2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

22+1 günlük göbüşüm öğlen saatlerinde çektim... çünkü sabah çok inmiş akşamları felaket şişmiş oluyorum bunun 2 katı...

saol gülcüümm
kızlaaaaaaar şuan itibariyleeeeeeeeee 7 kilo almışım çok kötü oldum noluyo yaaa acayip hızlandı bu kilolar

Froya, misskapris,muzurperi maşallah kızlar çok tatlı olmuşsunuz.

Allah sağlıklıca zamanında kucağınıza almayı nasip etsin.
:Saruboceq:

Muzurperi seninle aynı gidiyoruz canım ben de seninle aynı durumdayım. Kilo olarak da hemen hemen aynı durumdayız.
olumunekankayizsmile

capricim dün akşamdan buyana ellerim bacaklarım şişmeye başladı çoraplar yüzükler oturuyo.. sendede
başladımı

çok sağol canım. amin hepimize nasip etsin inşallah.
muzurperi sana da maşallah şeker, çok şirin görünüyor göbüşş.

capricim dün akşamdan buyana ellerim bacaklarım şişmeye başladı çoraplar yüzükler oturuyo.. sendede
başladımı

Canım ben sabahtan öğleye kadar rahatım öğleden sonra sıkıntılı oluyorum şu 2 gündür özellikle arttı.

O kadar yürümeme rağmen ellerim ayaklarım şişiyor ama ben nedenini biliyorum aslında benimkisi tuzdan diye düşünüyorum. Çünkü normalden tuzlu yiyorum ve azaltamıyorum maalesef ama artık azaltmak zorundayım.

maşallah kızlar hepinizin göbüşlerine de bebişlerine de
bu aydan itibaren hızla kilo almaya başlıyoruz hazır olun kızlar kaydirigubbakcemile3
ben ne hale gelirim düşünemiyorum akannehir

başladımı

canım benim el parmaklarım tombiş sigara böreği gibi :))) ayaklarım ve bacaklarımda çok şiş ((

ayy benimkinin ebebinide biliyorum aslında seninkiyle aynı capricim doktor yasaklamasına rağmetn tuzzzzzz!!! vazgeçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…