biz varız canım
kıslarrrrrr geçmiş olsunnn((
ay kızlar bende burdayım ama sayfayı güncelleyemedim göremedim yazdıklarınızı...
ben yarın ortopediye gidicem kalçamın ağrısından yürüyemiyorum artık bilmiyorumkismile
bakalım belki bi çare bulunur...
Hatçe geçmiş olsun canım.
Bu aralar salgın var herhalde.Ben de de nezle başlangıcı oldu istirahetle atlattım.Rapor aldım işe gitmedim.Ama gitsem kesin ateş falan çıkadı ben de de.Dikkat et kendine bol meyve tüket.
canim sanada gecmis olsun, bu arada grip asisi olmusmuydun merak ettim ben olmadim, olmayi da dusunmuyorum aslinda.
ozofff kalça ağrın kemiklerinin kuvvetsizliğinden oluyodur bende de oluyodu.Calsiyum yazdı doktorum,bide potasyum iki günde bir bi birini bi diğerini içiyorum.Ama geçti ağrılar bıraktım artık.Hergün de yoğurt yemeye dikkat ediyorum artık.Geçmiş olsun canım.
canim gecmis olsun, iki hafta once benimde belim ve sol bacagim tutuldu sancilar icinde kivarndim hic yuruyemedim esim kucaginda arabaya koydu acile gittik, sinir ve kas sikismasindanmis.O gun biraz yurumustum ama hizli yurumustum sanirim ondan oldu, haraketlerimize dikkat etmeliyiz artik ani hareketler ya da cok hizli hareketlerden kacinmaliyiz.
Hatçe geçmiş olsun canım.
Bu aralar salgın var herhalde.Ben de de nezle başlangıcı oldu istirahetle atlattım.Rapor aldım işe gitmedim.Ama gitsem kesin ateş falan çıkadı ben de de.Dikkat et kendine bol meyve tüket.
canim sanada gecmis olsun, bu arada grip asisi olmusmuydun merak ettim ben olmadim, olmayi da dusunmuyorum aslinda.
yoook ben grip aşısı olmadım canım
Güll profil resmindeki foto Bulut Kağanın kaç haftalık hali tatlım merak ettim.
bizim kontrolümüze iki hafta var dahacanım orda 18. haftasında kuzucuğum :)))) 310 gram gelmişti o zaman pazartesi günüde kontrolümüz var bakalım ne alemde bizimki :))))
bizim kontrolümüze iki hafta var daha(
sancım var deyip erkenden mi gitsem diye düşünüyorum zaman ilerledikçe daha çok görmek istiyom oğlumu :kedi:
kaydirigubbakcemile3 yaaa biz 16. haftada son kontrole gittik sonra 18. haftada ayrıntılıya gittik şimdi 24. hafta olacak aynı gün hem ayrıntılıya gidicez hemde doktorumuza sonuçları göstermeye yani pazartesi bolbol oğluşumu görücem :)))
çok şanslısınız kıskandım valla :))
darısı bize diycem ama biz ayrıntılıya girdik artık sadece normal kontrollerimiz kaldı :))
şu sekizinci ay gelsede haftada bir 15 te bir görsek bebişleri
ayyyy canımmm o zaman gelincede doğum şekilleri konumuz olacak oyoyooy :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?