2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

ayşecim maşallah. benim de çatlak yok ama olacakmış gibi. kaşınıyor sürekli.inşallah sağlıkla bebeklermizi kucağımıza alalım. çatlak matlak umurumda da değil.

ayşecim maşallah. benim de çatlak yok ama olacakmış gibi. kaşınıyor sürekli.inşallah sağlıkla bebeklermizi kucağımıza alalım. çatlak matlak umurumda da değil.

hayırlısı ile alalım da gerisi boş canım :Saruboceqpuyorumnanaktan

Benim de çatlak yok henüz.Yarın tam 29 haftalık.Ama 16. haftadan beri her gün sabah akşam düzenli olarak kremleniyorum.Gerçi son bir ay kala bayağı büyüyecek göbekler.O zamana çatlamazsa iyi.Son 11 haftayı da sağsalim atlatsak.:Saruboceq:Hepimiz meleklerimize kavuşmak için sabırsızız.Allah herkesi vakitlice kurtarsın.:Saruboceq:

valla belim basenlerim ve bacaklarımın iç tarafı çatladı
üzülmüyor değilim ama yeter ki bebeğim sağlıklı olsun

valla belim basenlerim ve bacaklarımın iç tarafı çatladı
üzülmüyor değilim ama yeter ki bebeğim sağlıklı olsun

canım benimde göbeğim çatlamaya başladı.hemde göbek deliğimin hizasında ve yan taraflarında hafif hafif kırmızı çatlaklarım oluştu.bebek yağı kullnıyorum ama hiçbir faydasını göremedim.anneminde çatlamış hamileliğinde.genetik herhalde.elden gelen birşey yok ki..kızım ne tarafa doğru şiddetli tekme atsa o tarafım çatladığını farkediyorum.özellikle sol tarafım:1no2:

Canım bebek yağı pek işe yaramıyor diye duymuştum..fındık yağı kullanıyorum ben..bir de çok su içiyorum

Canım bebek yağı pek işe yaramıyor diye duymuştum..fındık yağı kullanıyorum ben..bir de çok su içiyorum

ben de bebek yağı kullanıyorum
annemde de hiç çatlak yok
bol bol su içiyorum
ama şunu anladım çatlayacağı varsa çatlıyor
ne yaparsan yap
bünye meselesi demek ki

az evvel çektim,hastanedeyim..30 + 3 günlüğüz tatlı sıpalarımla :asigim: :asigim:

az evvel çektim,hastanedeyim..30 + 3 günlüğüz tatlı sıpalarımla :asigim: :asigim:

MAŞAALLAHH kocaman oldu göbişlerimiz.. ayşe ne gusel sadece göbiş varr.
beni görsenizz sempatiksalakcinni aldım başımı gidiyorumm mafoldumben

bu arada pijamanada bayıldımm :)

Sadece göbiş var ama kendimi çok iri hissediyorum kaydirigubbakcemile3

ayşee pijamana bayıldım cnım nereden aldın :)

ayse harika gorunuyosun masallah,iki tane baloncuk yutmush gibisin :dance:

Teşekkürler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

eşim aldı pijamamı..sorup öğreneyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…