2010 Temmuz Anneleri : )

Şekerler naptınız bakalım ben işleri ancak ayarlayabildim.

Bugün bende dahil olmak üzere herkes çok bunalmış...

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Git gide ağırlaşıyoruz çalışmak da bir okadar zorlaşıyor.

Biz geldikkk...Benimde dışarıda işlerim vardı onları hallettim hemde yürümüş oldumm şimdide sütümü içiyorum yorulmuşuz valla..Artık eskisi gibi olamıyoruzz.......

kızlar bişey sorucam bu bebek bakım çantalarından alanımız oldu mu yada inceleyeniniz.?

ben internette bir kaç model gördüm ama mağaza olarak nerelerde bulabilirim acaba?

kızlar bişey sorucam bu bebek bakım çantalarından alanımız oldu mu yada inceleyeniniz.?

ben internette bir kaç model gördüm ama mağaza olarak nerelerde bulabilirim acaba?

baharcım eğer aynı çantalardan bahsediyosak, ben chiccodan banyo seti aldım beraberinde çanta hediyesi vardı, sapı uzayan yan asılabilen çantalardan, çok gözlü kullanışlı bişey, bi bak istersen

ben bızım burda baktım pıerre cardın begendım bır tane 69 tl dedı hosuma gıttı bıde avıva mı ne öyle bır marka vardı onunkılerde cok güzeldı ama 90 falan bıraz pahalı geldı.

ben bızım burda baktım pıerre cardın begendım bır tane 69 tl dedı hosuma gıttı bıde avıva mı ne öyle bır marka vardı onunkılerde cok güzeldı ama 90 falan bıraz pahalı geldı.

bende avıva denilen markanın modeli beğendim internetten. güzel duruyor hem şık hem kullanışlı gibi ama bilemdim şimdi nerelerde mağazası var?

baharcım eğer aynı çantalardan bahsediyosak, ben chiccodan banyo seti aldım beraberinde çanta hediyesi vardı, sapı uzayan yan asılabilen çantalardan, çok gözlü kullanışlı bişey, bi bak istersen

evet canım onlardan bahsediyorum ama ben kumaş istemiyorum deri olsun vede şık birşey olsun istiyorum. senin söylediğin gibi birşey ablam almış bana.

Şekerler naptınız bakalım ben işleri ancak ayarlayabildim.

ınternetten ana kucagına falan bakıyordum fıyatlarına dün bızım burda sordum jenny dıye bır marka 60 fallan dedı fıyatına kraftın yan ürünü dedı nasıl acaba kullanan oldumu ki 2009 annelerınden falan.

Yok canım ben öyle set halinde almadım tek tek alıyorum Sebamed in kileri aldım çevremdekiler onu önerdiler bana sağlık açısından...

ben ıkı adet ıkılı zıbın takım aldım..bıde 5lı kutulu bır takım ve ıkılı zıbın takım ablam almıs.bıde kutulu mu alsam dıye düsünüyorum ama kutulular cok pahalı burda.

Ben da chicconun çantalı içi dolu takımını beğendim ama kırmızı çantalıyı bir de nivea atta çantası.Kullanan varsa hangisini alalım?Önerileri bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…