2010 Temmuz Anneleri Kaçıncı Haftadayız? Kaç Kilo Aldık?

inşallahh canım
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin bişey kalmamış maşallah
kim bilir ne kadar heyecanlısındır
biz bekliyoruz öylece
doktorumuza göre 1 hafta daha doğmayacakmış ondan sonra da her an gelebilir artık
Allah hepimize hayırlıs doğum nasip etsin

25-30 kilo alan bayanlar, doktorunuz kızmıyor mu bu duruma acaba çok şaşırdım. Ben 10 kilo aldım 37. haftadayız. Ama doktor hala yeme deyip duruyor. Çok kilo alıorsun diyor.Baya bayada azarlıyor beni..

25-30 kilo alan bayanlar, doktorunuz kızmıyor mu bu duruma acaba çok şaşırdım. Ben 10 kilo aldım 37. haftadayız. Ama doktor hala yeme deyip duruyor. Çok kilo alıorsun diyor.Baya bayada azarlıyor beni..

hamile kaldığınız kilonuzda çok önemli bu konuda
dben mesela 17 kilo aldım doktorum az diyo dahada alabilirsin diyo
şuan 67 kiloyum çünkü boyuma ve hamilelik ayıma göre 70-75 e kadar sınırım varmış

doktorum bana hiç kızmadı yani ne hakla kızacakki oda ayrı mesele..
bilinçli bir doktorsa zaten gebe kaldığın kiloyu sorup boyunu ölçüyor ona göre bana en başta söyledi sen 25-30 alırsın meraklanma diye. bütün bu kiloların emzirdikçe bir çırpıda gideceğini her seferinde ısrarla vurgulasada ben ekmek , pirinç ve hamur işi asla yemedim. hele ki şimdi meyvelerle ve suyla besleniyorum desem yeridir. ben 50 idim şuan 75 im doğuma kadarda 80 olucam büyük ihtimalle ama şişko değilim. sadece kilom artıyor ve göbeğim büyüyor. 2010 anneleri göbekleri topiğinde resimlerimiz var. bakabilirsiniz. bizler kilo artışımızla barışığız ama bazı anne adayları bu kilo eleştirilerinden rahatsız olabiliyorlar ne de olsa hassas dönem geçiriyoruz. bence herkes mutlu olsun.. ne güzel anne oluyoruz

aynen katılıyorum canım
kilolar fazla bile olsa önemli olan bebişlerin sağlıklı olması :)))

benzaten zayıf bir bayan değildim belkide o yüzden çok kilo almadım diye düşünüyorum. mesela bir arkadaşım 49 kiloydu hamilelik öncesi boyuda uzun değil 1,55 falan ancak 27 kilo aldı. işk hafta doğum şişlikler falan deken 10 kilo gitti zaten diyor.

merhaba herkeze ben yeni üye oldum.36. haftadayız kızımla çok heyecanlıyım çok az kaldı bebişimi kucağıma almama 11kg aldım bugüne kadar sanırım 12 kgla tamamlıcam hamileliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…