2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın şule'cim...opuyorumnanaktan

Aynı dertten ben de müzdaribim. Dün akşam onbuçukta yattım ama sanki hiç uyumamışım gibi. Beynimizi çok mu yoruyoruz nedir?

O ortamda temizlik yapmak bile çok zevkli hale geliyor hemen bitiyor...:dance::dance:

İnsanın kız kardeşi olması gerçekten çok güzel bir duygu...

İki kız olmak çok güzel bişe yaa Allah'a şükrediyorum iyi ki kız kardeşim var.:Saruboceq:

Bir de bizim aramızda 1 yaş fark var. Annemler zamanında çok zorlanmışlar ama şimdi iyiki yaşlarımız yakın diyorum. Dostun, sırdaşın, arkadaşın, kardeşin herşeyin o oluyor.

Burda ikinci kızlarını bekleyen arkadaşlar bu açıdan çok şanslılar bence...

hehehe canm bizde 5 kız 1 erkek en buyuk abim valla çok i oluyor hepsi sırdaş hepsıyle ayrı göürşş kocaman aile oluyorsunn bencede kız kardeş olması çok güzel bir duygu annem erkek çocuklarını çok sever kızların bahtını yapmak zor der tahtını yapıorsun ama sonunu getiremıon aklın hep onda diyorr garibimin 1 erkek 5 kız ama çok memnun hepimiz evliyiz şimdi her hafta biri gidior ben hariç yardım edıor erkek olsaa nasıl yardım edecek demi canımmm ailemmm allah kımsenın başından eksik etmesın ailesini opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooooo maşallah canım yaa sen benden de iyiymişsin.

Dediğin gibi erkekler kızlar kadar ilgilenemiyorlar ister istemez.

Amin canım amin aile gibisi gerçekten yok. Allah herkese mutlu aileler nasip etsin.:Saruboceq:

yaaa ama bende ailemden uzaktayımm çok özledim onları kıskandım sizi benimde bi ablam var o benim her şeyimm bence iki kız kardeş olmalı illaki büyüyünce çok güzel oluyor çünküm.

yaaa ama bende ailemden uzaktayımm çok özledim onları kıskandım sizi benimde bi ablam var o benim her şeyimm bence iki kız kardeş olmalı illaki büyüyünce çok güzel oluyor çünküm.

cnm bende uzağım aramda 45 dak var çalıştığım için malesef bende 2 - 3 haftaya görüşebiliyorumm ama taşınmayı düşünüoruz kısmet olursaa

herkese günaydınnn zemuszemus

dün ve ondan önceki gün doktordaydık. kızımız çok iyi, sağlıklı maşallah
ilk defa gül yüzünü gösterdi bebeğim. daha küçük olduğu için çok net değil ama tesadüfen gülümsedi :dance:
ya ben şimdi başka bakıyorum şu hamilelik olayına sanki. insan görmediği bir varlığı özleyebiliyormuş....

ayrıntılıya da girdik herşey yolunda Rabbim e şükürler olsun :Saruboceq:

Son düzenleme:

Benim de aramda 45 dk var. Haftasonları görebiliyorum çok şükür...Uzak olmak gerçekten zordur şule'cim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ama dediğin gibi 2 kız olmak süper...

maşallah cnmm gözünaydınnnopuyorumnanaktan

Maşallah prensesimize Allah nazardan saklasın canım...

Gözün aydın nazosan...

Amanınnn maaşallah Defne bebeğe büyümüş annesi...
hakikaten iyi bakmışsınn canım
Darısı ayrıntılıya inş..

Günaydınn günaydınnnn güzel annişler...
Herkes iyidir umarım...
Bizde iyiyizz devam büyümeye...

günaydın nazosan gözün aydın her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. zaman geçtikçe daha çok alışıyoruz minişlerimize helede kıpırdanışlarını hissettikçe müthiş bi bağ oluşuyo aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…