cubuk_kraker, bebişin ve sen hoşgeldiniz...
Hayırlı olsun...
Sağlıklı günler geçirmeniz dileğimle....
selam güzel anne adayları, beni listeden tamamen silebilirsiniz artıkkimyasal gebelik olduğu kesinleşti artık....
adımı yazdırdığım her listeden siliniyorum malesef
hepinize bol şans, sağlıklı hamilelikler dilerim.....
çubuk_kraker hoşgeldin aramıza canım.sen de temmuz annesi olacaksın ne güzel bi haber ya.
canım ben SAT'a göre 5+3 ken doktora gittim ve doktor karından bakılan ultrasonla keseyi gördü ve ultrasona göre 5+5 göründüğünü söyledi.kalp atımı için 1 hafta ya da 10 gün sonra gel dedi.ben de 10 gün sonra yani dün gittim.kalp atımını ve bebeği gördük canım.dün SAT'a göre 6+4 görünüyodum.
canım benim araştırmalarıma eğer geç döllenme gibi bi durum söz konusu değilse SAT'a göre 5 haftalıkken vajinal ultrasonla keseyi görebiliyomuşsun.6 haftalıkken de gene vajinal ultrasonla kalp tışını ve bebeğini görebiliyosun canım.benim doktorum vajinal ultrason kullanmadı ama.
temmuz anneleriii hoşgeldiniz........
2010 haziran annesi olarak sağlıklı hamilelikler diliyorummm hepinizeee
cubuk kraker hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
uklacım teşekkür ederiz, sen bizden daha kıdemlisin:))
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler versin.
Kızlar ben bugun keseyi görmek için gideceğim, dua edin herşey yolunda olsun.
Benimde daha öncede bir dış gebeliğim var, bir türlü rahatlayamıyorum(
Justreader, canım inşallah herşey yolunda gider ve mutlu haberlerini alırız.
Olgay'cım bir sakıncası yoksa sen hangi doktora gidiyorsun?
cubuk kraker hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
uklacım teşekkür ederiz, sen bizden daha kıdemlisin:))
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler versin.
Kızlar ben bugun keseyi görmek için gideceğim, dua edin herşey yolunda olsun.
Benimde daha öncede bir dış gebeliğim var, bir türlü rahatlayamıyorum(
allah sana bagışlasın kuzunuu çokk sevndmgünaydın kızlarrr bende dün hamile olduğumu öğrendim.galiba bende temmuz annesi oluyorum internetten hesapladığıma göre.hepimize merhaba :CüvCüv:
canım bende ilkinde öyle olmştum merak etme ikinci hmileligimde hiç sorun yaşamdım takma kafana tadını çıkar sennn :teytey:kızlar günaydın,
dün doktora gittim bebeğimin kalp atışını gördüm.süper bi duygu.benim de ödüm kopuyo bebişime bişey olacak diye.ilk bebişim düşünce bu sefer iyice stres yaptım.doktorum da biraz daha oluruna bırakmamı söylüyor.çok pimpirikli davranıyomuşum.kızlar inşallah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde dünyaya getiririz.
allah sana bagışlasın kuzunuu çokk sevndm
canım bende ilkinde öyle olmştum merak etme ikinci hmileligimde hiç sorun yaşamdım takma kafana tadını çıkar sennn :teytey:
:
günaydın kızlarrr bende dün hamile olduğumu öğrendim.galiba bende temmuz annesi oluyorum internetten hesapladığıma göre.hepimize merhaba :CüvCüv:
arkadaşlar bende 04 kasımda hamile olduğumu öğrendim 3-4 hafta arası dedi.sanırım bu haftasonuna doğru 5 haftalık olcakmış..ilk muayenede kalp atışı duyuluyormu?
canım benım 21 yasındayım.kasımın 1 hamıle oldugumu oyrendık.5haftalık hamıleyım.5 haftasında keseyı gorduk
Merhaba,
Umarım çok güzel, rahat bir hamilelik dönemi geçirir, mutlu sona sorunsuz sağlıklı bebeklerinizle ulaşırsınız.
Herşey gönlünüzce olsun....
|| | | | | | | |
|***KK NİCK***| ***YAŞ***| ***SAT***| TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ| ***Hamiş kaldığı kilo***| ***Bebiş Cinsiyet***| ***Bebiş Adı***| ********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27| 24.09.2009| 01.07.2009| 50| ??| ??|Keseyi gördü|
2| KATREM| 24| 29.09.2009| 06.07.2009| 70| ??|?? |Keseyi gördü|
3| BUKETİM |?? |28.09.2009 |??.07.2009 |?? |?? |?? |
4| ELİFBETÜL| ??| 02.10.2009 | 09.07.2009|?? |?? |?? |
5| | | | | | | |
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?