2010 Temmuz Anneleri : )

sıkma canını, sen kardeş olarak destek olmakla çok iyi yapmışsın, bigün oda anlar kıymetini canım

boşver kuju kıymetın anlaşılır merak etmee bebişine en iyisini alırsın sen

saol canım benim bende hep iyisini almaya çalışıyorum allah bütün annelere gönüllerince yetiştirmeyi nasip etsin bebeklerini

evet kazınma gibi oluyor , bende bulantı olmuyor da..aylar da ilerledi ya sanırım ondan..

ya ben oğluşuma bir çöp bile almadımmm :):) zavllı oğlum anneannesi bekle erken bekle erken die die donsuz doğucak yavrum

evet ben de 2 dilim çavdar ekmeğine peynir koyup yiyorum en sağlıklısı o gibi geliyor..

Aaaa bari 1-2 body falan alsaydın..kafamçokkarıştınasıl duruyorsun almadan?eyvahedigeldismile

kuju zaten çalışıorummm ve merkezde değil işyerımm hafta sonlarıda eşim izin vermıo elim gitmiorr biz bir yeğenimiz kaybettik 5 gunluk bebekken annem çok temkınlı allah kimsenın başına vermesin sen doğur sağ salim dıor benn onu beze sararım dior ) )

sabırlı ol dior işteee bende bekliorumm ama hergunn içim gidior

kızlar ben 26 haftalık hamileyim 6 kilo almıstım hergun tartılıyorum sabah bır tartıldm 9 kilo olmuş ya birdenbire

evet malesef öyle oluyor bir önceki gün karbonhidrat ya da şeker çok tükettiysen 1 kilo farkediyor , hamur işinden uzak durmakta fayda var, en güzeli et , süt sebze meyve..

evet malesef öyle oluyor bir önceki gün karbonhidrat ya da şeker çok tükettiysen 1 kilo farkediyor , hamur işinden uzak durmakta fayda var, en güzeli et , süt sebze meyve..

Aynen öyle..
Hamilelik çok enteresan bir dönem..
Sabah resmen 1 kilo almış uyanıyorsun ya..
Ben de yaşadım son 2 hafta içinde 2 kiloya yakın farketti..

Ohaaa dedim kendime..napayım yaa:kedi:

Allah bri daha göstermesin.
Allah meleklerimizi bize bağışlasın arkadaşım..:Saruboceq:
Hayırlısı olsun...
Alırsın daha zaman var.

Allah bri daha göstermesin.
Allah meleklerimizi bize bağışlasın arkadaşım..:Saruboceq:
Hayırlısı olsun...
Alırsın daha zaman var.

zamn pek yok ama ne yapalım hastane çıkışını falan annem alıcak yanı ılk doğdukunde gerekn şeyleri
geriside doğumdan sonra dedi:):):)

Aynen öyle..
Hamilelik çok enteresan bir dönem..
Sabah resmen 1 kilo almış uyanıyorsun ya..
Ben de yaşadım son 2 hafta içinde 2 kiloya yakın farketti..

Ohaaa dedim kendime..napayım yaa:kedi:

kesinlikle, ben sanırdım ki hamilelikte istediğini yersin içersin tam tersiymiş meğer. Vücut ne bulursa kitlık çıkmış gibi depoluyor resmen...

Banada alırsın acele atme dıyorlar ama dayanamıyorum.. odasını bile aldım :hulya: ALLAHIM yaşatmasınn boyle bir acı.. kızımı bana bagışlasın .. :Saruboceq: cümlesininkinidee:Saruboceq:

kesinlikle, ben sanırdım ki hamilelikte istediğini yersin içersin tam tersiymiş meğer. Vücut ne bulursa kitlık çıkmış gibi depoluyor resmen...

:):) kızlar bebişlerimize yarıor onlar vucut dırencınız düşmüorr şimdi yemez bebek bizdekileri alırsa normal doğumda bıtkın düşerizz kilo verılırr bebklerımız sağlıklı olsunn

Banada alırsın acele atme dıyorlar ama dayanamıyorum.. odasını bile aldım :hulya: ALLAHIM yaşatmasınn boyle bir acı.. kızımı bana bagışlasın .. :Saruboceq: cümlesininkinidee:Saruboceq:

amin canım aminnn sağlıkla sıhatle büyüt inşallh içinde kujunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…