- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
ben de şukur iyi gibiyim.perşembe dr gıdıcem oglumu gorucem inşallah.sabah erkanmi kalktın?bu arada cumartesi motor sınavım var bırazda ona gerilyorum
öylemi canım.benimkinin tahmini dogum tarihi 7temmuz.inşallah hepimizinki zamanında gelirlerde annelerini üzmezler
Selam hamişler......Nasılsınız?opuyorumnanaktan
Ya kızlar sizdede kalçalarda uyuşma,ağrı oluyormu geceleri özellikle.
Sağdan,sola dönmekten uykuyu unuttum resmen.bilmiyorumkismile
kızlar bebeğimize asude melek ismini düşünüyoruz sizce güzel mi
slm kızlar 26+4 günlük hamileyim kızım olacak 20 haftalıkken bebeğimin kilosu 500 gr dı ve 24 haftalıkken dr a gittiğimde 650 gr bana çok az geldi 10 gün sonra tekrardan dr a gidecem inş. bebişim 1 kg olmuştur
slm kızlar 26+4 günlük hamileyim kızım olacak 20 haftalıkken bebeğimin kilosu 500 gr dı ve 24 haftalıkken dr a gittiğimde 650 gr bana çok az geldi 10 gün sonra tekrardan dr a gidecem inş. bebişim 1 kg olmuştur
kızlar ne yapıyorsunuzzz
biz kızımla sıkıcı bir okadar yorucu çalışma ortamında günün bitmesi için dua ediyoruz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?