2010 Temmuz Anneleri Kaçıncı Haftadayız? Kaç Kilo Aldık?

muzurperi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
1.004
10
358
Ankara
2010 temmuz anneleri bugün sabah tartıldıktan sonra sizleri merak ettim...
bugün 24. haftam bitti ve ben tammm 8 kilo almışım ilk başlarda iyi gidiyordum ama hızlandım....klava:klava:klava:
sizde durumlar nasıl?cokacimcoookcokacimcoook

Bugün 23+1 deyim 5,5 kilo almışım..

Ben de ilk başlarda hızlı girdim ama yavaşlattım:)))

Muzurperi canım ben de ilk başlarda iyi gidiyordum ama birden hızlandı kilo alımım.

Aslında çok fazla da yemiyorum ama neden oldu anlamadım.

Ben de 25. haftanın içerisindeyim ve 8 veya 9 kilo aldım.

Tamamlayana kadar bir 8 kilo daha alırım bu gidişle...

bende 22+2 yim ve 6 kilo aldım.

hemen önümdeki tatlıyı kaldırmam lazım( ve hergün düzenli yürüyüş yapmam da lazım(

[/B]
ahh canım sorma bu hafta yürüyüşe başladım bende havalarda düzelince iyi geliyor .. ben anlamadım abartı iştahıımda yok ama tatlı beni mahveden.... bir haftada 2 kilo birdn alınırmıbilmiyorumkismile
ahh kşke kalan zamanı 8 kiloyla tamamlasam ne iyi olur amaaa son ay özllikl haftada 2 kilo alanlar varmış:1shok::1shok:

gunaydın kızlar yeni topigin hayırlı olsun.bu arada en cok kg galiba ben almışım.25+3günlük hamileyim.12kg almışım.:kedi:napıcam hic bilmiyorum

bende 22+2 yim ve 6 kilo aldım.

hemen önümdeki tatlıyı kaldırmam lazım( ve hergün düzenli yürüyüş yapmam da lazım(

tatlı krizim tutuyo rsmen bnim ama inat ettim çikolata almıcam eve.. kaşık kaşık yiyorum çünkü kavanozların dibini gördükçe eşim şoka giriyorkaydirigubbakcemile3

:CüvCüv: Bende 24+3 günlük oldum..! 5 kilo almışımboshayallersmile

sürekli yürüyüş yapıyorum aslında hiç almazdım da..! annemin hamur işleri yokmu canım ne çektiyse yedim şimdi dikkat ediyorum..! 3 kilo daha iznim var.. daha fazlasına hayıııırr..!kötükedihüso

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Ne diyorsun aman Allah'ım inşallah biz öyle olmayız yoksa yandık desene...

Ben yürüyüş de yapıyorum baştan beri ama bu haftalarda bişeler oldu.

İş yerindeki arkadaşlar şaşırıyorlar 2 hafta önce çok az belliydi birden karnın büyüdü diyorlar...

Ne yapıcam yaaa...
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Denizgüneş ve minikuş kızlar siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.

ınşallah böyle de devam eder.

Son düzenleme:
Denizgüneş ve minikuş kızlar siz maşallah çok iti gidiyorsunuz.

İnşallah böyle de devam eder.

Hemen hemen aynı düzeylerdeyiz ya..1-2 kilo farketmez..

Bakalım bundan sonra ne olacak son aylarda insan pek engel olamıyor, dikkatli gitmek lazım..

Bu arada kaşık kaşık çikolata yiyenler..Ben yesem ertesi sabah 1 kilo almış olarak kalkarım yataktan kesin.klava::a015:

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

maşallah canım çok iyi gidiyoun..3 kilo dediğin hamillğin onuna kadarmıı eğr öyleyse vaawww diyorum

Denizgüneş ve minikuş kızlar siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.

İnşallah böyle de devam eder.

Sağ ol canım şimdilik çok şükür normal gidiyo... Ama dikkat ettim yine de herkes öyle aman aman kilolar almamış hepimize maşallah.. doğum yaptıktan sonra veririz inşallah şipşak:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…