çantayı 45 tl ye aldım canım.. setin içinde şampuanı, losyonu, pişik kremi, sabunu, pudrası ve mendilleri var, çantada çok güzel.. nette baktığım kadarıyla 55 - 60 tl. fiyat koymuşlarlmaz: ben chicconun kendi mağazasından almıştım
Merak ettim ben de..
Chicco mağazasına gidip bakmak lazım..Nette baktım ama göremedim.
çantayı 45 tl ye aldım canım.. setin içinde şampuanı, losyonu, pişik kremi, sabunu, pudrası ve mendilleri var, çantada çok güzel.. nette baktığım kadarıyla 55 - 60 tl. fiyat koymuşlarlmaz: ben chicconun kendi mağazasından almıştım
Güle güle kullanın inş..
günaydın şeker annişlerr sanırım artık bir doğum çantası hazırlama vakti geldi
Geçen gün birileri konuşurken duymuştum bende Chicco nun setini aldın mı git bak şimdi kampanya var diyodu normalde 79.-TL imiş kampanyalı hali 35.Tl ben öyle aldım dedi...Ama aynı şeyden mi bahsediyodu bilmem...
teşekkürler papatyacım a.s.
evet ama ben daha ne gecelik aldım pijama bilmiyorumkismile
35 tl ye bulduysan hiiiç kaçırma gülüm git al önünde bulursun
bizim burada 50 den aşağı almak zorrrrrr kafamçokkarıştı
Merak ettim ben de..
Chicco mağazasına gidip bakmak lazım..Nette baktım ama göremedim.
Geçen gün birileri konuşurken duymuştum bende Chicco nun setini aldın mı git bak şimdi kampanya var diyodu normalde 79.-TL imiş kampanyalı hali 35.Tl ben öyle aldım dedi...Ama aynı şeyden mi bahsediyodu bilmem...
canım iyi günlerinizde kullanın bebeğinle hayırlı olsun,
ben de almayı düşünüyorum çantası geniş ve güzel, içersinde bulunan set te kaliteli hem hazır fiyatı da uygun almak en iyisi ihtiyaç duyacağımız şeyler nasılsa
boshayallersmile
herkese günaydınn...
bebek bakım çantalarından konu açılmış. ben de dün cumhuriyet caddesinde bir mağazada gördüm ama çantanın rengini beğenmedim kötü bi kahve-bej fiyatı 39 tl. içindekileri tek tek alınca 54 civarında tutuyomuş öyle dedi ama ben gene de acele etmek istemedim kozmetik sonuçta daha zamanımız var. bi de handi marka alacağıma karar veremedim doğrusu. sebamed daha mı iyidir sizce?
ha bi de dalinin şampuanı yakıyo diyorlar. ama bim deki setin fiyatı da çok uygunmuş.
ben de kendime gecelik ve pijama aldım daha ortada bebiş için bişi yok kaydirigubbakcemile3
kızlar sizlerde oluyomu bilmiyorum benım ikizlerden şeffaf sıvı geliyo :kedi: bu normal bi durummus acaba sütüm olacagı anlamına mı geliyo CADIARZU
kızlar sizlerde oluyomu bilmiyorum benım ikizlerden şeffaf sıvı geliyo :kedi: bu normal bi durummus acaba sütüm olacagı anlamına mı geliyo CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?