2010 Temmuz Anneleri : )

bende hiç süt içmiyorum içemiyorum çünkü.

10 yaşımdan beri ağzıma süt sürmüşlüğüm yoktur. ama peynir yoğurt çok iyi yiyorum. inşallah yeterli olur.
Ben hamilelikten önce de içerdim..severim sütü ve süt ürünlerini..
Çok şeker..:asigim:
donduuma vamı donduumaacokacimcoook

Olmaz olur mu,sütlü tatlıların hepsine okey cokacimcoook

gle güle kullan canın internetten bende bu modele bakmıştım . güzel model gerçekten. sende internetten mi sipariş verdin canım.
Hayır canım netten deil, magzada gordum begendım, o şekılde sıpariş verdim.. bakalım önumuzdekı hafta içi dedı..

çok tatlııııı tam cici kız odası :)) güle güle kullanın canım :)
AMİNNNN İNŞAALLAHH o gunlerı bır gorsemmm :Saruboceq:
Çok şeker..:asigim:

saolasın cnm a.s.

bende hiç süt içmiyordum kızlar bacağıma kramp girince içmeye başladım

mutfakta bir-iki işim vardı onları halledeyim dedim. kaptırmışım, ne çok şey konuşulmuş...
yarın misafirlerim varda, hazırlık yapıyorum. eşimin dayıları gelecek klava:
bu hafta sinir doluyum zaten, kendime hakim olamıyorum, elimden bi kaza çıkacak kötükedihüso
Allah tan kızım var, sakin olmam konusunda uyarıyo ara-sıra :)

ay kızlar çıkıp alıcam şimdi yaaa cokacimcoook

Hiç durma hemen al..:jeyyar:
bende hiç süt içmiyordum kızlar bacağıma kramp girince içmeye başladım

Heheh iç tabii.bayanssulusmile

Ne oldu ki?:uhm:

kızlar alakasız bir konu ama siz nevresimlerinizi ütülüyormusunuz

kızlar demir hapı acıktıyor mu ? hapı almaya basladıktan beri gece ac uyanıyorum , ama belki ay ile ilgilidir siz de çok acıkmaya başladınız mı bu aralar ? yani 6. ayında olanlar ?

kızlar demir hapı acıktıyor mu ? hapı almaya basladıktan beri gece ac uyanıyorum , ama belki ay ile ilgilidir siz de çok acıkmaya başladınız mı bu aralar ? yani 6. ayında olanlar ?

ben 3. aydan beri kullanıyorum demir hapı acıktırmıyo. seninki hamileliğinin ilerlemesi ile ilgili muhtemelen.
bende eskiye oranla daha kısa sürede acıkıyorum diyebilirim :1rolleyes:

evet bende acıkıyor gibi oluyorum. sanki midem tamamen boşaltılmış gibi oluyor. zaten içtikten sonra eğer uyumazsam midem çok bulanıyor. onun için sabah 7 de ilacı içip geri yatıyorum 9 da kalkıp kahvaltı ediyorum.

kızlar bebek çamaşırlarını neyle yıkamayı düşünüyorsunuz???

dalinin bebek çamaşırı için şampuğanı varmış tansaşa birde migrosa bakıcam varmı diye birde yumuşatıcı alerji yapıyormuş kullanmayın diyolar

canım güle güle kullansın bebeğin ben de bunu beğenmiştim ama sonra çilek te bir beşik tkm hediye geldi o da çok hoşuma gitti o kaldı,15 mayısta getirecekler benim beşik takımım
hihoyyyt

dalinin bebek çamaşırı için şampuğanı varmış tansaşa birde migrosa bakıcam varmı diye birde yumuşatıcı alerji yapıyormuş kullanmayın diyolar

bebeğin eşyalarını annemler hacışakir granül sabun var el ve matik onun la yıkıyo yoksa bebekte alerji oluyor birde bizim eşyalarımızla da yıkanmamalıymış bebeğin eşyaları ayrı olmalıymış boshayallersmile

ben 3. aydan beri kullanıyorum demir hapı acıktırmıyo. seninki hamileliğinin ilerlemesi ile ilgili muhtemelen.
bende eskiye oranla daha kısa sürede acıkıyorum diyebilirim :1rolleyes:

olabilir bazı geceler resmen açlıktan uyanıyorum ciddiyim , böyle açlıktan uyanan var mı aranızda ? gayet de yiyorum ama gene acıkıyorum , şeker falan da çıkmadı bildiğim şeker çıkanlar çok acıkırmış...benim bebişim biraz obur sanırım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…