Off canım sağol yaa..Göbeğin düşmesi bu haftalarda çok tehlikeli benim için..Bebekler rahim ağzına baskı yapmaya başlarsa rahim ağzını tutan serklaj açılır ,rahim ağzı yırtılır diye korktum...:çok üzgünüm:
aminnn canım sende korkma bol bol dinlennn malesef zıprılar aşağıda durmayı çok sefıorlarr ayaklarını yukarı uzattt dinlenn baskı hissedinceeayşe hanım bende az önce doktora gittim ama benimkide aşağı inmiş baş aşağı duruyor zaten 2 gündür ıkınsam doğuracak gibiyim korkuyordum doktorda dedi çocuk inmiş aşağıya pozisyonda almış çok gezme yat evde erken doğum riskin var dedi. ya daha çok erken değilmi ? 7 ayı bari tamamlasam dedim içimden yol boyu dua ettim. bende yatıcam bol bol 7 ay bile erken . 9 ayı tamamlamayı nasip etsin Allahım hepimize :Saruboceq:
Ben fotonu göremedim Ayşe ama umarım arkadaşların dediği gibidir..
Peki doktora gitsen yine de bir baktırsan?
Sonbahar sen de yormak kendini.
Hayırlısıyla doğsunlar hepsi inş.
slm kızlar ya benimde asagıda çok baskı oluyo bide 15 dk yürüdügüm zaman karnımın içi acıyo resmen neden olabilir acaba :sm_confused:
kızlar moralim çok bozuk ya şekerim çok yüksek çıktı pazartesi 100 lük yükleme yapacaklar
üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmusum ona da tekrar bakacaklar
kızlar moralim çok bozuk ya şekerim çok yüksek çıktı pazartesi 100 lük yükleme yapacaklar
üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmusum ona da tekrar bakacaklar
ben çıkıorum kızlarrr kendınıze ii bakınn hoşçakalınnnn
gürsoy kaç çıktı canım şekerin
50lik yüklemeyle 100lük yükleme arasında 1 hafta olması gerekiyomuş ben öyle biliyodum
çikolata neden yicekmişin acaba sordun mu doktoruna
canım kaç olduğunu söylemedi çok yüksek dedi ailemde de şeker hastalığı var korkuyorum valla özel doktor olmadıgı için fazla bilgi vermedi 6 dilim ekmek ve her öğün çikolata dedi
Şekerin yüksek çıktı ama doktor her öğün çikolata dedi bilmiyorumkismile Ayy ilk defa duyuyorum..Bunlar şekeri daha çok yükseltmez mi ???
Vardır bir hikmeti herhalde..:sm_confused:
Şeker hastalarının yememesi gerekenler.
1-Şeker ve şekerden yapılmış hiçbir yiyeceği yememek.
2-beyaz undan yapılan pasta,ekmek vb.
3-et mamulatlarını (salam,sucuk,pastırma v.b) ölçülü tüketmesi gerek.
4-yağdan ve yağlı yiyeceklerden kaçınmalı,yağda kızarmış yiyecekler gibi.
Şeker hastalarının beslenmesi:
sabahları kahvaltısını yapacak,Çay ve kahvede sakarin (tatlandırıcı) kullanacak,beyaz undan yapılan ekmek,puaça,simit v.b şeyler yemeyip,Çavdar ve yulaf unundan yapılanları tercih edecek,
sabah ile öğle arası bir meyve (armut,elma,mandalin,portakal,on tane üzüm tanesi,onbeş kiraz,onbeş tane çilek,kivi gibi.yalnız bunlardan birini yiyebilir.
Öğlen yine muntazam yemeğini yiyecek.tabiki arada yine bir meyve yiyebilir.
akşam aynen.
alıntı...
Canım rahim ağzına baskı yapıyorsa muhakkak ölçtür,sor doktorunaslm kızlar ya benimde asagıda çok baskı oluyo bide 15 dk yürüdügüm zaman karnımın içi acıyo resmen neden olabilir acaba :sm_confused:
ayşe hanım bende az önce doktora gittim ama benimkide aşağı inmiş baş aşağı duruyor zaten 2 gündür ıkınsam doğuracak gibiyim korkuyordum doktorda dedi çocuk inmiş aşağıya pozisyonda almış çok gezme yat evde erken doğum riskin var dedi. ya daha çok erken değilmi ? 7 ayı bari tamamlasam dedim içimden yol boyu dua ettim. bende yatıcam bol bol 7 ay bile erken . 9 ayı tamamlamayı nasip etsin Allahım hepimize :Saruboceq:
canım henüz bana diyet vermedi pazartesi 100 lük yükleme ile kesin şeker olup olmadığına bakacak daha ondan sonra verir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?