2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

Şulecik maşallah canım bebişine Allah nazardan korusun seni ve hepimizi şeker...

Minikkuş senin göbişi maalesef göremiyorum nedense açmadı.

Liyadora canım yaaa kırkbin kere maşallah Allah'ım esirgesin bıdıklarını....

Harika görünüyorsunuz...

Allah sağlıklıca, zamanında doğmalarını nasip etsin canım.:Saruboceq:

Eveeet bu da benim dün ki halim 21+6 günlük bıdığım...

Eklentiler

• $21+6.webp
    2 KB · Görüntüleme: 35

Capricimm hani nerde göbek birde şiştim iyice deyip duruyosun...Gayet iyi görünüyosun canım maaşallah size annesii...

Canım benim çok teşekkür ederim de bu aç halim...

Sabah daha hiç bişe yememiştim.

20 +5 günlüğüz bebişlerimle...

maşallh maşallah eee senin gobkının bizim ıkı katı olması lazım ikiz bebik iştee ben bunun yarısı kadarım ama bende kalça maşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sende bir gobık bende gobık yok goğus kalçaa :roflol: :roflol:

Yaa kızlar burda açım açççççç bir gün de öğleden sonra çekicem aradaki farkı görün bakalım bunun 2 katı...

Hııı şu var benim de sadece karnım şişiyor diğer taraflar çok az büyüdü...

Ama yeme konusunda çok ciddiyim doymuyorum yaaaa....

Bundan sonra gelir kilolr gibime geliyor. Şimdiye kadar 6,5 kilo aldım bundan sonrası Allah kerim...

capri tamam açken çekmişsin de yine de fazla göbeğin ve kilon yok..maşallah..
liyadora maşallahhh önden önden gidiyorsun.
Minikkuş sen tam normal görünüyorsun maşallah.

capri tamam açken çekmişsin de yine de fazla göbeğin ve kilon yok..maşallah..
liyadora maşallahhh önden önden gidiyorsun.
Minikkuş sen tam normal görünüyorsun maşallah.

Basen, kalça felan almadım sadece göbeğim çıkıp çıkıp iniyor ama inan yemeye iyi yiyorum inşallah bebişim alıyordur kiloları onu da pazartesi günü inşallah öğrenicez...

Fazla şişmememin ana sebebi yürüyüş diyebilirim. Her öğle arası yarım saat yürüyorum atrtı akşamları da eşimle yürüyüşe çıkıyorum. Muhtemelen onun faydasını görüyorum. Ama boğazım kuvvetli iş arkadaşlarım da diyor senin bu yediklerinle kapıdan geçmemen lazım diyorlar...

Ben nerdeyse hamileliğin başından beri yatıyorum.Ama buna rağmen sadece göbeğimden kilo aldım..O da aldı başını öne doğru fırladı..Annem zayıf olduğumu düşünüp üzülüyor.Ben çok memnunum halimden..basket topu yutmuş gibiyim sadece...yürüsem ne olurdu bilmem..sadece tuvelete kalkıyorum ...

capri maşallah hiç yok gibi göbüş hani şişmiştin:) benimde sabahları çok az oluyo ama akşam şişiyorum:)
liyadora senin göbüş iki tane kuzucuğu taşıdığını belli edio ama karnın öne doğru gidio sürekli sanki başka bi kilon yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…