hazır uykum gelmişken kaçırmayım size ii geceler:))
bizde yarın ayrıntılıya gircektik ama doktorun ameliyatı çıkınca salı gününe kaldı
hayırlısıyla burdan da iyi sonuçlarla döneriz :))
Selamm Froyaa...Ayy ne güzel hadi bakalım güzel güzel haberlerini bekliyoruz canımm...Hangi doktordan aldın bu sefer randevuyu değiştirdim diyodun sanki...
/QUOTE]
canım jimere gittim bu sefer ve çok memnun kaldım. kasık ağrısının da normal olduğunu söyledi. varislerin var ondan dedi.
aa bu arada tık tıklar hissediyorum ama emin değilim bebiş mi diyordum ama ultrasonla bakarken doktor ayaklar sürekli kıpırdıyor, bu seferki güçlü oldu baya dediği anda aynı şeyi hissettim. artık eminim o yüzden :))
günaydın arkadaşlar
dün doktora gittim. hemen size haberleri verip öyle geçmişi okuyayım..
bir prenses daha geliyor!! sonunda cinsiyetimiz belli oldu :))
gittiğim doktorun ultrason cihazı 4 boyutluydu, aynı gülün avatarındaki gibi gösteriyordu. çok zevkliydi yaa anlatamam. kızımın gülerken pozunu da yakaladı :)
sadece ölçümlere biraz kafam takıldı. şimdi biz 20+2 yiz, ölçümlerde 19+2 çıktı, yani 1 hafta geriden dedi. yine de çok kafaya takmamak lazım. yumurtlama zamanıyla ilgili bir şey olabilirmiş. ağırlığı da 289 gr mış. sizin bebişler ne kadar kızlar? ilk kez ağırlığına bakıldı. karşılaştırma yapamıyorum..
çok şükür sağlıklıydı, böbreklerine, kalbine, parmaklarına vs baktı. çok şükür normaldi hepsi
maşşalh cnm sanada kızınada allah bağışlasın dr normal dediyse normaldır bnm doktorum ultrasondaki tarihleri çok önmseme demişti bir ara bana şker prensesimiz sağlıkla gelir inşallah
amiiin canım. inşallah hepimiz sağlıklı olarak kucağımıza alırız kuzucukları.
Günaydın kızlar...
Bugünlerde çok yoğunum takip edemiyorum maalesef...
İnşallah herkes iyidir.
günaydın arkadaşlar
dün doktora gittim. hemen size haberleri verip öyle geçmişi okuyayım..
bir prenses daha geliyor!! sonunda cinsiyetimiz belli oldu :))
gittiğim doktorun ultrason cihazı 4 boyutluydu, aynı gülün avatarındaki gibi gösteriyordu. çok zevkliydi yaa anlatamam. kızımın gülerken pozunu da yakaladı :)
sadece ölçümlere biraz kafam takıldı. şimdi biz 20+2 yiz, ölçümlerde 19+2 çıktı, yani 1 hafta geriden dedi. yine de çok kafaya takmamak lazım. yumurtlama zamanıyla ilgili bir şey olabilirmiş. ağırlığı da 289 gr mış. sizin bebişler ne kadar kızlar? ilk kez ağırlığına bakıldı. karşılaştırma yapamıyorum..
çok şükür sağlıklıydı, böbreklerine, kalbine, parmaklarına vs baktı. çok şükür normaldi hepsi
Selamm Froyaa...Ayy ne güzel hadi bakalım güzel güzel haberlerini bekliyoruz canımm...Hangi doktordan aldın bu sefer randevuyu değiştirdim diyodun sanki...
/QUOTE]
canım jimere gittim bu sefer ve çok memnun kaldım. kasık ağrısının da normal olduğunu söyledi. varislerin var ondan dedi.
aa bu arada tık tıklar hissediyorum ama emin değilim bebiş mi diyordum ama ultrasonla bakarken doktor ayaklar sürekli kıpırdıyor, bu seferki güçlü oldu baya dediği anda aynı şeyi hissettim. artık eminim o yüzden :))
Evet canım iyi yapmışsınn memnun kalabilmek önemli olan zaten için rahat ve doktoruna güveniyorsan ne güzel...Bak cimcimeye sen kıpır kıpır desenee allah nazardan saklasın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?