slm arkadaşlar
katremcim senin boyun var galiba ben boy fukarası bir 70kiloyum:))
bu arada ekimin ablası elifbetül diye biliyorum:))
listede iki kere yazmışın.
cerencim gözün aydın bak üzülmene gerek yok, emzirmeye devam edebilirmişssin(ya bu arada süt korur tezi de çöpe gitti sanırım:) )
Sevcancım teşekkür ederiz, senin bayağı az kalmış, Allah kurtarsın canım.
|| | | | | | | |
|***KK NİCK***| ***YAŞ***| ***SAT***| TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ| ***Hamiş kaldığı kilo***| ***Bebiş Cinsiyet***| ***Bebiş Adı***| ********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27| 24.09.2009| 01.07.2009| 50| ??| ??|Keseyi gördü|
2| KATREM| 24| 29.09.2009| 06.07.2009| 70| ??|?? |Keseyi gördü|
3| BUKETİM |?? |28.09.2009 |??.07.2009 |?? |?? |?? |
4| ELİFBETÜL| ??| 02.10.2009 | 09.07.2009|?? |?? |?? |
5| SEVDALİKA|?? |02.10.2009 |??.07.2009 | ??|?? |?? |
6| DERYA2702|??|29.09.2009|06.07.2009|??|??|??|
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
mrb arkadaşlar listedeki bilgilerimi güncelleyebilirseniz sevinirim. keseyi gördüm.haftaya cuma kalp atışlarını duyucam inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: yaşım 30 olcak 20 kasımda. ve hamile kaldığımda 67 kiloydum :CüvCüv: bu arada acayip heyecanlıyım hihoyyyt
allah hepimizi sağsalim kurtarsın arkadaşlar,kızlar benide eklermisiniz listeye. yaşım 27........son sat 30.09.2009.....tahmini doğum tarihi 07.07.2009.....kilomda 50.......ve dün keseyi gördü doktor....
ayy çokk kötüü haberler bunlarrr inşş bi sorun yoktr yaaaaa rabbim yar ve yardımcnz olnn
hamile kalmak istiyodn da neden vuruldun canm aşıyııııı inşşşş bişey olmazzzzzz
Kızlar merhaba,
Öncelikle herkese teşekkür ediyorum.
Cuma günü kendi doktoruma gittim. Sonuç özetle herşey cumartesi günü belli olacak.
Aslına bakarsanız pek iyi haberler de alamadım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
Kızamıkçık aşısı olayını cumartesi günü inceleyeceğini daha değerlerin çok düşük olduğunu, keseyi görmek istediğini, iç gebelik mi dış gebelik mi olduğunu görmek istediğini ve değerlerin biraz daha yükselmesini, neticesinde ona göre hareket edeceğini söyledi. Ayrıca bunları söylemesinin asıl bir nedeni daha vardı. Uterus çift başlı dedi. Bunun riskide ilerde erken doğuma sebep olabilir dedi.
Ben ağrılarım var dedim. Kanama oldu mu dedi? Kanamam olmadı. Düşük ilacı verdi (Progeston)
Pozitif düşünmeye çalışsamda bütün terslikler bir araya geldi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sadece dua ediyorum çünkü elimden bişe gelmiyor.
amin amin canım
maşallah bebişin kesesi gözükmüş kalp atışlarını da duyarsın inşallah
ay ne güzel ne kadar zayıfsın :1no2:
Teşekkür ederim Justreader, İnşallah bu kötü bulutlar biran önce üzerimizden gider ve ben gideceğine inanıyorum. Dediğin gibi umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. Allah'ın izniyle bebişimin bana tutunacağına ve beni bırakmayacağına inanıyorum. Bugüne kadar Rabbim hep iyi şeyler bana nasip etti hiç beklemediğim anda bir anda birçok şeyde ışığımı gönderdi bu defa da bana hayırlısını vereceğine inanıyorum.
canım inşş bişey yokturrrr saglık ocakları 4 hafta dr 4 ay diyo senn kuzuya etki etmemiştr inşşşşCanım aslında bizim için de süpriz bir bebiş oldu. Normal de bu yılı atlatalım ondan sonra diyorduk tamamen kaza neticesinde oluştu.
Ayrıca normalde hep 4 hafta olarak korunma süresi veriliyor ve o şekilde uyarı yapıldı ve ben bunu dikkate aldım. Perşembe günü gittiğim doktordan 3 ay olduğunu öğrendim ve şok oldum. Benim ovülasyon tarihimle aşı olduğum süre arasında 83 gün var. 7 günlük bir süre kalmış tamamlamama muhtemelen problem olmaz ama yinde de araştıralım içimiz rahat etsin dedi. Benim şuanda kafamı daha çok karıştıran uterusun çift başlı olması neye üzüleceğimi bilemiyorum yaa...
Bebişim olduğuna sevinemedim bile... Allah hayırlısını versin. Dua etmekten başka elimden bişe gelmiyor.
selam güzel anne adayları, beni listeden tamamen silebilirsiniz artıkkimyasal gebelik olduğu kesinleşti artık....
adımı yazdırdığım her listeden siliniyorum malesef
hepinize bol şans, sağlıklı hamilelikler dilerim.....
selam güzel anne adayları, beni listeden tamamen silebilirsiniz artıkkimyasal gebelik olduğu kesinleşti artık....
adımı yazdırdığım her listeden siliniyorum malesef
hepinize bol şans, sağlıklı hamilelikler dilerim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?