kızlar demir hapı acıktıyor mu ? hapı almaya basladıktan beri gece ac uyanıyorum , ama belki ay ile ilgilidir siz de çok acıkmaya başladınız mı bu aralar ? yani 6. ayında olanlar ?
canım güle güle kullansın bebeğin ben de bunu beğenmiştim ama sonra çilek te bir beşik tkm hediye geldi o da çok hoşuma gitti o kaldı,15 mayısta getirecekler benim beşik takımım
hihoyyyt
canım güle güle kullansın bebeğin ben de bunu beğenmiştim ama sonra çilek te bir beşik tkm hediye geldi o da çok hoşuma gitti o kaldı,15 mayısta getirecekler benim beşik takımım
hihoyyyt
olabilir bazı geceler resmen açlıktan uyanıyorum ciddiyim , böyle açlıktan uyanan var mı aranızda ? gayet de yiyorum ama gene acıkıyorum , şeker falan da çıkmadı bildiğim şeker çıkanlar çok acıkırmış...benim bebişim biraz obur sanırım :ecrin_bebek:
kızlar ben 26 haftalık hamileyim 6 kilo almıstım hergun tartılıyorum sabah bır tartıldm 9 kilo olmuş ya birdenbire
bebeğin eşyalarını annemler hacışakir granül sabun var el ve matik onun la yıkıyo yoksa bebekte alerji oluyor birde bizim eşyalarımızla da yıkanmamalıymış bebeğin eşyaları ayrı olmalıymış boshayallersmile
saolasın canım.. senin bebegınde gule gule saglıkla kullansın İNŞAALLAHH.. çılegede baktım ama takımların fıyatı buna oranla pahalı geldı guclubacismile
kızlar alakasız bir konu ama siz nevresimlerinizi ütülüyormusunuz
çileğin takımları çok güzel güle güle kullansın bebiş inşallah birde kim hediye etti canım merak ettim
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum ...
akşama inşallah hayırlı haberler ile gelirim... :Saruboceq:
hepiniz öpüldünüz opuyorumnanaktan
kızlar ben 26 haftalık hamileyim 6 kilo almıstım hergun tartılıyorum sabah bır tartıldm 9 kilo olmuş ya birdenbire
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZİN BEBİŞLERİ EN İYİ ŞEKİLDE SAĞLIKLA KULLANIRLAR EŞYALARINI BİZİM ODAMIZI TEYZESİ ALDI ...
opuyorumnanaktan
ne iyi teyzeler var ya benim kız kardeşim cadının teki benim bebeğim olmadı 7 sene o evlenince hemen oldu erkek bebeği bende çok özeniyordum hastane çıkışlarına bebeğine küçük gelenleri vermemişti bana ben ona nazar boncuklu künye takmıştım doğumdaikikerede hamileyken gittim evinin işlerini yapamıyordur diye evini toparladım doğumunda gittim hastanede yatacak yer yoktu yere battaniye serdim yattım bem şimdi hamileyim ilgilendiği yok birde aramış yeğenime küçük gelenleri vereyim dedi bende gerek yok dedim çok yıpranmışlar benimde ilk bebek istiyorumki herşeyin en iyisi olsun artık ben en yakınımda üstüme düşeni yapıcam fakat çok fedakar olmıycam arkadaşlar
ne iyi teyzeler var ya benim kız kardeşim cadının teki benim bebeğim olmadı 7 sene o evlenince hemen oldu erkek bebeği bende çok özeniyordum hastane çıkışlarına bebeğine küçük gelenleri vermemişti bana ben ona nazar boncuklu künye takmıştım doğumdaikikerede hamileyken gittim evinin işlerini yapamıyordur diye evini toparladım doğumunda gittim hastanede yatacak yer yoktu yere battaniye serdim yattım bem şimdi hamileyim ilgilendiği yok birde aramış yeğenime küçük gelenleri vereyim dedi bende gerek yok dedim çok yıpranmışlar benimde ilk bebek istiyorumki herşeyin en iyisi olsun artık ben en yakınımda üstüme düşeni yapıcam fakat çok fedakar olmıycam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?