2010 Temmuz Anneleri : )

cep nosunu bize de verdi açarsa tabi
ilk aradığımda çok ağır grip olmuştum
panikledim ğladım ağlıcam
bana dedi ki tel de domuz gribi olmuş olabilirsin
tabi ben herkesi ayağa kaldırdım aciller falan
2. seferde bu oldu işte cebini aradım açmadı
direk iş teli var orayı aradım asistan çıktı daha gelmedi 10 dk sonra gelir dedi
10 dk sonra yine aradım olayı anlatmıştım ilk aradığımda acil diye de söyledim
bi saniye dedi asistan 3-4 dk telde bekletti ben ağlıyorum ama
sonra da işte randevu alsın demiş diyo ki sizi çağrı merkezine aktarayım mı
yok dedim gerek yok kapattım

Ayy güll ben senin oğluşuna bayılsdım maşallah canım nasıl tatlu.
Nasıl gülmüş ya inanamıyorum.Rabbim sen nelere kadirsin.
Ben de bebişimi böle görmek istioruuuuuum...

oğlumun teyzeleriii teşekkür ederiz :)) annesi gibi güleryüzlü olacak diyorum :)))

Hayret bişi yaa töbe töbeee.:umursamaz:

Kızlaar biz kaçtık.ıi geceler,ÖPTÜM...

arkadaşlar selam,
ben de sizin gibi temmuz annesi olucam inşallah. ama maalesef bazı sıkıntılarım var. ilgili bi topic bulamadım. sizlerle de hemen hemen aynı haftalarda olduğumuz için fikrinizi almak istedim. ilk olarak bebişimin gelişi konusunda nedendir bilmiyorum heyecan duyamıyorum. ya da hamile olduğumu çoğu zaman unutuyorum. sürekli içimde bi sıkıntı, huzursuzluk, mutsuzluk , ağlama isteği internetten araştırdım prepartum depresyon diye bişeye rastladım. kondurmak istemiyorum ama... aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu? bir de doktorumun bilgisine çok güveniyorum ama onu destek olarak göremiyorum ve hiçbir şey paylaşamıyorum. değiştirsem mi bilemedim... ne dersiniz?

Kızlarr merhaba...
Sabahtan yazdıklarımız gitmiş...
Düzenleme yapılınca heralde...
Tekrardan günaydınlar herkese....
Nasılsınız bakalım....

hoşgeldin aramıza. ama ben etrafımda hiç görmedim bende de olmadı. acaba seni mutsuz eden başka birşey mi var ? eşinle durumun ya da ne bileyim kariyer planın yarıda kalması gibi. belki bu yüzden mutsuzsundur. belkide geçmişe yönelik cidde bi sorundur senin dahi bilmediğin... Allah şifa versin sonuçta bu da bi rahatsızlık. ama Dilerim ki çoğu insanın arayıpta bulamadığı , Allahın seni şanslı kul olarak görüp sana hediye ettiği bu bebeğe sevin annesi... sen mutsuz olursan oda mutsuz olur: doğunca da mutsuz gülmeyen dışlanmış sönük bi bebecik olur. sen mutlu ol oda olsun
:CüvCüv:

kızlar, tchibo da bu hafta bebek teması var.
alt değiştirme çantasından aldım az önce geldi aynı resimdeki gibi güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…