düşersin.
benim ideal kilom 51-52 çıkıyor şu hesaplayıcılarda ama benim 49 un falan olmam lazım vücut yapım garip biraz baen geniş kilolu gözüküyorum bu nedenle.
ya kızlar aylardır 7 kılo fazlam var veremıyorum emzırmıyorum da maydonoz ıcıyorum sırkelı su hıc fayda yok
Kilo konusunda ben de sıkıntılıyım.3-4 gündür dikkat etmeye başladım.Vermem gereken en az 10 kilom var.Allahım nasıl gidecek bu kilolar:18:
ben 17 kılo verdım su an 60 kıloyum ama sankı onceden 60 ıken bu kadar kılolu durmuyordum bır 5 daha versem cok mutlu olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?