ayşe hanım bende az önce doktora gittim ama benimkide aşağı inmiş baş aşağı duruyor zaten 2 gündür ıkınsam doğuracak gibiyim korkuyordum doktorda dedi çocuk inmiş aşağıya pozisyonda almış çok gezme yat evde erken doğum riskin var dedi. ya daha çok erken değilmi ? 7 ayı bari tamamlasam dedim içimden yol boyu dua ettim. bende yatıcam bol bol 7 ay bile erken . 9 ayı tamamlamayı nasip etsin Allahım hepimize :Saruboceq:
kızlar moralim çok bozuk ya şekerim çok yüksek çıktı pazartesi 100 lük yükleme yapacaklar
üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmusum ona da tekrar bakacaklar
gull nasılsın nasıl gidiyor
hoşbulduk :)) demek bütün temmuz anneleri burdaymış :))Hoşgeldina.s.Bende yok..Çok oturmak zorunda kalıyorsan sebebi bu olabilir mi canım ?
aramıza hoş geldin canımm olumunekankayizsmile
ayyy canımmm güle güle kullanınnnnn :)))
hoşgeldiinnnnn şeker :)
bencedeeeee opuyorumnanaktan
günaydınlaaarrrrrr gerçi bugün pek kimse olmaz :))
bayramımız kutlu olsunnnn.........
günaydınnlarr annişlerr
günaydın canlar ben varım bugün ya
herkeslere günaydın....
hoşbuldukkkk :))))a.s.
sana katılıyorum herşeyinin yıkanması lazım şekli bozuk olsun kıyafetlerin önemli değil ama mikrop kapmasın bebişlerimiz
kızlar olurmu hiç öyle şey muhakkak çamaşırlarını yıkayın..
doğduklarında ciltlleri öyle ince,öyle narin oluyor ki ,öptüğünde bile yumuşacık bile öpsen dudak izin kalıyor yahuu..
makinede bebek sabunu ile sıkmasını düşürürseniz mesela 400 devire düşürün az sıkarsa çekilleri bozulmaz..mutlaka ütüleyin mikropları kırılsın iyice...eldede yıkayabilirsiniz ama yazın doğan bebişlerde zaten isilik durumu var birde yıkamamak olmaz ...o sana yıkama diyenlere hayret ettim vallahi ne kadar yanlış yönlendiriyorlarrrr...
sonbaharcığım aklına gelen herşeyini yıka canım kaynar su ile...
yatak korumalarını,uyku setini ,yorgan,battaniye,yıkanmayanlarıda sıcak su ile sil...
yani böyle bilmiş bilmiş olmak istemiyorum ama kızmayın nolur mafoldumben yaz bebeği çok zor hemen kabarıyor ,hemen vücudu kızarıyor :1no2:
allah sana kolaylık versin canım..yüce rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin ...sen çantanı hazırda tut ve hiç korkma evine yakın tüm taksi duraklarının numarası nı al yanına..
evde tek kalma daha doğumuna var ama ikiz olduğundan dolayı durumlar değişebilir canımcım.... içini ferah tut...
günaydın bütün güzel annelere... :1hug:
23 nisan çocuklarımızın bayramı kutlu olsun!!! turkbayragi
Amin cümlemize
Kızlar ben bunu çok beğendim acaba ist nerede bulabilirm
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=11323393&postcount=12
ya da kompedan loyada felan lohusa geceliği var mıdır??
offfff kıslarrrrr içim sıkılıyor bugünaz temizlik yapayım bari (
kolay gelsin canım sana...
bende temizlik yapmak için erkenden kalktım ama daha yatağımı bile toparlamadım.:asigim:
bu sabah oğluşuma babası bir günlüğüne evin reisliğini verdi:)))
alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?