2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben yarın penyelerini hep alacagım çıt çıtlı badi pijama corap yelek battaniye belki hastane çıkısı falan hepsi havlu mavluda alırım belki gaza geldim tutmayın beni

yavsib al bıde yaz ne kadara aldıgını kayserı gıtcez belkı haftaya bende bakayım aldıgın yerlere.

birtek örgü öremiyorum onuda annem yapıyor yavruma örgü battaniye örmek istiyorum ama sevimli bir desen işleyecegim üzerine bakalım umarım yapabilirim denyecegim

ben markete gidiyorum arkadaslar aksam için bişeyler almam lazım.umarım geldigimde bilgisayarı tekrar acabilirim.sıkıntı hala devam ediyor pc de tam olmamış valla pc olmazsa ne yapardım bilmiyorum.görüşmek üzere

selam kızlar!!
nasılsınız?
biz bugün saat 6 ya randevu aldık. bebişimizi görücez inşallah. dua edin bizim için..

Selamm Froyaa...Ayy ne güzel hadi bakalım güzel güzel haberlerini bekliyoruz canımm...Hangi doktordan aldın bu sefer randevuyu değiştirdim diyodun sanki...

kızlar ben yarın penyelerini hep alacagım çıt çıtlı badi pijama corap yelek battaniye belki hastane çıkısı falan hepsi havlu mavluda alırım belki gaza geldim tutmayın beni

Ciciler yavaş yavaş alınmaya başladı desene...
İnsanın içi kıpır kıpır oluyor valla...
merakla bekliyoruzz...

Arkadaşlar merhaba bende temmuz annesiyim. çok yoğun çalıştığım için foruma çok zaman ayıramıyorum. Arkadaşlar 2 gündür kızım az tekme atıyor ve ben bunu çok kafama takıyorum. Dün detaylı ultrasyona girdim bir sorun olsaydı doktorum söylerdi ama herşey normal dedi. Aranızda benim gibi olan varmı?

simmore hosgeldın.canım kafana takma problem olsaydı dün görürdü dr.bebıslerı hıssetmek ısteyınce onlar bıze oyun yapıyor galıba üzerıne düsme canım bak nasıl hareketlenıcek.

Üzerine düşmemeye çalışıyorum ama pek beceremiyorum galiba. Dün uyuyordu doktora gittiğimizde meleğim. Bilmiyorum sizede oldumu ama çok duygusalım bu aralar ona bişey olucak diye çok korkuyorum ve galiba annelik duygusu içime çok sert düştü kızımı çok özlüyorum kokusunu bile bilmiyorum ama burnumda tütüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…