2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar demir hapı acıktıyor mu ? hapı almaya basladıktan beri gece ac uyanıyorum , ama belki ay ile ilgilidir siz de çok acıkmaya başladınız mı bu aralar ? yani 6. ayında olanlar ?

evet canım acıkıyordum 1 bardak süt ve bisküvi atıştıriyordum uyanıp,yada gece yatmadan 1 kase cornflex yeyip yatıyordum, :kedi:
şimdi 7. aydayım ve daha az aclık hissediyorum reflü var bende o çok zorluyor beni hiç birşey yemek istemiyorumm
mafoldumben

canım güle güle kullansın bebeğin ben de bunu beğenmiştim ama sonra çilek te bir beşik tkm hediye geldi o da çok hoşuma gitti o kaldı,15 mayısta getirecekler benim beşik takımım
hihoyyyt

saolasın canım.. senin bebegınde gule gule saglıkla kullansın İNŞAALLAHH.. çılegede baktım ama takımların fıyatı buna oranla pahalı geldı guclubacismile

Yok canım benim o derece açlık durumlarım olmuyor..
İyi de yiyormuşsun halbuki..bilmiyorumkismile

kızlar ben 26 haftalık hamileyim 6 kilo almıstım hergun tartılıyorum sabah bır tartıldm 9 kilo olmuş ya birdenbire

bende sabun tozu kullanmayı düşünüyordum. kalıntı bırakıyor falan dediler.
omo nun da var. bebek çamaşırları için toz deterjanı.
dalinin yumuşatıcısı eş,mde alerji yapmıştı. baktım aynı kokuyor deterjanı da. onu alamam ben bu nedenle.
neyse sabun tozu iyidir herhalde ya....

çileğin takımları çok güzel güle güle kullansın bebiş inşallah birde kim hediye etti canım merak ettim

saolasın canım.. senin bebegınde gule gule saglıkla kullansın İNŞAALLAHH.. çılegede baktım ama takımların fıyatı buna oranla pahalı geldı guclubacismile

zeymurancım sizde iyi günlerde kullanın takımınızı canım

kızlar aldığımız bebiş kıyafetlerini battaniyeleri ne zaman yıkıyacağız beni bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar alakasız bir konu ama siz nevresimlerinizi ütülüyormusunuz

Hiç ütülemiyorum.Üşeniyorum..Nasılsa buruşucak diye..:kedi:
Anca eve bir misafir gelecek ve kalacaksa onunkini ütülüyorum..bir de bebeklerinkini ütülerim artık..

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum ...
akşama inşallah hayırlı haberler ile gelirim... :Saruboceq:
hepiniz öpüldünüz opuyorumnanaktan

İNŞALLAH CANIM HEPİMİZİN BEBİŞLERİ EN İYİ ŞEKİLDE SAĞLIKLA KULLANIRLAR EŞYALARINI BİZİM ODAMIZI TEYZESİ ALDI ...
opuyorumnanaktan

ne iyi teyzeler var ya benim kız kardeşim cadının teki benim bebeğim olmadı 7 sene o evlenince hemen oldu erkek bebeği bende çok özeniyordum hastane çıkışlarına bebeğine küçük gelenleri vermemişti bana ben ona nazar boncuklu künye takmıştım doğumdaikikerede hamileyken gittim evinin işlerini yapamıyordur diye evini toparladım doğumunda gittim hastanede yatacak yer yoktu yere battaniye serdim yattım bem şimdi hamileyim ilgilendiği yok birde aramış yeğenime küçük gelenleri vereyim dedi bende gerek yok dedim çok yıpranmışlar benimde ilk bebek istiyorumki herşeyin en iyisi olsun artık ben en yakınımda üstüme düşeni yapıcam fakat çok fedakar olmıycam arkadaşlar

(((((

oda takımlarını alan arkadaşlar, güle güle kullansın bebişleriniz, mışıl mışıl huzur içinde uyuyup büyüsünler odalarında opuyorumnanaktan

boşver kuju kıymetın anlaşılır merak etmee bebişine en iyisini alırsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…