misss maşallah şekerim :)) kızlar bende tedavide aldığım kiloları saymassam 5 kiloyu buldumtedavide aldıklarımla toplam 11 kilo oluyor ((
katrem canım gerçekten çok fazla.ben kendime kızıyorum 5 kilo aldım diye.çünkü ilk hamileliğimde 6 .aydan sonra hızla kilo aldım yani hamilelik sonlarına doğru daha fazla alacaz.şimdiden dikkat etmemiz lazım.
misss maşallah şekerim :)) kızlar bende tedavide aldığım kiloları saymassam 5 kiloyu buldumtedavide aldıklarımla toplam 11 kilo oluyor ((
evet gerçekten çok fazla çünkü sanırım 1.5 ayda falan aldım bu kiloyu
dün kuzenlerle günümüz vardı
görünce şok oldular ne ara bu kadar kilo aldın diye
ağzım hiç boş durmuyo
sürekli karnım aç bişeyler canım çekiyo
zaten nefes nefeseyimmmmm
canım bende aynı durumdayım.iştahım okadar açıkki ne yesem doymuyorum.ama artık frenliyorum ve daha dikkatli olucam.oğlumda tam 25 kilo almuıştım.bunda umarım öle olmaz.sonrasında o kiloları vermek gerçekten çok zoooorrrr
peki sende de nefes darlığı oluyo muydu
ben çok nefes nefese kalıyorum
boyum 1.78 kilom 70 ti şimdi 82
kızlar dün tartıldım
tam tamına 12 kilo almışım(
bende 9 kılo aldım napıcas bılemıyorum bilmiyorumkismile
canım pardon ama ne tedavisi sırasında
canım şuan kaç kilosun
canım 67 kiloyla başladım şimdi 72,5(( benim çok şişliğim oluyor bazen ayaklarım ayakkabılara sığmıyor o zaman tartıldığımda 75 bile oluyorum ama normal olarak 72,5 geliyorum.
canım bizim bebeğimiz olmuyordu onun için tedavi görmek durumunda kaldık((
tuzlu mu yiyorsun acaba
tansiyon var mı canım
canım 67 kiloyla başladım şimdi 72,5(( benim çok şişliğim oluyor bazen ayaklarım ayakkabılara sığmıyor o zaman tartıldığımda 75 bile oluyorum ama normal olarak 72,5 geliyorum.
misskapris canım maşallah baya büyütmüşsün.kaç kilo aldın toplam ben 5 kilo aldım doktorum dün kızdı çok fazla diye
( ay canım senin kaç haftalık
anladım canım.olsun kilo almak sorun değil alındığı gibi geri veriliyorda helede bebeği emzirirken acayip kilo veriliyo.en önemlisi bebişlerimizin sağsalim dünyaya gelmesi
[/url][/IMG]
Rüzgar ve ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?