2010 Temmuz Anneleri Kaçıncı Haftadayız? Kaç Kilo Aldık?

bende 33 hafta ve 15 kilo aldım.yalnız kızlar unutmayın duğumla beraber bebegin suyu falan ilk gün 6-7 kilo gidiyor .sonrada emzirmeye devam ederseniz müthiş kilo veriliyor.ilk gebeliğimde toplam 25 kilo almıştım çünkü ordan deneyimliyim.:)) sonradan hepsini hatta fazlasını verdim.hiç canınızı sıkmayın hepsi gidiyo tabi biraz dikkat edince..

35 . haftalıgım
10 kılo almısım
7 kılosu dogumla gıtse kalıyor 3 kılo
bebegım 2300 grammıs bebeklerınızınde gramajlarını yazsanıza

37+2 ve bizzzzzz 29buçuk kilo aldık akannehir bebişimiz de 3700gr

cnm bebişinin maşallahı var doktorun bu konuda sana bişi sölemedimi sen dogum yapana kdr bebişin 4 kg mın üstünde olacak.normal dogum zor olur fln demedimi?

bnm bugun tam 38 hafta oldu 3400 civarı kilomuz doktorum çok bekletmeden yana deil.yoksa normal doguramassın dedi bana

doktor bebeğin 4kilo ile 4,1 kilo arasında doğabileceğini söyledi
ben de normal doğum yapabilir miyim hala dedim
yapın kaldırır normal doğurabilirsin dedi

35+4 te ben 24 kilo almıştım oğluşumda 3200du yarın gidicez bence benim kilo alımım 26 olmuştur oluşumda 3700 falandır diye düşünüyorum banada doktorum 4 kiloyu fazla geçmediği sürece normal doğum yapabilirsin diyor.:hooray:

35+5 te 15 kilo ile son 10 günde 2 kilo vermişim :))
oğluşumda 2.900 gram

doktor bebeğin 4kilo ile 4,1 kilo arasında doğabileceğini söyledi
ben de normal doğum yapabilir miyim hala dedim
yapın kaldırır normal doğurabilirsin dedi

o zaman çok iyi cnm dogurabileceksin güzel.benim çatım dar sanırım ondan bana fazla kilo aldırmıyor artık normalde protein agırlıklı beslen derdi artık onu bile kesti sebze salata agırlıklı yiyorum dogumda perşembe olucak inş. dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…