o zaman çok iyi cnm dogurabileceksin güzel.benim çatım dar sanırım ondan bana fazla kilo aldırmıyor artık normalde protein agırlıklı beslen derdi artık onu bile kesti sebze salata agırlıklı yiyorum dogumda perşembe olucak inş. dua edin
36+0 haftamızda 30 kg .... -tatlicadiarzu-kötükedihüso
37+4teyiz kilo alımımız 27buçuk olmuş:umursamaz:
30 mu?........akannehir
olsun olsun....akannehir:hulya:
Neyseki tek basına değilim.. boshayallersmile dogurur dogurmaz hayırlısıyla kılo verme derdine düşücem daha :bbo:
30 canım 30... rekor bende ... :1shok: ALLAH yardımcımız olsun...
25-30 kilo alan bayanlar, doktorunuz kızmıyor mu bu duruma acaba çok şaşırdım. Ben 10 kilo aldım 37. haftadayız. Ama doktor hala yeme deyip duruyor. Çok kilo alıorsun diyor.Baya bayada azarlıyor beni..
25-30 kilo alan bayanlar, doktorunuz kızmıyor mu bu duruma acaba çok şaşırdım. Ben 10 kilo aldım 37. haftadayız. Ama doktor hala yeme deyip duruyor. Çok kilo alıorsun diyor.Baya bayada azarlıyor beni..
doktorum bana hiç kızmadı yani ne hakla kızacakki oda ayrı mesele..
bilinçli bir doktorsa zaten gebe kaldığın kiloyu sorup boyunu ölçüyor ona göre bana en başta söyledi sen 25-30 alırsın meraklanma diye. bütün bu kiloların emzirdikçe bir çırpıda gideceğini her seferinde ısrarla vurgulasada ben ekmek , pirinç ve hamur işi asla yemedim. hele ki şimdi meyvelerle ve suyla besleniyorum desem yeridir. ben 50 idim şuan 75 im doğuma kadarda 80 olucam büyük ihtimalle ama şişko değilim. sadece kilom artıyor ve göbeğim büyüyor. 2010 anneleri göbekleri topiğinde resimlerimiz var. bakabilirsiniz. bizler kilo artışımızla barışığız ama bazı anne adayları bu kilo eleştirilerinden rahatsız olabiliyorlar ne de olsa hassas dönem geçiriyoruz. bence herkes mutlu olsun.. ne güzel anne oluyoruz
hala 36 hafta ve 30 kg delikafadulden[/QU,
Selam Herkese ;
Bugun kontrolum vardı NST normal bebegım 3 kılo 100 gram olmus . Bugun ılk kez vajınal muayenemı oldum 1 cm acılma varmıs kaydirigubbakcemile3 ..Yumusama da baslamıs normal dogum yolunda ılerlıyorum bakalım herhangı bı sorun cıkmaz umarım kaydirigubbakcemile3
hala 36 hafta ve 30 kg delikafadulden[/QU,
Selam Herkese ;
Bugun kontrolum vardı NST normal bebegım 3 kılo 100 gram olmus . Bugun ılk kez vajınal muayenemı oldum 1 cm acılma varmıs kaydirigubbakcemile3 ..Yumusama da baslamıs normal dogum yolunda ılerlıyorum bakalım herhangı bı sorun cıkmaz umarım kaydirigubbakcemile3
Hamılelık baslangıcı kılonuzu ve suankı kılonuzu yazarsanız daha net olur cunku hamılelık oncesı kılosuyla orantılı kılo alınıyor . Yanı aşırı zayıtlar cok kılo alıyor ama normal kılodakıler ıse 12 kılo 15 kılo arası . Ben 52 kıloyla hamıle kaldım bugun tartıldım 68 kıloydum.
Hamılelık baslangıcı kılonuzu ve suankı kılonuzu yazarsanız daha net olur cunku hamılelık oncesı kılosuyla orantılı kılo alınıyor . Yanı aşırı zayıtlar cok kılo alıyor ama normal kılodakıler ıse 12 kılo 15 kılo arası . Ben 52 kıloyla hamıle kaldım bugun tartıldım 68 kıloydum.
50 kg dım şimdi 80 im senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?