Kahvaltı da 5 dilim mi?
Ben de günde 3 dilim ekmek yiyorum..Bazen 4..
Ben sürekli riskli bir hamilelik yaşadığım için özellikle de 2. trimestr de,hamileliğimin herhangi bir zamanında da doktor değiştirmekte sakınca görmüyorum..
Bir doktor hem riskli hem de ikiz hamilelik yaşadığımı bildiği halde bana ayda 1 kontrole gel diyorsa,beni öğrencilerine yönlendiriyorsa,özel muaynanesine gittiğimizde 2,5 saat beklemek zorunda kalmışsam,nst deki 100 e varan kasılmalarımı ciddiye almıyorsa,idrar yolları enfeksiyonum var dediğimde bana vajinal akıntı için fitil verip idrar yolları enfeksiyonu için bir şey önermiyorsa,kasılmalarım için hiç bir şey önermeyip anca kanama vs olursa kullan diyorsa ,doktora telefonla acil durumlarda ulaşamıyorsam v.s v.s benim başka bir doktor arayışı içinde olmam gayet doğal diye düşünüyorum...Ki doktorum ne kadar başarılı,ünlü bir prof olsa bile....
ohhh afiyet olsun :))Ben hafta sonu kahvaltıya bile yaptım yani,:sm_cool: çok güzel oluyor çok:teytey:
mümkün değil ekmek olmadan doymuyorum birde ekmeği kızartıyorum yedikçe yiyesim geliyor valla. kendimi tutmam lazım.
peki siz gün içinde başka ekmek yemiyo musunuz?
mümkün değil ekmek olmadan doymuyorum birde ekmeği kızartıyorum yedikçe yiyesim geliyor valla. kendimi tutmam lazım.
Bende yiyorum ama yediğim ekmeği saymıyorum sabah mutlaka oluyor öğlen ve akşamda yediğim yemeğe göre değişiyor pilav, makarna gibi yemek olursa ekmek yemiyorumyerimsenibenmümkün değil ekmek olmadan doymuyorum birde ekmeği kızartıyorum yedikçe yiyesim geliyor valla. kendimi tutmam lazım.
Ben sürekli riskli bir hamilelik yaşadığım için özellikle de 2. trimestr de,hamileliğimin herhangi bir zamanında da doktor değiştirmekte sakınca görmüyorum..
Bir doktor hem riskli hem de ikiz hamilelik yaşadığımı bildiği halde bana ayda 1 kontrole gel diyorsa,beni öğrencilerine yönlendiriyorsa,özel muaynanesine gittiğimizde 2,5 saat beklemek zorunda kalmışsam,nst deki 100 e varan kasılmalarımı ciddiye almıyorsa,idrar yolları enfeksiyonum var dediğimde bana vajinal akıntı için fitil verip idrar yolları enfeksiyonu için bir şey önermiyorsa,kasılmalarım için hiç bir şey önermeyip anca kanama vs olursa kullan diyorsa ,doktora telefonla acil durumlarda ulaşamıyorsam v.s v.s benim başka bir doktor arayışı içinde olmam gayet doğal diye düşünüyorum...Ki doktorum ne kadar başarılı,ünlü bir prof olsa bile....
ben tatmin sözümle zaten senin bu uzun uzadıya anlattıklarını kastetmiştim.
bunları zaten doktorundan alamıyorsan doktorunun isminin olmasının hiçbir önemi yok.
böyöle bir durum varsa zaten doktor kontrolnünde olmanın anlamı yok evde kendi kendine geçir gebeliğini.
Uykucu saat kaç oldu bu saate kadar uyunur mu:dance::dance:slm kızlar ben geldim anca uykudan kalktım hamilelikten dolayı nasılsınız
ya kızlar şu sırt ağrılarını ne yapacaz çok ağrım var
Hayır..
Sabah 1, öğle 1, akşam 1 ya da 2 dilim..
ben tam buğday yiyorum zaten, hazır ekmeklerden..
byeekızlar ben çıkar hadi görüşürüz ..dikkat edin bebişlere ve kendinize
anladım....((
bende artık ekmek yemeye tövbe edeyim bari top gibi yuvarlanıcam galiba yakında.senağlamasenağlama
Bende yiyorum ama yediğim ekmeği saymıyorum sabah mutlaka oluyor öğlen ve akşamda yediğim yemeğe göre değişiyor pilav, makarna gibi yemek olursa ekmek yemiyorumyerimseniben
Ben şu ekmek yapma makinalarını baya beğenmeye başladım..Kullanlar baya methediyorlar..Hamilelikten sonra alıp kendim yapıcam..Beğenmiyorum artık fırında bakkalda satılan ekmekleri..İçi kof oluyor,5-6 dilim ekmek anca 1 dilim ekmek ediyor gibi geliyor bana.Nohut unu ile,çavdar unu ile,kepekli,cevizli,vs vs..yapılıyormuş.Hatta kek falan da yapıyorlarmış ekmek makinasıyla :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?