2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba şeker evet farkettim kaç gundur bayağı yoğunsunn dikkat kendınede bebişede anne karnında başladılar işe eve gidince de bir yoğunluk sende iştede yoğun olunca böyle oluyor canım

slm arkadaslar bilgisayarım bozuk oldugu için bayadır giremedim kk ya bugün geldi çok sükür.ne var ne yok neler yapıyorsunuz .ben bebegimi çok sükür kıpır kıpır hissediyorum yarında alışveriş yapacagım bebegime bayagı bişey alacagım.sizler neler yaptınız neler aldınız.bide karar verdinizmi ne alacagınıza teskstil olarak degil mobilya yatak olarak falan?:uhm:

slm canım hosgeldın.ohh ohh yapılmıs sükür pc.bebegımıze bız daha karar veremedık park yatak almayı ıstıyorum ev tasınma durumu var cıkarsak daha dar olucak bu oturdugum evden oyüzden hala bır kararsızlık gıdıyor.dolap almam lazım ama kesınlıkle bızım esyalarımız bıle benım gardolabıma sıgmıyor bebısınkılerı nereye koyacam bılmıyorum.

selam kızlar!!
nasılsınız?
biz bugün saat 6 ya randevu aldık. bebişimizi görücez inşallah. dua edin bizim için..

ne güzellllll gör gel bebişini bizede güzel haberler getir :))

güll dün baktım ama ben bebısının resımlerını göremedım nereye eklemıstın sıldın mı?

yok canım duruyor profilimde albümde :))

umutlu dün buralardaydı ıyımısın dıye sormustum ama görmedı gaalıba ıı oldugunu dıger msjlarında yazmıstı sanırım.vişne,ve sule yok bıde bı kacgündür.vısne ayrıntılıyaa gıdıcektı sonra yazmadı bır daha.

nefertiti50 aynen bende dolap konusuna takıldım,almam lazım çünkü dedigin gibi bebegin kıyafetleri pijaması zıbını sunu bunu nereye koyacagız hiçbir yere sıgmaz onun ki daha çok olur bizimkinden:))almaya alcagım ama sorun su nereden ALACAGIM .SEN NERDEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORSUN VEYA FıKRıN VARMI

ben böyle bir oda düşünüyorum ilaveten birde oyuncak sandığı yaptırıcam :)

Eklentiler

• $Broyal.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 41
valla dolabı alma konusunda kararsısız benım cocuk odasında esımın üniversıteden kalma genç odası var.dolabı yok sadece. bıde kıtaplık var ayrıca oda kıtapları almıyor artık hepsı üst üste tekrardan alsak mı yoksa esımın yatagına uygun dolap mı alsak karar veremedık.ben sevmıyorum onuun rengını söyle turuncu,yesıl falan renkler almak ıstıyorum evdekıde lacıvert ve cevız rengı hanı bır ara modaydı.tasınırsak zaten tasınacagımız ev dar kendı evımızde dııl aman kendı evımız oluncaya kaadar ıdare mı etsek bılmıyorum.

ben böyle bir oda düşünüyorum ilaveten birde oyuncak sandığı yaptırıcam :)

gull çok güzel maşşallh oda .bende şöyle karışık seyler tasarlamayı istiyorum hep ayrı ayrı degişik seyler olsun benimde yaratıcılıgım var zaten kendimde bişeyler ekleyip ne olusacak merak ediyorum bakalım.güle güle kullansın bebegin ve sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…