2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınnnn capriiii :))

günaydınnnn cici anneler ve melekleriiii :))))))))

yaaa kızlarrr göbiş bu kadarcıkken ben gece çok zorlanıyorum dönerken kalkarken tabi birazda psikolojik ama canımın acıdığını hissediyorum. dahada büyüyünce ne yapcaz ((( şimdi tahıl gevrekli sütümüzü içtik oğluşum yerinde duramıyor :))) acıkmış demek ki kuzum (

Günaydın canım...opuyorumnanaktan

Nasılsın bugün?

çok şükür canım eşimi işe yolladım azıcık daha dinlenicem gece uykum çok düzensiz birazda hasta oluyorum sanırım bademciklerim yanıyor, hapşırıyorum ve birazda burnum akıyor (( eşim bulaştırdı sanırım ((

sen nasılsın canım ??

Afiyet olsun annesi ve kuzusuna...:CüvCüv:

Ben de akşam çok gerilmiş yatıyorum onun sıkıntısı çok oluyor. Sabaha karşı da sanki mesanem patlayacak gibi oluyor kendimi lavobaya zor atıyorum. Demek ki ben ilerde altıma yaparım gibime geliyor.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ayyy canım sorma gece en az 4 defa wc molası veriyoruz benim sıpa mesanemi tekmelemeye bayılıyor :)))) yaaa bende yüz yukarı yatınca karnım çok geriliyor.

Çok geçmiş olsun aman ilerletmeden tedbirini almayı ihmal etme canım.

Bugünlerde yine herkesten bir hastalık var. Hava değişimlerinden olsa gerek.

Ben de çok şükür iyiyim. Yarın öğleden sonra izin alıp aşı yaptırmaya gidicem.

bende muhtemelen pztesi doktordan sonra yaptırırım aşıyı canım.

kıslarrrr ben kaçtım görüşürüz bikaç saat sonra :))) opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 ayyy canım sorma gece en az 4 defa wc molası veriyoruz benim sıpa mesanemi tekmelemeye bayılıyor :)))) yaaa bende yüz yukarı yatınca karnım çok geriliyor.

Biz ilerleyen aylarda yandık yandık....

Artık eşlerimizin dalga konusu oluruz.

Benim ki diline doladımı bırakmazda uğraşır durur benimle...
:roflol::roflol::roflol:

günaydınnnn şeker hoşgeldinnnn....
hoşbulduk canımm

ayyy aynen benm sıpada birde benm sıpa terss ayaklar idrar torbasının orda herhalde tek tekmeyle koştur koştur wc mahf oluyorum eşim nasıl güşlüor senin oğlun şebek etti beni diorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar güllcüm geçmiş olsun canım capricim bende yarın öğleden sonra aşı olmaya gitcem bi kaç günüdr hiç uykumu alamıyorum ya sürekli uykum geliyo oysa geceleri sadece bir kere tuvalete gidiyorum ama yinede sanki uykumu alamıyorum.

iiim cnm sen nasılsınnn yine bir gün yine şyerındeyız ama bu hafta çabuk geldi sanki perşembe demii bilmiyorumkismile

Evet yaa sanki bu hafta bana da çok çabuk geçti.

Haftasonu misafirim gelicek. Kuzenlerim ve kız kardeşim. Artık evimi temizler mis gibi yaparlar...

Böyle misafire can kurban dimi...
:dance::dance::dance::dance:

günaydın şeker ya bende bu durumdayım erken yatıorum ama gece çok uynaıorum yuzden uykumu alamıyorumm sersem gıbıyım dun 9:30 da uyumuşum valla ama hala sersem gıbıyım
geç yatıcm bundan sonra belkı dınç kalkarım benm oyle terliklerım oluyor bazenkaydirigubbakcemile3

Evet yaa sanki bu hafta bana da çok çabuk geçti.

Haftasonu misafirim gelicek. Kuzenlerim ve kız kardeşim. Artık evimi temizler mis gibi yaparlar...

Böyle misafire can kurban dimi...
:dance::dance::dance::dance:

ayyy valla yerınde olmak ısterdım temizlikten ziyade ınsan etrafında kendınden bırılerını görünce acayip huzurlu oluyorr gırgır şamata bende taşınsam uzağım bıraz arkadşlarıma valla rahat edıcem şimdi bir ben ve eşim varız oturduğum yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…