maşallah canım çok iyi gidiyoun..3 kilo dediğin hamillğin onuna kadarmıı eğr öyleyse vaawww diyorum
23. haftamıza yeni girdik 5 kilo almışım şimdiye kadar bundan sonra hızlanmaz umarım.
minikuş senin ilk hamileliğin mi canım
:CüvCüv:
bende 22 haftalık 8 buçuk aldım
haftaya 9 olur . üzülecek birşey yokki hamileyiz elbette alcaz :CüvCüv:
Kızlar kiloya çok takılmayın. Bünyesel biaz da. Ben hamileliğimde nasıl dikkat ettim anlatamam. Kepek ekmekle kahvaltı, sıfır şeker çay-kahve ( sadece akşamları pekmezli yoğurt yiyordum. Onu yediğimde bebeğin fazlaca kilo aldığını gördüm. ) çikolata falan asla. Hamur işi, makarna falan yok. Öğlen salata, sebze yemekleri, hergün et yemeği yemeye gayret ettim. 500 gr süt içtim. Hergün birsürü yol yürüdüm. Sonuç 15 kilo ile hamilelik bitti. Son ay hiç kilo almadım. Bebek 1 kilo aldı. Lohusalık bitene kadar sadece 5 kilo fazlam kaldı. 53 ile hamile kaldım 3 aydır 51-52 kilo arasındayım. Deli gibi tatlı yiyorum bişey olmuyor. Anladım ki dikkat ettikçe insan daha çok kilo alıyor. Bebek doğunca uykusuzluktan otomatik olarak kilolar da gidiyor. Çok kilo alanlar üzülmesin. Eğer emzirirseniz hiççç biri kalmıyor. Bu arada kızım 3640 gr doğdu. Hamileyken tükettiğim süt ürünlerine müteşekkirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?