2010 Temmuz Anneleri Kaçıncı Haftadayız? Kaç Kilo Aldık?

merhaba kızlar ben 26 . haftamdayım ve yaklaşık 9 kilo aldım itiraf etmek gerekirse bunun 6 kilosunu ilk 3ayda almıştım şimdi ise birazdaha kontrollü gitmeye özen gösteriyorum

23. haftamıza yeni girdik 5 kilo almışım şimdiye kadar bundan sonra hızlanmaz umarım.

23. haftamıza yeni girdik 5 kilo almışım şimdiye kadar bundan sonra hızlanmaz umarım.

İnşallah canım... Şuan da maşallah süper...

Ben 24. haftada hızlanmaya başladım.

Aslında bebişimde bir hafta ilerden gidiyor. Ultrasona göre 26. haftadayım.

Amanınn kilolar çıkmış ortaya desenize...
Valla bende başlarda çok iyi gidiyordum ama nasıl olduysa geçen ay 3 kilo birden almışım...
Ki okadar hareketli olmama rağmen..Aşırı da yemiyorum ama bünyemi artık valla....
24+4 üz 8 kilo almışım bende kafamçokkarıştı...

YA AMA ıLK GEBELıKTE KıLO ALIMI DAHA HIZLI OLUR DıYOLARDI ÇOK ALABıLıRMıŞıZ DıYE BENı AVUTUYOLAR DESENıZE mafoldumben

Kızlar kiloya çok takılmayın. Bünyesel biaz da. Ben hamileliğimde nasıl dikkat ettim anlatamam. Kepek ekmekle kahvaltı, sıfır şeker çay-kahve ( sadece akşamları pekmezli yoğurt yiyordum. Onu yediğimde bebeğin fazlaca kilo aldığını gördüm. ) çikolata falan asla. Hamur işi, makarna falan yok. Öğlen salata, sebze yemekleri, hergün et yemeği yemeye gayret ettim. 500 gr süt içtim. Hergün birsürü yol yürüdüm. Sonuç 15 kilo ile hamilelik bitti. Son ay hiç kilo almadım. Bebek 1 kilo aldı. Lohusalık bitene kadar sadece 5 kilo fazlam kaldı. 53 ile hamile kaldım 3 aydır 51-52 kilo arasındayım. Deli gibi tatlı yiyorum bişey olmuyor. Anladım ki dikkat ettikçe insan daha çok kilo alıyor. Bebek doğunca uykusuzluktan otomatik olarak kilolar da gidiyor. Çok kilo alanlar üzülmesin. Eğer emzirirseniz hiççç biri kalmıyor. Bu arada kızım 3640 gr doğdu. Hamileyken tükettiğim süt ürünlerine müteşekkirim.

bende 22 haftalık 8 buçuk aldım

haftaya 9 olur . üzülecek birşey yokki hamileyiz elbette alcaz
:CüvCüv:

guzel dıyorsun canım ama bende 7 kılo aldım senın durumunu bılmıyorum ama75 kılo ıle hamıle kaldım depresyondayımmafoldumbenklava:

bende 22 haftalık 8 buçuk aldım

haftaya 9 olur . üzülecek birşey yokki hamileyiz elbette alcaz
:CüvCüv:

merhaba kızlar,
ben de 8 kilo aldım.
malesef ben de kaşıkla çikolata tüketenlerdenim ama doktorum kızdı bugün yararlı birşey değil diye:sinifsinif:
bundan sonra dikkat etcez artıkkaydirigubbakcemile5

Sen hamilelık boyunca 15 kılo almışsın ben nerdeyse bu kıloyu 24. haftamda aldım senağlama
Dikkatte etsem olmuyor malesef.. hamilelıgımı nasıl ne durumda bıtırıcem düşünüp endişelenıyorumohaoldumsmile Umarım bir sorun gerçeklesmez bu kılolarım yuzunden.. hayatım boyunca bu kilolarla basım dertte oldu bilmiyorumkismile
Neyse en azından bu sefer Kızım var işin ucunda.. KIZIM SAGLIKLA DOGSUN SAGLIKLA evımıze gelelım canımım dişime takar verırım İNŞAAALAHH:Saruboceq:

kızlar yazılarınızı görünce inanın rahatladım ve yalnız olmadığımı öğrendim.bende 23. haftama girdim ve şuana kadar 9 kilo aldım.inanın çokda yem iyorum ama yinede alınıyo işte

kızlaarrr yalnız değilmişimmm :) bende 24 haftayı 8 kg ile tamamladım yediklerime çok dikkat ediyorum ve düzenli yürüyüşler yapmama rağmen durum bu :sinifsinif:
bu arada kaç kilo ile başladığımızı da yazalım ben 63 ile başlamıştım :kedi:

22+5 deyim..6 kilo almışım bende yaaaa... son ayda hızlandım valla frenlemem lazım kendımı galıba ama sabahları mide kazıntısıyla uyanıyoruum..bende sizin gibi aynene çikolata canavarı oldum..ilk aylarda midem bulanıyordu şekerlı şeylerden şimdi tam tersiiguclubacismile..bu arada bebişleriniz kaç gr.???bnm prensesim 490 gr cık:) yerım ben onuu

ben de tatlı canavarıyım ama tutuyorum kendimi bi bıraksam :)
diet puding ve mavi yeşilin çikolatalarından yiyorum çok canım isteyince. bir de bende pekmezle yoğurt yiyorum gerçekten bebeğe yarıyor 22 haftayken detaylıda 530 gr olmuştu oğluşumm
kızlar bir de bişey sorucam şu sıralar midemde bir balon varmış gibi hissediyorum sürekli midem şişiyor bir iki kaşık yemek yiyince tıkanıyorum benim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…