2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar size birşey soracağım.

yarın eşimin çok yakın bir arkadaşının marmarisde düğünü var.

acaba 12 saat falan otobüs yolculuğu yapmamın bir sakıncası olur mu?

uçak biletleri çok pahalı. onun için uçakla gitmemiz şu an için mümkün değil. eşimde bensiz gitmek istemiyor.

gidersekde birkaç gün tatil yapmış oluruz diyorum ama otobüs yolculuğundan da korkuyorum açıkçası. ne yapsam karar veremedim açıkçası...

kızlar aklıma ne geldi dün benim şeker yüksek çıktı ya ben şekerli birşeyler yememiştim ama yatmadan önce kola içmiştim ondan yüksek çıkmış olabilir

canı doktor bana 30 dan soınra 4 saatten fazla olan yolculuklara çıkma dedi

kızlar aklıma ne geldi dün benim şeker yüksek çıktı ya ben şekerli birşeyler yememiştim ama yatmadan önce kola içmiştim ondan yüksek çıkmış olabilir

kola mıııı
ne zamandır kola içmiyorum (
çok canım istiyor
ama canım içme 1 bardak kolanın içerisinde 24 küp şeker kadar şeker varmış

Kızlarr merhaba....
Bugün geç geldim biraz işe yeğenimin 23 Nisan gösterisi vardı onu izlemeye gittim öyle geldim...
Yorulmuşum bıcır bıcır çocuklar valla...
Herkes iyidir inş..Gerçi kimsecikler kalmamıl güzel havayı görünce herkes çıktı sanırımm..

CANIM BEN DE ANLAMADIM ŞİMDİ NASILOLCEK BU DURUM? NE YAPMAN GEREKİYORMUŞŞ? :uhm:

yaa canım bende bilemiyorun 2kilo ben veriyorum ama bebişim kilo alıyor belkide doktor abartıyor biraz şimdi 3gün şekerini düzenli ölç dedi sonra haber ver ona göre diyetini değiştirelim dedi tamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…