2010 Temmuz Anneleri : )

Hatçe geçmiş olsun canım.
Bu aralar salgın var herhalde.Ben de de nezle başlangıcı oldu istirahetle atlattım.Rapor aldım işe gitmedim.Ama gitsem kesin ateş falan çıkadı ben de de.Dikkat et kendine bol meyve tüket.

ozofff kalça ağrın kemiklerinin kuvvetsizliğinden oluyodur bende de oluyodu.Calsiyum yazdı doktorum,bide potasyum iki günde bir bi birini bi diğerini içiyorum.Ama geçti ağrılar bıraktım artık.Hergün de yoğurt yemeye dikkat ediyorum artık.Geçmiş olsun canım.

canim gecmis olsun, iki hafta once benimde belim ve sol bacagim tutuldu sancilar icinde kivarndim hic yuruyemedim esim kucaginda arabaya koydu acile gittik, sinir ve kas sikismasindanmis.O gun biraz yurumustum ama hizli yurumustum sanirim ondan oldu, haraketlerimize dikkat etmeliyiz artik ani hareketler ya da cok hizli hareketlerden kacinmaliyiz.

valla önce ostrocare mi ne öle bi ilaç kullanıyodum kalsiyum + magnezyum lu bi ilaç o fayda etmedi sade magnezyum verdi bunlada geçmezse ortopediye bi görün dedi bende yarın gidicem

ya aslında bende o kadar dinleniyorum ama nie oldu anlamadım... sadece gece 2 lere kadar çalışıyorum akannehir ben bu gidişle iş yerinde doğurucam galiba sempatiksalakcinni

canım orda 18. haftasında kuzucuğum :)))) 310 gram gelmişti o zaman pazartesi günüde kontrolümüz var bakalım ne alemde bizimki :))))
bizim kontrolümüze iki hafta var daha (
sancım var deyip erkenden mi gitsem diye düşünüyorum zaman ilerledikçe daha çok görmek istiyom oğlumu :kedi:

bizim kontrolümüze iki hafta var daha (
sancım var deyip erkenden mi gitsem diye düşünüyorum zaman ilerledikçe daha çok görmek istiyom oğlumu :kedi:

kaydirigubbakcemile3 yaaa biz 16. haftada son kontrole gittik sonra 18. haftada ayrıntılıya gittik şimdi 24. hafta olacak aynı gün hem ayrıntılıya gidicez hemde doktorumuza sonuçları göstermeye yani pazartesi bolbol oğluşumu görücem :)))

çok şanslısınız kıskandım valla :))
darısı bize diycem ama biz ayrıntılıya girdik artık sadece normal kontrollerimiz kaldı :))
şu sekizinci ay gelsede haftada bir 15 te bir görsek bebişleri

çok şanslısınız kıskandım valla :))
darısı bize diycem ama biz ayrıntılıya girdik artık sadece normal kontrollerimiz kaldı :))
şu sekizinci ay gelsede haftada bir 15 te bir görsek bebişleri

ayyyy canımmm o zaman gelincede doğum şekilleri konumuz olacak oyoyooy :))

ayyyy canımmm o zaman gelincede doğum şekilleri konumuz olacak oyoyooy :))

haklısın sanırım en iyisi her eve bi ultrason cihazı alınması
bu en güzel döenmleri herşeyleri gözüküyo çeşit çeşit hareketler yapıyorlar
sositososito

son aylarda ço büyüdükleri için biz hareketlerini cihazdan göremiycez (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…