2010 Temmuz Anneleri : )

canım ya geçmiş olsun a.s.
7. aydan itibaren kasılmalar yalancı sancılar olabilir diye okumuştum ama senin baya uzun sürmüş...
çok şükür bebeğin sağlığı yerindeymiş aman dikkat canım yorma kendini çok fazla ne yaparsak yapalım ne iş biter ne sorumluluk azalır onun için biraz kendini biraz da bebeğini düşün ve elinden geldiğince yorma ikinizi...

1 Nisan itibarı ile başladım ben o zaman verdi doktorum..
Magnezyum Diosporal mı nee?(yanlış yazmayım)

suda eriyor sarı birşey oluyor.

hmm biliorum onu..tek tek paketlenmış dimi...işte o su da erıyenler mıdemı bulandırıyor..tabletlerıde varmış..baktım şimdi..100 lük kutular 20 lira civarı uygunmuş da sgk ödemıo çunkı..günde 1 tane mi içiosun.. onlardan aliim barii.dr. senınkınden yazıodu istemedim..içemiomkiii

ohh güle güle kullan çok iyi yapmışsın ya gördükçe almak lazım aslında, evet öyle düğmeli badiler çok işe yarıyomuş, komada bi bakayım gecelikler için, resimlerini yükleyebilirsen süper olur hihoyyyt
bende reflection a baktım güzel modeller var ordada ama acele etmiyim dedim kaydirigubbakcemile3 doğurmayı bekliyorum herhalde

Günaydın herkese....
Bugün çok kalamayacağım belki öğleden sonra girerim.
Okulda müfettişler var.Çok yoğunuz.
Dün şeker yüklememi yaptırdım herşey normal çıktı.Sonuç 93.
Darısı Yaptırmayan arkadaşların başına.
Herkese hayırlı günler....

Evt paket paket toz halinde..günde 1 tane içiyorum..Doktorum bunu verdi.
benim midemi bulandırmıyor.Bir dikişte içiyorum..

Sanırım SGK karşılamıyor bunu, ilaçlarımı eşim almıştı bir kısmını SGK karşılamadı demişti ama ben sormadım hangisi diye budur belki.

kolay gelsin.

1 Nisan itibarı ile başladım ben o zaman verdi doktorum..
Magnezyum Diosporal mı nee?(yanlış yazmayım)

suda eriyor sarı birşey oluyor.

bende ondan içiyorum

şeker sonucun süper maşallah

ya kızlar sız bebeğinizi 3 boyutluda görebıldınızmı net olarak..ben bu kontrolumde çok merak edıodum heyecanlıydım..zilli göstermedi yuzununu..bide elıyle kapamıştı..acaba açık olsaydı kıme benzediğini anlayabılırmıydım..siz görebıldınızmı

Kızlar bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz.
Bu hafta BıMe dalinin ürünleri geliyor.Çantasıyla.Benim bebekliğimde de vardı hala var.
Ve ben çok severdim dalin şampuanımı sizce Dalin nasıldır?
Fiyatta gayet uygundu.

Evet canım biz gayet net gördük.
Bana benziyo yakışıklı oğluşum:)))

günaydın kızlarr... bende şimdi hastaneden geldim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı öğleden sonrada sonucunu alıcam umarım ii çıkar sonuçlar, kendimi çok yorgun hissediyorum bugün.

bızımkı yandan gösterdı tam anlasılmıyor ama dudakları büyük ve burnu kalkık duruyor yandan.dudaklar babamız ama kıme benzedıgını anlayamadık henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…