kızlar günaydın umarım herkes iyidir. ben kendimden bilgi verip çıkıcam.ara ara girip bakarım tekrar işler felaket yoğun. dün ben baya bir sancılandım. hastaneye gittim.sabah 9 gibi. nstye bağladılar kasılma çıkmadı.vajinal yoldan rahim ağzına baktılar bi açılma yok normal. kabızlığa bağlayıp lavman yaptılar. büyük tuvaletime çıktım yattım dinlendim ama sancım geçmedi. sonra buscopan iğne yaptılar eve geldim uyudum. uyandım ki sancı devam ediyor daha da artmış. tekrar hastaneye gittik eşimle bu sefer böbreklere baktılar. çok önemli bi durum çıkmadı böbreklerde de minoset iç gazlı şeyler yeme deyip eve gönderdiler. minoset içtim tekrar uyudum ve uyandığımda bayaa azalmıştı. gece 9 gibi de tamamen geçti. nedeni belirsiz bir sancıyla 12 saat kıvrandım yani. umarım tekrar etmes. bugün işteyim yine. ve iyiyim çok şükür ama bayaa korktum. benden böyle işlerim acaip yoğun. bilmiyorum yorgunluk stres belki onlar da etkilemiştir. neyse umarım hepiniz iyisinizdir. çok şükür bebeğim iyiymiş. cumartesi günü tekrar çağırdı doktor ölçümleri yapılacak ve şeker testi tekrarlanacak. neyse hepinize sağlık diliyorum.bi ara geçmişi okurum bu arada neler yapmışsınız diye.
ne zamandır içiosun ..hangısını kullanıosun..ben efervesanları içemıorum..calsıumlu varmış..onu önerdi dr.
1 Nisan itibarı ile başladım ben o zaman verdi doktorum..
Magnezyum Diosporal mı nee?(yanlış yazmayım)
suda eriyor sarı birşey oluyor.
bende sevimli şeyler aldım çok ağır modeller değil kom da var rahat şeyler bi bak istersen
çok ihtiyaç duyacakmışız penye şortlar da aldım kendime birde önden düğmeli yada fermarlı bir kaç body bakacağım emzirme kolay olsun diye :CüvCüv:
hmm biliorum onu..tek tek paketlenmış dimi...işte o su da erıyenler mıdemı bulandırıyor..tabletlerıde varmış..baktım şimdi..100 lük kutular 20 lira civarı uygunmuş da sgk ödemıo çunkı..günde 1 tane mi içiosun.. onlardan aliim barii.dr. senınkınden yazıodu istemedim..içemiomkiii
kolay gelsin.Günaydın herkese....
Bugün çok kalamayacağım belki öğleden sonra girerim.
Okulda müfettişler var.Çok yoğunuz.
Dün şeker yüklememi yaptırdım herşey normal çıktı.Sonuç 93.
Darısı Yaptırmayan arkadaşların başına.
Herkese hayırlı günler....
1 Nisan itibarı ile başladım ben o zaman verdi doktorum..
Magnezyum Diosporal mı nee?(yanlış yazmayım)
suda eriyor sarı birşey oluyor.
Günaydın herkese....
Bugün çok kalamayacağım belki öğleden sonra girerim.
Okulda müfettişler var.Çok yoğunuz.
Dün şeker yüklememi yaptırdım herşey normal çıktı.Sonuç 93.
Darısı Yaptırmayan arkadaşların başına.
Herkese hayırlı günler....
ya kızlar sız bebeğinizi 3 boyutluda görebıldınızmı net olarak..ben bu kontrolumde çok merak edıodum heyecanlıydım..zilli göstermedi yuzununu..bide elıyle kapamıştı..acaba açık olsaydı kıme benzediğini anlayabılırmıydım..siz görebıldınızmı
Evet canım biz gayet net gördük.
Bana benziyo yakışıklı oğluşum:)))
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.
ya kızlar sız bebeğinizi 3 boyutluda görebıldınızmı net olarak..ben bu kontrolumde çok merak edıodum heyecanlıydım..zilli göstermedi yuzununu..bide elıyle kapamıştı..acaba açık olsaydı kıme benzediğini anlayabılırmıydım..siz görebıldınızmı
misscim masllah seker sonucun cok ıı cıkmıs.
günaydın kızlarr... bende şimdi hastaneden geldim şeker yüklemesi kan ve idrar tahlillerim yapıldı öğleden sonrada sonucunu alıcam umarım ii çıkar sonuçlar, kendimi çok yorgun hissediyorum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?