2010 Temmuz Anneleri : )

ben tatmin sözümle zaten senin bu uzun uzadıya anlattıklarını kastetmiştim.

bunları zaten doktorundan alamıyorsan doktorunun isminin olmasının hiçbir önemi yok.

böyöle bir durum varsa zaten doktor kontrolnünde olmanın anlamı yok evde kendi kendine geçir gebeliğini.

Ben hafta sonu kahvaltıya bile yaptım yani,:sm_cool: çok güzel oluyor çok:teytey:
ohhh afiyet olsun :))
mümkün değil ekmek olmadan doymuyorum birde ekmeği kızartıyorum yedikçe yiyesim geliyor valla. kendimi tutmam lazım.

peki siz gün içinde başka ekmek yemiyo musunuz?

aslında kızartmanın hertürlüsü zararlı..ama canınız istiyosa az da olsa tadın
benimde gün içinde yediğim ekmek dilimi 3 ü geçmez o da kepekli!!!

mümkün değil ekmek olmadan doymuyorum birde ekmeği kızartıyorum yedikçe yiyesim geliyor valla. kendimi tutmam lazım.

Kızartınca tabi daha da lezzetli geliyordur...
Bende 3 yada 4 dilim ekmek yiyiyorum toplamda..O da öğünlerimde yani arada ekmek yemiyorum zaten..Süt yada meyve yiyiyorum...

Bende yiyorum ama yediğim ekmeği saymıyorum sabah mutlaka oluyor öğlen ve akşamda yediğim yemeğe göre değişiyor pilav, makarna gibi yemek olursa ekmek yemiyorumyerimseniben

O nasıl bir doktormuş ya öyle..Şaka gibi..
Hem de riskli bir hamilelikte..:umursamaz:

ben sadece sabah 1 dilim ekmek yiyorum.Krem peynir sürüyorum ona da..Bir bardak süt,biraz zeytin ,salatalık ve omlet..Kahvaltı menum böyle..2 saat sonra da bir bardak portakal suyu ile elevit :)

Bu yüzden başka bir doktor seçeneğimi kullanıyorum tatlım..

Hayır..
Sabah 1, öğle 1, akşam 1 ya da 2 dilim..
ben tam buğday yiyorum zaten, hazır ekmeklerden..

patates kızartması çok seyrek yiyorum.kızartma sevmiyorum fazla,midem rahatsız oluyor.Bir ara ekmeği tamemen bırakmıştım,hamilelikte günde 1-2 dilimi geçmiyor..mayonez,sos falan sevmiyorum.mayonezin çiğ yumurta ile yapılıyor ya..Hamilelikte çiğ yumurta ve iyi pişmemiş hayvan ürünleri zararlıymış.toksoplazma açısından..Süt ve meyve çok tüketmeye çalışıyorum..

Ben şu ekmek yapma makinalarını baya beğenmeye başladım..Kullanlar baya methediyorlar..Hamilelikten sonra alıp kendim yapıcam..Beğenmiyorum artık fırında bakkalda satılan ekmekleri..ıçi kof oluyor,5-6 dilim ekmek anca 1 dilim ekmek ediyor gibi geliyor bana.Nohut unu ile,çavdar unu ile,kepekli,cevizli,vs vs..yapılıyormuş.Hatta kek falan da yapıyorlarmış ekmek makinasıyla :).

kızlar ben çıkar hadi görüşürüz ..dikkat edin bebişlere ve kendinize
byee
anladım....((

bende artık ekmek yemeye tövbe edeyim bari top gibi yuvarlanıcam galiba yakında.senağlamasenağlama

Tövbe etme canım..azalt..o da gerekli..
Ama kızarmış ekmek çok yediriyor insana haklısın kokusu yeter zaten..:asigim:
Kızartmadan ye..mutlaka daha az yersin.

Bende yiyorum ama yediğim ekmeği saymıyorum sabah mutlaka oluyor öğlen ve akşamda yediğim yemeğe göre değişiyor pilav, makarna gibi yemek olursa ekmek yemiyorumyerimseniben

bizim evdede makarna pilav hiç pişmez eşimde bende yemeyiz.

tek avantajım o galiba.

Hem de nasıl güzel oluyor..
Bir arkadaşıma yemeğe gitmiştik yemeği braktık yaptığı çeşit çeşit ekmeklerle doyduk valla..

Ama insana kilo aldırır işte böyle makineler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…