2010 Temmuz Anneleri : )

aman canım dinlen bol bol bebeğimiz şimdilik ne kadar çok bizimle kalırsa o kadar iyi. üzme kendini.

kızlar moralim çok bozuk ya şekerim çok yüksek çıktı pazartesi 100 lük yükleme yapacaklar
üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmusum ona da tekrar bakacaklar

canım üzülme lütfen şeker bakalım diğer yüklemede ne sonuç verecek bide şeker çıksa bile üzülme diyetine dikkat edersin bak bende şeker testi yapılmadı ama kuvvetle muhtemel şeker var dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime.

gull nasılsın nasıl gidiyor

selam canımmmm çok şükür iyiyiz annemlerdeydik yeni geldik bugün neler olmuş onları okuyordum sen nasılsın kuzucuk nasıl???

günaydınlaaarrrrrr gerçi bugün pek kimse olmaz :))

bayramımız kutlu olsunnnn.........

Hoşgeldina.s.Bende yok..Çok oturmak zorunda kalıyorsan sebebi bu olabilir mi canım ?
hoşbulduk :)) demek bütün temmuz anneleri burdaymış :))
evet bilgisayar başında oturuyorum devamlı işim gereği...geçmeyecek die korkuyorum biraz yürüncede bacağıma kram giriyor napacağımı şaşırdım vallahi ((

günaydınlaaarrrrrr gerçi bugün pek kimse olmaz :))

bayramımız kutlu olsunnnn.........

günaydınnlarr annişlerr

günaydın canlar ben varım bugün ya

herkeslere günaydın....

hoşbuldukkkk :))))a.s.

günaydın bütün güzel annelere... :1hug:

23 nisan çocuklarımızın bayramı kutlu olsun!!!
turkbayragi

sana katılıyorum herşeyinin yıkanması lazım şekli bozuk olsun kıyafetlerin önemli değil ama mikrop kapmasın bebişlerimiz

offfff kıslarrrrr içim sıkılıyor bugün az temizlik yapayım bari (

bu sabah oğluşuma babası bir günlüğüne evin reisliğini verdi:)))

alkisalkisalkis

kızlarr benm kocam izinli ben çalışıorum ve o geziorr ona hain planlarım var:):)

günaydın güzel anneler

23 nisan kutlu olsun seneyede yawrularınızla geçirirsiniz inşallah iyi bayramlar çocuk gibi şen bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…