kızlar bişey sorucam bu bebek bakım çantalarından alanımız oldu mu yada inceleyeniniz.?
ben internette bir kaç model gördüm ama mağaza olarak nerelerde bulabilirim acaba?
kızlar bişey sorucam bu bebek bakım çantalarından alanımız oldu mu yada inceleyeniniz.?
ben internette bir kaç model gördüm ama mağaza olarak nerelerde bulabilirim acaba?
Biz geldikkk...Benimde dışarıda işlerim vardı onları hallettim hemde yürümüş oldumm şimdide sütümü içiyorum yorulmuşuz valla..Artık eskisi gibi olamıyoruzz.......
ben bızım burda baktım pıerre cardın begendım bır tane 69 tl dedı hosuma gıttı bıde avıva mı ne öyle bır marka vardı onunkılerde cok güzeldı ama 90 falan bıraz pahalı geldı.
baharcım eğer aynı çantalardan bahsediyosak, ben chiccodan banyo seti aldım beraberinde çanta hediyesi vardı, sapı uzayan yan asılabilen çantalardan, çok gözlü kullanışlı bişey, bi bak istersen
Şekerler naptınız bakalım ben işleri ancak ayarlayabildim.
Ayyy çok yoğunlaştım öğleden sonra..belim ve boynum tutuldu..
Bakayım neler yazdınız..
kızlar şimdi doktora gidiyoruz. inşallah güzel haberlerle gelirim. nedense bugün daha bir heyecan var içimde.
Merhaba Bahar.Tekirdağ'da hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?