- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Ben hamilelikten önce de içerdim..severim sütü ve süt ürünlerini..bende hiç süt içmiyorum içemiyorum çünkü.
10 yaşımdan beri ağzıma süt sürmüşlüğüm yoktur. ama peynir yoğurt çok iyi yiyorum. inşallah yeterli olur.
Çok şeker..:asigim:Kızlar kızımın odasını aldım, bakarmısınız nasıl sizce?
Aldıgım takım bunun pembe, eflatın ve baeyaz karısımı.. gerı kalan hersey bire bir aynısı.. önumuzdekı hafta eve gelınce onunda resmını yuklerım İNŞAALAHH ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12691642&posted=1#post12691642
donduuma vamı donduumaacokacimcoook
donduuma vamı donduumaacokacimcoook
Hayır canım netten deil, magzada gordum begendım, o şekılde sıpariş verdim.. bakalım önumuzdekı hafta içi dedı..gle güle kullan canın internetten bende bu modele bakmıştım . güzel model gerçekten. sende internetten mi sipariş verdin canım.
AMİNNNN İNŞAALLAHH o gunlerı bır gorsemmm :Saruboceq:çok tatlııııı tam cici kız odası :)) güle güle kullanın canım :)
Çok şeker..:asigim:
ay kızlar çıkıp alıcam şimdi yaaa cokacimcoook
bende hiç süt içmiyordum kızlar bacağıma kramp girince içmeye başladım
mutfakta bir-iki işim vardı onları halledeyim dedim. kaptırmışım, ne çok şey konuşulmuş...
yarın misafirlerim varda, hazırlık yapıyorum. eşimin dayıları gelecekklava:
bu hafta sinir doluyum zaten, kendime hakim olamıyorum, elimden bi kaza çıkacak kötükedihüso
Allah tan kızım var, sakin olmam konusunda uyarıyo ara-sıra :)
kızlar alakasız bir konu ama siz nevresimlerinizi ütülüyormusunuz
kızlar demir hapı acıktıyor mu ? hapı almaya basladıktan beri gece ac uyanıyorum , ama belki ay ile ilgilidir siz de çok acıkmaya başladınız mı bu aralar ? yani 6. ayında olanlar ?
kızlar demir hapı acıktıyor mu ? hapı almaya basladıktan beri gece ac uyanıyorum , ama belki ay ile ilgilidir siz de çok acıkmaya başladınız mı bu aralar ? yani 6. ayında olanlar ?
kızlar bebek çamaşırlarını neyle yıkamayı düşünüyorsunuz???
kızlar bebek çamaşırlarını neyle yıkamayı düşünüyorsunuz???
Kızlar kızımın odasını aldım, bakarmısınız nasıl sizce?
Aldıgım takım bunun pembe, eflatın ve baeyaz karısımı.. gerı kalan hersey bire bir aynısı.. önumuzdekı hafta eve gelınce onunda resmını yuklerım İNŞAALAHH ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12691642&posted=1#post12691642
dalinin bebek çamaşırı için şampuğanı varmış tansaşa birde migrosa bakıcam varmı diye birde yumuşatıcı alerji yapıyormuş kullanmayın diyolar
ben 3. aydan beri kullanıyorum demir hapı acıktırmıyo. seninki hamileliğinin ilerlemesi ile ilgili muhtemelen.
bende eskiye oranla daha kısa sürede acıkıyorum diyebilirim :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?