2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

slm kızlar,siteyi hep takip ediyorum ama yeni üye olmak nasip oldu.göbişlere baktımda biraz maaşallah hepinize.benim 19+3 bugün ama hala göbiş yok.hele sabahları tamamen kayboluyo,akşam şişiyo.yani bebek değil göbek.yana doğru genişliyorum sanırım boyumda uzun hiç belli olmucak sanırım benim minik kızım :umursamaz:

buyuyorlar kizlar cok sukur,ben cok seviniyorum gobegim buyuyo diye :dance:

Papatya büyümüşşşş maşallah..

Benimki de aynı gibi belki biraz daha büyüktür:)))

ama birde benim göbişimi görün isterdim kocaman oldum minik kuştum tombul kuş oldum kaydirigubbakcemile3
henüz 16 haftalarda beni ikiz annesi sanıyorlardı popo böbiş elle tutulur gözle görünür haldeydi anlayacağınız ben de pek hoşnut sayılmam bu kadar şişlikten ama bebeğimin canı ruhu sağolsun annesi onun için herşeye katlanır:CüvCüv:

günaydınn sabah şekerleri
hepinizin göbüşüne ve bebişinize en içtenlikle MAŞALLAH...

merhaba hoşgeldinn...Teşekkür ederizz...
Sizede maaşallah annesi onlar büyüsünler de inş.kilolar verilir inş.bir şekilde...

maşallah kuzumada canım arkadaşım annesine de
çok güzel olmuşsunuz bende bizde aynen sizin gibiyiz şimdi 59 kilo olmuşuz:):)

Canım teşekkür ederim senin resmini görmedim ama ben sanki.
İyi gidiyoruz iyi ama artık dikkat etmek lazım:))

misskapris biz seninle aynı haftadayız galiba ben senin resmini göremedim nerede benimde göbiş senin kadar kadar var mı diye?

merak ettim valla....

hepinizin göbüşleri ve bebişleri harika sizlere bakınca içim kıpır kıpır oldu ben 2009 temmuz annesiyim şimdiden hamileliğimi çok özledim kıymetini bilin
ben de sizlerle göbüşümü paylaşmak istedim bi süre sonra sileceğim topiğin içeriği açısından....
doğuma 1 ay vardı burda 8 aylık bebeğim ve ben............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…