2010 Temmuz Anneleri Göbüşleriii

sağdaki kızım,soldaki oğlum ama..ayna görünüşü o...kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]
kızlar 32+2 günlükken fotoğrafımız[/QUOTE][/QUOTE]

Son düzenleme:
[/url][/IMG]
kızlar resim yüklemeye çalışıyorum ama becerebilecek miyim bilmiyorum unutmuşum.

[/QUOTE]

Amannda amannn Kocaman olmuşş göbişler ALLAHIM oglunu saglıkla kucagına almak nasip etsin.. oglunada [/QUOTE]

teşekkür ederim canım. ,inşallah hepimize Allah evlatlarımızı sağ salim bağışlasın.

[/QUOTE]

maşallah tatlım gerçekten göbişin bayağı büyümüş....

Ultrason fotosuyla da süper br kare olmuş valla..
[/QUOTE]

maşallah flower büyümüşsünüz :CüvCüv:

teşekkür ederim arkadaşlar evet göbeğim çook büyüdü herkes doğuma 1 buçuk ay var deyince ooo ne kadar büyüyecek bu daha diyor. hatta erken doğar bu diye moral bozuyolar ama benim oğlum zamanında doğacak inşallah üzmücek annesini:Saruboceq: bu arada ben bu göbekle bizim işyeri 2 katlı 1 aşağı 1 yukarı koşturup duruyorum.acaip yoğunlaştı işler ve bana acaip sıkışık bir iş verdiler gider ayak çok ta önemli bir iş bakalım Allah yardımcım olsun. hiç kilo almıyorum 2-3 haftadır. doktora sordum çok koşturuyosanız siz zayıflıyosunuzdur bebek alıyodur kilonuz aynı çıkıyodur dedi. 2 hafta sonra kontrol bakalım.bebeğim kaç kilo çıkacak.

Misscapris, Ayşeçınarlı,deniz güneş fotolarınızı gördüm sizi göbikler de çok güzel maşallah

Taptaze bir resimm bugünden 34+2 yiz artık gitgide büyüyoruzzz....

Son düzenleme:
maşallah çok tatlı görünüyorsunuz!!

Çok saolasın canımm:kedi:​
Papatya MAŞAALLAH diyorum... fıstık gibi gözüküyorsun
dogumdan sonra cok cabuk eski haline gelirsin opuyorumnanaktan

Benim eski halime gelmek 9 ayı bulur muhtemelen şakkıdı

Saol Zeymurancımm...zemuszemusHayırlısı ile bir dünyaya gelsinler inş...kiloları da veririz heralde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…