2010 Temmuz Anneleri : )

benim doktor hiç söz etmedi aşıdan
gerçi hiç bişey için önceden bilgi vermiyo bunun zamanı geldi deyip yaptırıyo
kimi doktorda doğumda yaptırıyormuş
bende salı günü kontrolde sorim bari :)))
bende 7 kilo aldım

belkide dediğiniz gibi altıncı ayı bekliyordur bilmiyorum ki
ben üçlü test yaptırmak için sayarken
test zamanı geldiğinde çok sağlıklısın yaptırmana gerek yok dedi
geçende doğumu sordum acele etme şimdiden kendine evham mı yapacaksın zamanı gelince konuşuruz dedi (
bazen çok kızıyorum ama genel olarakta memnunum
eşimse çok çok memnun çünkü sen bişey duydun mu ya bendede varsa diye kendi kendini yersin diyo :))

kıslarrrr nasılsınız bakem :)) benim doktorda aşı falan demedi 23. haftada 2. ayrıntılı ultrasonumuz var aynı günede doktorumdan randevu alıcam sorarım artık :))

bizde yarın ayrıntılıya gircektik ama doktorun ameliyatı çıkınca salı gününe kaldı
hayırlısıyla burdan da iyi sonuçlarla döneriz :))

bizde yarın ayrıntılıya gircektik ama doktorun ameliyatı çıkınca salı gününe kaldı
hayırlısıyla burdan da iyi sonuçlarla döneriz :))

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. ayrıntılı süper bişey yaa benim oğluşum bana benziyor mesela :))) ufakta olsa bebişinin yapısı hakkında fikrin oluşuyor :)))

Günaydın kızlar...

Bugünlerde çok yoğunum takip edemiyorum maalesef...

ınşallah herkes iyidir.

günaydın arkadaşlar
dün doktora gittim. hemen size haberleri verip öyle geçmişi okuyayım..
bir prenses daha geliyor!! sonunda cinsiyetimiz belli oldu :))
gittiğim doktorun ultrason cihazı 4 boyutluydu, aynı gülün avatarındaki gibi gösteriyordu. çok zevkliydi yaa anlatamam. kızımın gülerken pozunu da yakaladı :)
sadece ölçümlere biraz kafam takıldı. şimdi biz 20+2 yiz, ölçümlerde 19+2 çıktı, yani 1 hafta geriden dedi. yine de çok kafaya takmamak lazım. yumurtlama zamanıyla ilgili bir şey olabilirmiş. ağırlığı da 289 gr mış. sizin bebişler ne kadar kızlar? ilk kez ağırlığına bakıldı. karşılaştırma yapamıyorum..
çok şükür sağlıklıydı, böbreklerine, kalbine, parmaklarına vs baktı. çok şükür normaldi hepsi

maşşalh cnm sanada kızınada allah bağışlasın dr normal dediyse normaldır bnm doktorum ultrasondaki tarihleri çok önmseme demişti bir ara bana şker prensesimiz sağlıkla gelir inşallah

maşşalh cnm sanada kızınada allah bağışlasın dr normal dediyse normaldır bnm doktorum ultrasondaki tarihleri çok önmseme demişti bir ara bana şker prensesimiz sağlıkla gelir inşallah

amiiin canım. inşallah hepimiz sağlıklı olarak kucağımıza alırız kuzucukları.

Günaydın kızlar...

Bugünlerde çok yoğunum takip edemiyorum maalesef...

İnşallah herkes iyidir.

Günaydınn şekercimmm...
Allah kolaylık versin işlerinde kendini yorma dikkat et öpüyoruz seniiopuyorumnanaktan

Canım günaydınn...Ayy ayy kızıma bir arkadaş daha geldii desene çok sevindimm....Maaşallah ona annesiii...Olsun ölçüleri kafana takma her bebek aynı değil bir problem yoksa endişelenme büyür nihayetinde...

amin papatyacım. evet, kızına arkadaş geldi :) şimdiye kadar direndi baya kendini göstermemek için ama bu sefer pes etti, bacaklar açıktı :) artık pembeleri almaya başlayabilirim ben deee. çok mutluyum kızlar. inşallah sonuna kadar iyi gider hamileliğimiz. inşallah hep burda iyi haberler veririz birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…