2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

İpekbocugu ,Aysecinarli,Minikius,Sonbahar hepinize masallah

Herkes ne kadar tatlı oldu yaa Allah'ım esirgesin.

Kızlar bu da bizim 28+6 haftalık halimiz. Her gün biraz daha büyüyoruz.

Son düzenleme:

Capricim bu ne güzellik..Süpersinn maaşallah...Hiç kilo almamışsın gibi yaa...:nazar
:

Çok teşekkür ederim canım benim...

En son 10 kilo almıştım şimdi 11 olmuştur. Bacaklarım bile kalınlaştı yaaa öyle deme...

Son düzenleme:
caprican süper görünüyorsun canım çok orantılısın maşallaaaahhhhhhhh opuyorumnanaktan

papatyacım sorma benim toto benden bayağı sonra gelir oldu bir yere giderken:)))

bu da en son halimkaydirigubbakcemile3http://hizliresimyukle.com/showpic-4298/100_1078.jpg

baharcım maşallah sana süper gönüyorsun çok yakışmış hamilelik sana tam bi erkek bebek taşıdığın belli sipsivri bi göbek kalçan da bence çok hoş ve sexi görünüyor aklinialirimsmile öle kalsa kocan sevinir belkide kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım.

valla eşimde bana bazen o eski sıska halinden daha güzel şimdiki halin diyor. ama daha çözmüş değilim gerçek duygularımı yoksa beni avutmak için mi diyor.

kafama hiç takmıyorum zaten kilolarımı. nede olsa geçici diyorum bu günler. kendimle dalga bile geçiyorum sumocu gibi oldum diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…