2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın şeker annişlerr sanırım artık bir doğum çantası hazırlama vakti geldi

Merak ettim ben de..
Chicco mağazasına gidip bakmak lazım..Nette baktım ama göremedim.

Merak ettim ben de..

Geçen gün birileri konuşurken duymuştum bende Chicco nun setini aldın mı git bak şimdi kampanya var diyodu normalde 79.-TL imiş kampanyalı hali 35.Tl ben öyle aldım dedi...Ama aynı şeyden mi bahsediyodu bilmem...

canım iyi günlerinizde kullanın bebeğinle hayırlı olsun,
ben de almayı düşünüyorum çantası geniş ve güzel, içersinde bulunan set te kaliteli hem hazır fiyatı da uygun almak en iyisi ihtiyaç duyacağımız şeyler nasılsa
boshayallersmile

35 tl ye bulduysan hiiiç kaçırma gülüm git al önünde bulursun
bizim burada 50 den aşağı almak zorrrrrr kafamçokkarıştı

herkese günaydınn...

bebek bakım çantalarından konu açılmış. ben de dün cumhuriyet caddesinde bir mağazada gördüm ama çantanın rengini beğenmedim kötü bi kahve-bej fiyatı 39 tl. içindekileri tek tek alınca 54 civarında tutuyomuş öyle dedi ama ben gene de acele etmek istemedim kozmetik sonuçta daha zamanımız var. bi de handi marka alacağıma karar veremedim doğrusu. sebamed daha mı iyidir sizce?
ha bi de dalinin şampuanı yakıyo diyorlar. ama bim deki setin fiyatı da çok uygunmuş.

35 tl ye bulduysan hiiiç kaçırma gülüm git al önünde bulursun
bizim burada 50 den aşağı almak zorrrrrr kafamçokkarıştı

Yok canım ben bulmadım birileri konuşuyordu kulak misafiri oldum sadece...Öyle söylüyorlardı...ben set halinde almadım tek tek sebamedinkileri aldım....Ayrıca çanta alıcam kendime de...

Merak ettim ben de..

bencede bi bakın kızlar.. başta çantasız bi banyo seti gösterdiler banada fiyatı 30 tl.ydi galiba ama 3 yada 4 parça vardı.. sonra bunu çıkardılar. hastane setleride indirimdeydi. 5 li bi takım aldım 40 tl.ye ama yumuşacık kumaşı çok güzel

Günaydınn Yase..Cumhuriyet caddesinden Akdem de var o setten bende gördüm kahve çantalı..Ben Sebamedinkileri aldım doktor bir tanıdığımız onu önerdi kendileride onu kullanmışlar....Ama bir yorum yapamıcam tercih meselesi...

kızlar sizlerde oluyomu bilmiyorum benım ikizlerden şeffaf sıvı geliyo :kedi: bu normal bi durummus acaba sütüm olacagı anlamına mı geliyo CADIARZU

ben de kendime gecelik ve pijama aldım daha ortada bebiş için bişi yok kaydirigubbakcemile3

:)) güle güle kullan canım, ne güzel bulabilmiş demek istediğin gibi şeyler, bende bakıyorum ama çok ağır modellr ben giyememki öyle şeyler ya, nerde bulcam istediğim gibi bişey bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…