aynen canım..hemen şişiyorum bende..en iyi çözüm antıasitler.gaviscon yada talcıd gıbı şeyler kullanmayı dene faydasını göreceksin...:CüvCüv:ben de tatlı canavarıyım ama tutuyorum kendimi bi bıraksam :)
diet puding ve mavi yeşilin çikolatalarından yiyorum çok canım isteyince. bir de bende pekmezle yoğurt yiyorum gerçekten bebeğe yarıyor 22 haftayken detaylıda 530 gr olmuştu oğluşumm
kızlar bir de bişey sorucam şu sıralar midemde bir balon varmış gibi hissediyorum sürekli midem şişiyor bir iki kaşık yemek yiyince tıkanıyorum benim gibi olan var mı?
canım bana da dr.um renie duo vermişti onu içiyorum ama yine de rahatsızım hamilelikten önce de mide rahatsızlıklarım oluyordu ama geçmişti hatta başlarda bulantılarım bile yoktu galiba içimizde ki kuduruklar baskı yapıyor midemize yerimsenibenaynen canım..hemen şişiyorum bende..en iyi çözüm antıasitler.gaviscon yada talcıd gıbı şeyler kullanmayı dene faydasını göreceksin...:CüvCüv:
Sen hamilelık boyunca 15 kılo almışsın ben nerdeyse bu kıloyu 24. haftamda aldım senağlama
Dikkatte etsem olmuyor malesef.. hamilelıgımı nasıl ne durumda bıtırıcem düşünüp endişelenıyorumohaoldumsmile Umarım bir sorun gerçeklesmez bu kılolarım yuzunden.. hayatım boyunca bu kilolarla basım dertte oldu bilmiyorumkismile
Neyse en azından bu sefer Kızım var işin ucunda.. KIZIM SAGLIKLA DOGSUN SAGLIKLA evımıze gelelım canımım dişime takar verırım İNŞAAALAHH:Saruboceq:
ipeğimu sen bizden ayrılma bence opuyorumnanaktan
yazdıkların gayet doğru bence bilgiçlik filan değil.Çevrende birçok konuyu paylaşabileceğin insanlar oluyor ama hamilelik başka bir durum senin gibi düşünen senin yaşadıklarını yaşayan kaç kişi olabilir ki. burada senin gibi tecrübelerini paylaşan bir sürü anne var :))Canım fırsat buldukça bakıyorum bizim alt devre ne yapıyor diye. Hamileyken benim çok sorun ettiğim ama sonradan boşuna olduğuna kanaat ettiğim şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum. İnşallah bilgiçlik taslıyor gibi görünmem.
Tanıdığım bazı arkadaşlar kilo almamak için yediği kaşıkları sayıyordu.Demir ilacı, özellikle vitamin kullanmayanlar vardı. Sonuç plasentanın erken yaşlanmasına bağlı olarak bebeğin gelişiminin 7.ayın sonuna doğru neredeyse durması, kansızlık yüzünden hamileliğin sonuna doğru ayrıca tedavi gerekliliği ve kuş kadar doğan bebekler. Eğer bebeğe faydalı şeyler yiyip de kilo alıyorsanız memnun olun bence. Protein içeren yiyecekler bebeğe çok faydalı. Ben süt içtiğimde ve pekmezli yoğurt yediğimde bebeğin birden kilo aldığını farkettim. Belki de tesadüftür artık bilmiyorum. Bir de hamileyken süt tüketimi fazla olursa doğumdan sonra da süt fazla oluyormuş. Bana dr'um söylemişti. Çok uzun yzdım mazur görün.
sorun etmeyin bence ben de 7 kilo almışım ama oğlumda ilk 5 ay 2 kilo 9.ayın sonunda da toplam 25 kilo alıp 50 ile başladığım hamileliğime 75 ile son vermiştim ama emzirdim oğlumu ve oğlum 5 aylıkken ben 53 kiloya düşmüştümbence kilo alıyorum diye çok kasmamalı ama tabi tansiyona ve ödeme de dikkat etmeliyiz yoksa onun dışında kilolar gidiyo merak etmeyin..bebiş geceleri uyku nedir unutturuyo ve bi de üstüne emzirince dursun desenizde durmuyo kilolar..benim oğlan 700 gr bu haftamda bakalım sizler de kiolarını yazarsanız karşılaştırabiliriz...
yazdıkların gayet doğru bence bilgiçlik filan değil.Çevrende birçok konuyu paylaşabileceğin insanlar oluyor ama hamilelik başka bir durum senin gibi düşünen senin yaşadıklarını yaşayan kaç kişi olabilir ki. burada senin gibi tecrübelerini paylaşan bir sürü anne var :))
hepiniz çok sağolun
Son birşey eklemek istiyorum şuanda bize demir ilacı vitamin vs. veriyorlar ama ben bütün bunların doğal yollarla alınmasından yanayım mesela dr.elevit vermişti ama onu içtiğim zaman su bile içemeyecek kadar mide bulantısı yapmıştı onu içip yemek yiyemiyordum folik asit desen mide kramplarına sebep olmuştu bu yüzden ben sağlıklı beslenip takviyelere çok yüklenmedim..Eskiden annlerimiz folik asit mi içmiş :)))
kızlar bende 23+5 im ve 5 kilo aldım acayip yiyorum kendimi tutamıyorum ama kilo almamak için sürekli elimde domates salatalık var yoksa bende çok kilo alırdım şimdiye
Kızlar kiloya çok takılmayın. Bünyesel biaz da. Ben hamileliğimde nasıl dikkat ettim anlatamam. Kepek ekmekle kahvaltı, sıfır şeker çay-kahve ( sadece akşamları pekmezli yoğurt yiyordum. Onu yediğimde bebeğin fazlaca kilo aldığını gördüm. ) çikolata falan asla. Hamur işi, makarna falan yok. Öğlen salata, sebze yemekleri, hergün et yemeği yemeye gayret ettim. 500 gr süt içtim. Hergün birsürü yol yürüdüm. Sonuç 15 kilo ile hamilelik bitti. Son ay hiç kilo almadım. Bebek 1 kilo aldı. Lohusalık bitene kadar sadece 5 kilo fazlam kaldı. 53 ile hamile kaldım 3 aydır 51-52 kilo arasındayım. Deli gibi tatlı yiyorum bişey olmuyor. Anladım ki dikkat ettikçe insan daha çok kilo alıyor. Bebek doğunca uykusuzluktan otomatik olarak kilolar da gidiyor. Çok kilo alanlar üzülmesin. Eğer emzirirseniz hiççç biri kalmıyor. Bu arada kızım 3640 gr doğdu. Hamileyken tükettiğim süt ürünlerine müteşekkirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?