günaydın kızlar güllcüm geçmiş olsun canım capricim bende yarın öğleden sonra aşı olmaya gitcem bi kaç günüdr hiç uykumu alamıyorum ya sürekli uykum geliyo oysa geceleri sadece bir kere tuvalete gidiyorum ama yinede sanki uykumu alamıyorum.
ayyy valla yerınde olmak ısterdım temizlikten ziyade ınsan etrafında kendınden bırılerını görünce acayip huzurlu oluyorr gırgır şamata bende taşınsam uzağım bıraz arkadşlarıma valla rahat edıcem şimdi bir ben ve eşim varız oturduğum yerde
O ortamda temizlik yapmak bile çok zevkli hale geliyor hemen bitiyor...:dance::dance:
İnsanın kız kardeşi olması gerçekten çok güzel bir duygu...
İki kız olmak çok güzel bişe yaa Allah'a şükrediyorum iyi ki kız kardeşim var.:Saruboceq:
Bir de bizim aramızda 1 yaş fark var. Annemler zamanında çok zorlanmışlar ama şimdi iyiki yaşlarımız yakın diyorum. Dostun, sırdaşın, arkadaşın, kardeşin herşeyin o oluyor.
Burda ikinci kızlarını bekleyen arkadaşlar bu açıdan çok şanslılar bence...
hehehe canm bizde 5 kız 1 erkek en buyuk abim valla çok i oluyor hepsi sırdaş hepsıyle ayrı göürşş kocaman aile oluyorsunn bencede kız kardeş olması çok güzel bir duygu annem erkek çocuklarını çok sever kızların bahtını yapmak zor der tahtını yapıorsun ama sonunu getiremıon aklın hep onda diyorr garibimin 1 erkek 5 kız ama çok memnun hepimiz evliyiz şimdi her hafta biri gidior ben hariç yardım edıor erkek olsaa nasıl yardım edecek demi canımmm ailemmm allah kımsenın başından eksik etmesın ailesini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaaa ama bende ailemden uzaktayımm çok özledim onları kıskandım sizi benimde bi ablam var o benim her şeyimm bence iki kız kardeş olmalı illaki büyüyünce çok güzel oluyor çünküm.
yaaa ama bende ailemden uzaktayımm çok özledim onları kıskandım sizi benimde bi ablam var o benim her şeyimm bence iki kız kardeş olmalı illaki büyüyünce çok güzel oluyor çünküm.
herkese günaydınnn zemuszemus
dün ve ondan önceki gün doktordaydık. kızımız çok iyi, sağlıklı maşallah
ilk defa gül yüzünü gösterdi bebeğim. avatar olarak görebilirsiniz. daha küçük olduğu için çok net değil ama tesadüfen gülümsedi :dance:
ya ben şimdi başka bakıyorum şu hamilelik olayına sanki. insan görmediği bir varlığı özleyebiliyormuş....
ayrıntılıya da girdik herşey yolunda Rabbim e şükürler olsun :Saruboceq:
ilk defa gül yüzünü gösterdi bebeğim. avatar olarak görebilirsiniz. daha küçük olduğu için çok net değil ama tesadüfen gülümsedi :dance:
ya ben şimdi başka bakıyorum şu hamilelik olayına sanki. insan görmediği bir varlığı özleyebiliyormuş....
Kızlar ben geldim..
Kızımı gördüm gayet iyi çok şükür..:Saruboceq:
Habire elini emiyor:)
550 gr olmuş..
Haftaya ayrıntılıya giricem..
15 gün sonra da şeker testi ve tetanoz aşısı dedi doktor..
Şimdilik bu kadar.
Amanınnn maaşallah Defne bebeğe büyümüş annesi...
hakikaten iyi bakmışsınn canım
Darısı ayrıntılıya inş..
Nazo gözünaydın..
Capri neşen daim olsun böyle misafirlere can kurban valla.
deniz günaydın gözün aydın maşallah defne baya büyümüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?