iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum ...
akşama inşallah hayırlı haberler ile gelirim... :Saruboceq:
hepiniz öpüldünüz opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar..
ne iyi teyzeler var ya benim kız kardeşim cadının teki benim bebeğim olmadı 7 sene o evlenince hemen oldu erkek bebeği bende çok özeniyordum hastane çıkışlarına bebeğine küçük gelenleri vermemişti bana ben ona nazar boncuklu künye takmıştım doğumdaikikerede hamileyken gittim evinin işlerini yapamıyordur diye evini toparladım doğumunda gittim hastanede yatacak yer yoktu yere battaniye serdim yattım bem şimdi hamileyim ilgilendiği yok birde aramış yeğenime küçük gelenleri vereyim dedi bende gerek yok dedim çok yıpranmışlar benimde ilk bebek istiyorumki herşeyin en iyisi olsun artık ben en yakınımda üstüme düşeni yapıcam fakat çok fedakar olmıycam arkadaşlar
boşver kuju kıymetın anlaşılır merak etmee bebişine en iyisini alırsın sen
sıkma canını, sen kardeş olarak destek olmakla çok iyi yapmışsın, bigün oda anlar kıymetini canım
evet bende acıkıyor gibi oluyorum. sanki midem tamamen boşaltılmış gibi oluyor. zaten içtikten sonra eğer uyumazsam midem çok bulanıyor. onun için sabah 7 de ilacı içip geri yatıyorum 9 da kalkıp kahvaltı ediyorum.
ya ben oğluşuma bir çöp bile almadımmm :):) zavllı oğlum anneannesi bekle erken bekle erken die die donsuz doğucak yavrum
evet canım acıkıyordum 1 bardak süt ve bisküvi atıştıriyordum uyanıp,yada gece yatmadan 1 kase cornflex yeyip yatıyordum, :kedi:
şimdi 7. aydayım ve daha az aclık hissediyorum reflü var bende o çok zorluyor beni hiç birşey yemek istemiyorumm
mafoldumben
Yok canım benim o derece açlık durumlarım olmuyor..
İyi de yiyormuşsun halbuki..bilmiyorumkismile
Aaaa bari 1-2 body falan alsaydın..kafamçokkarıştınasıl duruyorsun almadan?eyvahedigeldismile
kızlar ben 26 haftalık hamileyim 6 kilo almıstım hergun tartılıyorum sabah bır tartıldm 9 kilo olmuş ya birdenbire
evet malesef öyle oluyor bir önceki gün karbonhidrat ya da şeker çok tükettiysen 1 kilo farkediyor , hamur işinden uzak durmakta fayda var, en güzeli et , süt sebze meyve..
kuju zaten çalışıorummm ve merkezde değil işyerımm hafta sonlarıda eşim izin vermıo elim gitmiorr biz bir yeğenimiz kaybettik 5 gunluk bebekken annem çok temkınlı allah kimsenın başına vermesin sen doğur sağ salim dıor benn onu beze sararım dior ) )
sabırlı ol dior işteee bende bekliorumm ama hergunn içim gidior
Allah bri daha göstermesin.
Allah meleklerimizi bize bağışlasın arkadaşım..:Saruboceq:
Hayırlısı olsun...
Alırsın daha zaman var.
Aynen öyle..
Hamilelik çok enteresan bir dönem..
Sabah resmen 1 kilo almış uyanıyorsun ya..
Ben de yaşadım son 2 hafta içinde 2 kiloya yakın farketti..
Ohaaa dedim kendime..napayım yaa:kedi:
kuju zaten çalışıorummm ve merkezde değil işyerımm hafta sonlarıda eşim izin vermıo elim gitmiorr biz bir yeğenimiz kaybettik 5 gunluk bebekken annem çok temkınlı allah kimsenın başına vermesin sen doğur sağ salim dıor benn onu beze sararım dior ) )
sabırlı ol dior işteee bende bekliorumm ama hergunn içim gidior
kesinlikle, ben sanırdım ki hamilelikte istediğini yersin içersin tam tersiymiş meğer. Vücut ne bulursa kitlık çıkmış gibi depoluyor resmen...
Banada alırsın acele atme dıyorlar ama dayanamıyorum.. odasını bile aldım :hulya: ALLAHIM yaşatmasınn boyle bir acı.. kızımı bana bagışlasın .. :Saruboceq: cümlesininkinidee:Saruboceq:
bu arada sen nereye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?