2010 Temmuz Anneleri : )

cubuk_kraker, bebişin ve sen hoşgeldiniz...

Hayırlı olsun...

Sağlıklı günler geçirmeniz dileğimle....

capri teşekkür ederim canımm hoşbuldumm kaydirigubbakcemile5
kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun canım
ayy çok merak ediyorum keseyi ne zaman görcem kalp atışını ne zaman duycam :uhm:

çubuk_kraker hoşgeldin aramıza canım.sen de temmuz annesi olacaksın ne güzel bi haber ya.

canım ben SAT'a göre 5+3 ken doktora gittim ve doktor karından bakılan ultrasonla keseyi gördü ve ultrasona göre 5+5 göründüğünü söyledi.kalp atımı için 1 hafta ya da 10 gün sonra gel dedi.ben de 10 gün sonra yani dün gittim.kalp atımını ve bebeği gördük canım.dün SAT'a göre 6+4 görünüyodum.

canım benim araştırmalarıma eğer geç döllenme gibi bi durum söz konusu değilse SAT'a göre 5 haftalıkken vajinal ultrasonla keseyi görebiliyomuşsun.6 haftalıkken de gene vajinal ultrasonla kalp tışını ve bebeğini görebiliyosun canım.benim doktorum vajinal ultrason kullanmadı ama.

canım çok geçmiş olsun.ben de 3 ay önce düşük yaptım.acısını bilirim.canım genelde sağlıklı olmayan bebekler düşüyomuş.benim de tek tesllim buydu.bi de erken dönemde olması ve kürtaja gerek duyulmaması senin için iyi olmuş.Allah'ım sağlıklı bi şekilde yeniden hamile olmayı nasip etsin canım.Acını yürekten paylaşıyorum

temmuz anneleriii hoşgeldiniz........
2010 haziran annesi olarak sağlıklı hamilelikler diliyorummm hepinizeee

cubuk kraker hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
uklacım teşekkür ederiz, sen bizden daha kıdemlisin:))
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler versin.

Kızlar ben bugun keseyi görmek için gideceğim, dua edin herşey yolunda olsun.
Benimde daha öncede bir dış gebeliğim var, bir türlü rahatlayamıyorum(

Justreader, canım inşallah herşey yolunda gider ve mutlu haberlerini alırız.

Olgay'cım bir sakıncası yoksa sen hangi doktora gidiyorsun?

canım çok teşekkürler olgaycımm,hoşbuldummm.ben herhalde SAT'a göre 3 haftalık oluyorum 14 ekim son adet tarihim.1 hafta daha bekliyip öle gideyim dr.a

temmuz anneleriii hoşgeldiniz........
2010 haziran annesi olarak sağlıklı hamilelikler diliyorummm hepinizeee

hoşbuldukk uklacımmm,sanada güzel sağlklı hamileliklerrr tatlım

just canım hoşbuldumm
hadi hayırlısıyla görürsün inşallah keseyiiii,rahat ol canım

Justreader, canım inşallah herşey yolunda gider ve mutlu haberlerini alırız.

Olgay'cım bir sakıncası yoksa sen hangi doktora gidiyorsun?

canım benim tayininm boluya çıktı.doktora bolu'da gittim.ben de doktor konusunda çok pimpirikliyim.doktor seçimi çok önemli.

canım benim.dualarımız seninle.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok heyecanlısındır şimdi.İnşallah müjdeli haberler getirirsin canım bize.a.s.a.s.

günaydın kızlarrr bende dün hamile olduğumu öğrendim.galiba bende temmuz annesi oluyorum internetten hesapladığıma göre.hepimize merhaba :CüvCüv:
allah sana bagışlasın kuzunuu çokk sevndm
canım bende ilkinde öyle olmştum merak etme ikinci hmileligimde hiç sorun yaşamdım takma kafana tadını çıkar sennn :teytey:
:

allah sana bagışlasın kuzunuu çokk sevndm

canım bende ilkinde öyle olmştum merak etme ikinci hmileligimde hiç sorun yaşamdım takma kafana tadını çıkar sennn :teytey:
:

sağol canım inşallah ben de sağlıcakla kucağıma alırım bebişimia.s.a.s.a.s.

canım benım 21 yasındayım.kasımın 1 hamıle oldugumu oyrendık.5haftalık hamıleyım.5 haftasında keseyı gorduk

arkadaşlar bende 04 kasımda hamile olduğumu öğrendim 3-4 hafta arası dedi.sanırım bu haftasonuna doğru 5 haftalık olcakmış..ilk muayenede kalp atışı duyuluyormu?

arkadaşlar bende 04 kasımda hamile olduğumu öğrendim 3-4 hafta arası dedi.sanırım bu haftasonuna doğru 5 haftalık olcakmış..ilk muayenede kalp atışı duyuluyormu?

tebrikler canim,sag salim kucagina almak nasip olur insallah.
ilk muayenede yani 5 haftalikken duyulmaz,kese gorunur
zamaninda dollenme olmussa da 10 gune kadar kalmaz duyarsin kalp atisini.

arkadaşlar ben 2009 temmuz annesiyim sayfanızı yeni keşfettim
katrem, benimde sat'ım 29 eylüldü doğum 6 temmuzdu seni görünce çok duygulandım
kuzucum büyük bi süprizle annesinin sınav günü 27 haziranda geldi...
yavrularınızı sağ salim kucağınıza alırsınız inş

arkadaşlar benide ekleyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…