Papatya'cım sana da çok geçmiş olsun canım.
Hergün yeni bişeler yaşıyoruz.
Bu süreci hepimiz inşallah en kısa sürede atlatırız... :Saruboceq:
Senin bebiş de mi kız yoksa şekerim... opuyorumnanaktan
Ben aşı yaptırıcam ..Bugün saat 12 de doktorda randevum var...
Şu an radyoda dinledim hamilelere aşı gelmiş ve sağlık bakanlığı hamilelerin mutlaka aşı olması yönünde ısrar ediyor..
iyi cesaret etmişsin denizcim ben bir türlü güvenemiyorum aşıya yaa...
bir sürü söylenti çıktığı için içim hiç mi hiç rahat değil...
Hayırlısı olsun inş..Sen nasıl karar verdin..
kazencim benide bu güzel listeye eklersen çok sevinirim... 7 hafta 4 günlük hamileyim.. keseyi ve bebişmi gördük allah kısmet ederse bu hafta sonu da gidip kalp atışlarını dinliycez..:Saruboceq:
Yaa ama Kazencim ben de bu listede yokum,beni de ekleeee lütfeeeen
SAT 23 Ekim,Keseyi gördük,Kalp atışları henüz yok,48 kiloyla hamile kaldım,26 yaşındayım
Kestir biraz Misscapris, öğrencilere ayıp olmazsa tabii:)
Neyse ben birazdan çıkıcam doktora gidicem sorucam aşı maşı davasını...Gelince size yazarım:..
merhaba temmuz anneleri....
bu konu başlığını bulduğuma çok sevindim ve hemen içimi dökmek istiyorum...23 yaşındayım ve 20 gün sonra 1 yaşına girecek bir oğlum var.cumartesi günü geciken adetimden dolayı test yaptım ve hamile oldugum ordaya cıktı...büyük hüsran yaşadım hiç beklemedik bi durumdu benim için....korunuyorduk nasıl oldu bilemem rabbim öyle nasip etti...moralim cok bozuldu ama isyan etmek istemedim nasip dedim kendi kendime...oğlum daha küçük ve emiyor...yarın doktora gideceğim...daha kesin olup olmadığını öğrenmem için ama tabi test yalan da demiyor...son adet tarihim 23 ekim...hemen mide bulantılarım başladı zaten ilk hamileliğimde cok kötü gecmişti...serumlar faian filan 9 ay boyunca kustum...herseyden tiksindim yemek yiyemiyordum...aynılarını yaşamak istemiyorum...rabbim kolaylığını verir insallah...alışmak zorundayım...
bu konu başlığını bulduğuma çok sevindim ve hemen içimi dökmek istiyorum...23 yaşındayım ve 20 gün sonra 1 yaşına girecek bir oğlum var.cumartesi günü geciken adetimden dolayı test yaptım ve hamile oldugum ordaya cıktı...büyük hüsran yaşadım hiç beklemedik bi durumdu benim için....korunuyorduk nasıl oldu bilemem rabbim öyle nasip etti...moralim cok bozuldu ama isyan etmek istemedim nasip dedim kendi kendime...oğlum daha küçük ve emiyor...yarın doktora gideceğim...daha kesin olup olmadığını öğrenmem için ama tabi test yalan da demiyor...son adet tarihim 23 ekim...hemen mide bulantılarım başladı zaten ilk hamileliğimde cok kötü gecmişti...serumlar faian filan 9 ay boyunca kustum...herseyden tiksindim yemek yiyemiyordum...aynılarını yaşamak istemiyorum...rabbim kolaylığını verir insallah...alışmak zorundayım...
selam bambino,
bende pek düşünmüyorum aşıyı.
zaten bir arkadaş hamilelerde 20haftadan sonra olunmas gerektiğini yazmıştıya, o zaman bahar gelmiş olur zaten.
onun dışında ben aşıya da hiç güvenmiyorum.
bu arada arkadaşlar hepinize selam
ya ben sanırım belimi incitmişim iki büklüm yürüyuorum
halbuki cok da dikkat ediyorum ama, nasıl oldu anlamadım
zaten iki tane bel fıtığım vardı umarım 3.yü edinmemişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?