2010 Temmuz Anneleri : )

Selam hamişler......Nasılsınız?opuyorumnanaktan
Ya kızlar sizdede kalçalarda uyuşma,ağrı oluyormu geceleri özellikle.
Sağdan,sola dönmekten uykuyu unuttum resmen.bilmiyorumkismile

haftasonu sınavın için sana başarılar canım.. benim beklenen tarihim 4 temmuz, inşallah vaktinde gelirler evet ama varya bazen çok korkuyorum bişey olucak diye artık günler şıp diye geçsinde kucağıma alayım istiyorum, allaha emanet olsunlar

Selam hamişler......Nasılsınız?opuyorumnanaktan
Ya kızlar sizdede kalçalarda uyuşma,ağrı oluyormu geceleri özellikle.
Sağdan,sola dönmekten uykuyu unuttum resmen.bilmiyorumkismile

evet canım oluyor benim özellikle geçen haftalarda daha sık oluyordu şimdi biraz hafifledi gibi, uzun süre oturuncada oluyor, kalkınca ilk bikaç adımı zor atıyorum sanki

kızlar hemoroid problemi yaşayan varmı, ben kabız değilim aslında ama sanırım hemoroid oldum, niye olduki acaba mafoldumben

slm kızlar 26+4 günlük hamileyim kızım olacak 20 haftalıkken bebeğimin kilosu 500 gr dı ve 24 haftalıkken dr a gittiğimde 650 gr bana çok az geldi 10 gün sonra tekrardan dr a gidecem inş. bebişim 1 kg olmuştur

yemeğimizi yedik 1,5 saat de yürüyüşümüzü yaptık geldik.

siz neler yaptınız bakalım?

canım kağan kocatepenin sitesinde 24 hafta sonunda ortalama 640 gram olacağı yazıyor.

yani sizinki normal görünüyor o verilere göre.

telaşlanma bu arada bir sıkıntı olsa doktorun seni uyarırdı.

24 haftalıkken benimki 660 gr.dı ve dr. gayet normal demişti, son gittiğimde 28. haftadaydım 1200 gr. olmuştu.. bence seninkide gayet normal cnm, bi daha ki randevuna 28 - 29. haftanda olucaksın bebeğin 1 kg. geçer bile

off çok sıkıcı bi gün çok sıkıcı bi hafta
zaman geçmek bilmiyo 15 gün aralıksız çalışmak berbat bişiimiş. bu hafta pazar günü de çalıştım bu ne yaaa isyanım geldiklava:

canım 18. haftada 310 gramdı, 22. hftada 630 gramdı, 26. haftanın sonunda 1290 gr dedi doktor. ama sonuçta ultrason kesin sonuçlar vermiyor doktor ölçümler alıyor ona göre kilosunu hesaplıyor cihaz bi anlık ufak bir göz yanılması bile sonuçları değiştirebilir. ayrıca kilosuda az değil telaşlanma lütfen. bak bide bebeğin cinsiyetide kiloyu etkiliyor erkek bebekler kızlara göre daha ağır oluyor.

kızlar ne yapıyorsunuzzz
biz kızımla sıkıcı bir okadar yorucu çalışma ortamında günün bitmesi için dua ediyoruz :Saruboceq:

benim içinde çok sıkıcı geçen bir gün bunaldımm, haftasonu gelsin istiyorum hatta mümkünse izin günlerim gelsin

Canım benimkiside 25 + 5 gunlukken 890 grmdi bana kalırsada zayıf deıl endişelenme..

bugün kimseciklerin keyfi yok galiba yada herkesler çok yoğunÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…