Bugün 23+1 deyim 5,5 kilo almışım..
Ben de ilk başlarda hızlı girdim ama yavaşlattım:)))
Muzurperi canım ben de ilk başlarda iyi gidiyordum ama birden hızlandı kilo alımım.
Aslında çok fazla da yemiyorum ama neden oldu anlamadım.
Ben de 25. haftanın içerisindeyim ve 8 veya 9 kilo aldım.
Tamamlayana kadar bir 8 kilo daha alırım bu gidişle...
bende 22+2 yim ve 6 kilo aldım.
hemen önümdeki tatlıyı kaldırmam lazım( ve hergün düzenli yürüyüş yapmam da lazım (
gunaydın kızlar yeni topigin hayırlı olsun.bu arada en cok kg galiba ben almışım.25+3günlük hamileyim.12kg almışım.:kedi:napıcam hic bilmiyorum
[/B]
ahh canım sorma bu hafta yürüyüşe başladım bende havalarda düzelince iyi geliyor .. ben anlamadım abartı iştahıımda yok ama tatlı beni mahveden.... bir haftada 2 kilo birdn alınırmıbilmiyorumkismile
ahh kşke kalan zamanı 8 kiloyla tamamlasam ne iyi olur amaaa son ay özllikl haftada 2 kilo alanlar varmış:1shok::1shok:
Denizgüneş ve minikuş kızlar siz maşallah çok iti gidiyorsunuz.
İnşallah böyle de devam eder.
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelikte_kilo_takibi.asp
bakın kızlar otomatik heaplayıcı var..ben yeni gördüm :))
Hemen hemen aynı düzeylerdeyiz ya..1-2 kilo farketmez..
Bakalım bundan sonra ne olacak son aylarda insan pek engel olamıyor, dikkatli gitmek lazım..
Bu arada kaşık kaşık çikolata yiyenler..Ben yesem ertesi sabah 1 kilo almış olarak kalkarım yataktan kesin.klava::a015:
:CüvCüv: Bende 24+3 günlük oldum..! 5 kilo almışımboshayallersmile
sürekli yürüyüş yapıyorum aslında hiç almazdım da..! annemin hamur işleri yokmucanım ne çektiyse yedim şimdi dikkat ediyorum..! 3 kilo daha iznim var.. daha fazlasına hayıııırr..!kötükedihüso
Denizgüneş ve minikuş kızlar siz maşallah çok iyi gidiyorsunuz.
İnşallah böyle de devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?