mrb arkadaşlar ben de hamile olduğumu bugün öğrendim. Şu an düşünmediğimiz bir şeydi. 10 aylık bir kızım var ve emmeye çok düşkün. Biberon almıyor. Geceleri sürekli emmek istiyor. Bizim için erken bir zaman. Ne yazık eşimde mutlu olamadı. Kızım için üzüldük. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sevinemedim bile. SAT 2 Ekim. Bebek için uğraşan arkadaşlar kızmasınlar bana. Ben kızım için üzülüyorum. Ona kıyamıyorum. Küçük yaşında abla olacak. Sevdalinka sen de aynı durumdasın. Gerçi sen mutlusun.
Kızlar bende temmuz annesİ olucam allah nasİpederse kızım 2,5 yasında bİrazda kıskanc korkuyorum valla bebİŞ gelİnce ne yapacam
bugÜn kan verdİm sonucu aksamÜstÜalıcam İnŞ.hepİmİz İÇİn hayırlısı olur
Kızlar beni de alın aranıza, bugun dr a gittim, sanırım herşey yolunda, bende temmuz annesi olacağım
Katremcim bugunkü bhcg değeri 625 çıktı salı sanırım keseyi göreceğiz.
Umarım bu sefer herşey yolunda gider.
Kızlar beni de alın aranıza, bugun dr a gittim, sanırım herşey yolunda, bende temmuz annesi olacağım
Katremcim bugunkü bhcg değeri 625 çıktı salı sanırım keseyi göreceğiz.
Umarım bu sefer herşey yolunda gider.
hoşgeldin oya, hayırlı olsun.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah.
İlk bebişinmi?
inşş canım inşş görrsn kalbini ferah tuttekimcim ablanla aynı gidiyoruz herhalde, ben salı gideceğim, umarım keseyi görürüz.
ay darısı tüm isteyenlerin başına.
bu arada katremcim SAT 01.10.2009, muhtemel d.tar: 08.07.2009, kilo maalesef 70:))
hoşgeldin rabbm kucagına almayıda nasip etsnnmeraba kızlar bende temmuzda dogum yapıcam ınşallah
Oyacım, evet canım Allah kısmet ederse bizim de ilk bebişimiz.
bizde çok mutlu olduk.
Zaten bayağıdır bekliyorduk.
Katremcim ben sana yaşımı yazmayı unutmuştum yaş 28 canım.
ekimcim ablanla aynı gidiyoruz herhalde, ben salı gideceğim, umarım keseyi görürüz.
ay darısı tüm isteyenlerin başına.
bu arada katremcim SAT 01.10.2009, muhtemel d.tar: 08.07.2009, kilo maalesef 70:))
meraba kızlar bende temmuzda dogum yapıcam ınşallah
Oyacım, evet canım Allah kısmet ederse bizim de ilk bebişimiz.
bizde çok mutlu olduk.
Zaten bayağıdır bekliyorduk.
Katremcim ben sana yaşımı yazmayı unutmuştum yaş 28 canım.
kızlar hepinizi tebrik ederim.Allahım meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
kendinize ve miniklerinize iyi bakınyerimseniben
mrb kızlar bende cuma gidecem doktora inş.sorun olmaz keseyi görürüz
dun gittim doktora keseyi gorduk. 53 kiloyum. yas 28. doktorumun da tavsiyesiyle biraz rahatladim. 7. aya kadar kizimi emzirebilecegimi soyledi biraz olsun moral buldum. bu arada eltim hamile kalmisti 23 eylul sat. bir hafta arayla dogum yapacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?