2010 Temmuz Anneleri Birlikte Zayıflıyor

tebrik ediyorum seni :) eminim verirsin o kadar kilo nasıl gittiyse 5 kilo da gider bence. avantajimız var yazın karpuz ve peynir menüsünü deneyebiliriz. birde bu sıcaklarda kilo vermemek mümkünmü?

insallah canım sırkelı su ıcıyorum temmuzda ızne gıdecez denız malum kılo vermek sart

Bugün 14 haziran ve ben 59.9 kg oldum....
İnşallah 57 olduğum günleri de görürüm...

selam. 53 e takılı kaldım sanki ( inmiyor aşağı bitürlü. sanırım artık spor yapmadan gitmeyecek son 4 kilo lütfen git artık :))

selam temmuz anaları hepinize hayırlı doğumlar
ben 2010 kasım anasıyım
süt sağma makinası almak isteyen varsa elimde sıfırdan farksız var 1 ay bile kullanamadım diye bilirim garantisi kutusu faturası herşeyi duruyo (medela mini elektrikli pompa)
90 liraya veriyorum isteyen olursa ulaşsın bana

1 sene önce çok işe yarardı ... :)))

benimde elimde sadece bir hafta kullanabildiğim bir pompam mevcut duruyor kutusunda artık ileride lazım olur inşallah :))

benimde elimde sadece bir hafta kullanabildiğim bir pompam mevcut duruyor kutusunda artık ileride lazım olur inşallah :))

canım pompa kullanılamıyor mu? niye 1 hafta kullandın?
Çalışıyordun da...
İkinciye kullan canım...
bu büyüsünde
.....kilon nasıl bu arada?

şu an 66 kg ım..yani hamilelikte 17 kg aldım,doğumdan bu yana 20 kg verdim..
hedefim 3-4 kg daha verebilmek...

ben de keşke sizler gibi kilo vermeye uğraşsaydım ..
48le hamile kaldım , 61 le doğum yaptım ve şuanda 45 kiloyum.
O kadar da çabaladım vermemek için ama napalım.
Bilen varsa bana nası yemek yemeyi seveceğimi öğretsin lütfen

boyun kaç bilemiyorum ama 48 kg civarıysan zaten ufak tefek birisin büyük ihtimalle..o yüzden daha kilo alsan iyi durmaz..bu halin iyi bence..ben de boyuma göre inceyim.180 boya 65,5 kg ım..ama eskisi gibi daha ince olayım istiyorum..hedefim 62-63 kg..daha da zayıflamak istemiyorum çünkü o zaman çok sıska görünüyorum..

boyum 1.63 , çok kısa da değilim uzun da.ama biraz almam lazım , benim boyumda benim kilomda olanlar daha normal görünüyolar ama ben zayıfım.sanırım kemiklerim ağır.

boyum 1.63 , çok kısa da değilim uzun da.ama biraz almam lazım , benim boyumda benim kilomda olanlar daha normal görünüyolar ama ben zayıfım.sanırım kemiklerim ağır.

gayet iyisin bence..boşver ince olmak her zaman iyidir.daha genç ve sağlıklı görünürsün..fazla kilonun verdiği zararlar daha çok..şimdi bebişlerimiz küçük onların peşindeyken kilo vermek kaçınılmaz..bir zaman sonra kilo alırsın ister istemez..yaş ilerledikçe insanlar kilo almaya meyilli oluyorlar..keyfini çıkar bence :)

istersen bebişlere yaptığımız gibi sen de sabahları pekmezli süt içebilirsin..ayrıca günde 1 tane balık yağı alırsan kilo almana yardımcı olucaktır...

banada herkes böyle iyisin sakın kilo verme diyorlar ama ben de 3-4 kilo daha vermek istiyorum çünkü eski kıyafekqtlerimin bazılarına hala giremiyorum (
birde göbeğim toparlanmadı hala esikisi gibi değil, düm düz olsun isityorum spor yapmalıyım sanırım. 52-53 arasında gidip geliyorum. ramazan vesilesiyle veririm belki :)

sen de bendensin :) eskisi gibi dümdüz karına sahip olma isteği içindeyim ben de...ama ramazanda oruç tutmayacağım ben..2 hareketli çocukla üstesinden kalkamam..zaten artık oruç falan tutmuyorum..fitre veriyorum Allah kabul ederse....

Allah kabul etsin canım. benim eşim tutyor bende kendimi kötü hissediyorum tutmayınca. iş yerinde herkes tutuyor.:) inşallah bende tutabilirim.

ilk doğum yaptığımda demiştim nasıl gider bu göbek diye ama gidiyormuş :)bir senede normal boyutlara indi. inşallah en fazla bir sene sonra da eski haline döner.dümdüz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…