2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

misss maşallah şekerim :)) kızlar bende tedavide aldığım kiloları saymassam 5 kiloyu buldum tedavide aldıklarımla toplam 11 kilo oluyor ((

evet gerçekten çok fazla çünkü sanırım 1.5 ayda falan aldım bu kiloyu
dün kuzenlerle günümüz vardı
görünce şok oldular ne ara bu kadar kilo aldın diye
ağzım hiç boş durmuyo
sürekli karnım aç bişeyler canım çekiyo
zaten nefes nefeseyimmmmm

canım bende aynı durumdayım.iştahım okadar açıkki ne yesem doymuyorum.ama artık frenliyorum ve daha dikkatli olucam.oğlumda tam 25 kilo almuıştım.bunda umarım öle olmaz.sonrasında o kiloları vermek gerçekten çok zoooorrrr

peki sende de nefes darlığı oluyo muydu
ben çok nefes nefese kalıyorum
boyum 1.78 kilom 70 ti şimdi 82

peki sende de nefes darlığı oluyo muydu
ben çok nefes nefese kalıyorum
boyum 1.78 kilom 70 ti şimdi 82

canım bazen oluyo özellikle çabuk yoruluyorum.ilkde bu kadar olmamıştı.inan ilk 6 ayda sadece 6 kilo almıştım ve kalan kiloları son 3 ayda aldım.70 kilo ile hamile kalmıştım ve doğuma giderken 95 kiloydum

20 ymiş senin de bakmadan sormuşum
canım ben zaten bu kilonun tamamını 1.5 ayda aldım

canım şuan kaç kilosun

canım 67 kiloyla başladım şimdi 72,5 (( benim çok şişliğim oluyor bazen ayaklarım ayakkabılara sığmıyor o zaman tartıldığımda 75 bile oluyorum ama normal olarak 72,5 geliyorum.

canım 67 kiloyla başladım şimdi 72,5 (( benim çok şişliğim oluyor bazen ayaklarım ayakkabılara sığmıyor o zaman tartıldığımda 75 bile oluyorum ama normal olarak 72,5 geliyorum.

tuzlu mu yiyorsun acaba
tansiyon var mı canım

canım bizim bebeğimiz olmuyordu onun için tedavi görmek durumunda kaldık ((

anladım canım.olsun kilo almak sorun değil alındığı gibi geri veriliyorda helede bebeği emzirirken acayip kilo veriliyo.en önemlisi bebişlerimizin sağsalim dünyaya gelmesi

tuzlu mu yiyorsun acaba
tansiyon var mı canım

canım bende hamilelikten öncede vardı bu sorun. nedenini bulamadılar o zamanlar hafta bir bi ilaç vermişti doktor onu kullanıyordum şlimdi kullanamıyorum tabiki o yüzden çok şişiyorum (

gulllcüm bende 64,5 la başladım şu an 70 kiloyum.. bakalım 9 ay sonunda nasıl olucam.. ilk defa bu kilolara çıktım.. hayırlısı olsun..

misskapris canım maşallah baya büyütmüşsün.kaç kilo aldın toplam ben 5 kilo aldım doktorum dün kızdı çok fazla diye

Ben toplamda 3 kilo aldım canım onlar da ilk haftalarda serum yemek ve yatmak zorunda kalmıştım progestan etkiledi biraz da artık kilo almıyorum mesela.Olan kilo da karnıma gitti.Bence normal ben göbüşümü çok sveiyorum.

Öğretmenim ya çıkması iyi oldu aslında çocuklar anlıyolar ve dikkat ediyolar çarpmamak için ,ben memnunum yani...

anladım canım.olsun kilo almak sorun değil alındığı gibi geri veriliyorda helede bebeği emzirirken acayip kilo veriliyo.en önemlisi bebişlerimizin sağsalim dünyaya gelmesi

haklısın canım verırız İNŞAALLAH.. hayırlısıyla saglıklı alalımda meleklerımızı kucagımıza.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…