Arkadaşlar,benim de bu sabah kontrolüm vardı..İki bebeğim de 1000 gr civarı olmuşlar,birinin boyu 34 cm,birinin boyu 35 cm..İkisinin de kafası aşağıda..Toplam 2 kilolar ..Önce kızın kafası aşağıdaydı,erkek de artık dönmüş..Yüzlerini göremedik..Şimdilik herşey yolunda..26 +6 günlüğüz bu gün...
sanırım biraz ufak tefek olcak bizim oğlan(
ALLAH nazardan saklasınkıloları gayet gusel..
Benim kız 28 haftalık 1.100 gr :kedi: butun kıloyu ben almısım anlıcan.. :kedi:Bugun nıhayet kızımın yüzünü görebildimmmm:sm_cool: dr. 2 tane resmını verdı.. mucize bu mucizeee başka adı yokk :asigim:
Çok teşekkürler opuyorumnanaktanbiz varız :))
dün bizde kontroldeydik
930 grm olmuşuk
Özel doktora gidiyorum canım ama hastanede de söylediler bana hep kilosunu :sm_confused:çok dert etme canım ya kendini çok sıkıntıya sokuyor gibsin olacagı varsa hersey olur ama sen içini ferah tut rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip edecek sana görürsün bir de özel doktora mı gidiyorsun hastanede söylemiyorlar kilosunu boyunu
canım sen kaç haftalıktın yaaa benimkide 26. hafta sonunda 1290 gramdı ayın 12 sine kontrolümüz var bende yediklerime dikkat ediyorum kiloda almadım ama ne çıkacak çok merak ediyorum(
canım yaaaa benim tek olmasına ramen uyutmuyor beni allahım ikizleri olanlara daha çok sabır versin. ayşeninde seninde ve diğer ikiz belkleyen annelerinde bebişleri tutunabildikleri kadar uzun tutunsun annelerine tabi bizimkilerde.
maşalllahhhhhhhutangaç kuzular annesine yüzlerini göstermemişler :)
Maşallah ikiz olmalarına rağmen kiloları gayet iyi.
selam yasecim biizm aramızda 4 hafta var mış bana temmuz 1 diyolar sanda 30 temmuz mu dediler canım ?????
herkese günaydın güzel anneler.
biz dün akşam oğluşumun odasını boyadık eşimle beraber çok güzel oldu pazartesi gününe de inşallah odamız gelecek. geriye halı ve perdesi kaldı kuzumun. odamız gelir gelmez resmini ekleyeceğim.
Nereden aldınız canım odayı?Fiyatı ne kadar?Merakla bekliyoruz.Gelir gelmez ekle mutlaka.Hem bize de fikir olur.
canım ben internetten sipariş verdim buralarda bulamadım.
inşallah resimlerde göründüğü gibidir. yatağı ile berasber 1000 liraya geldi bana. zaten kullanacağım maksimum süre 3-4 yıl. zaten bunun ilk 7-8 ayıda sepette geçecek yine kullanılmayacak onun için ucuz bişeyler tercih ettim.
çok iyi düşünmüşsün canım..
bende aldım odasını ..ilk zamanlar oyun parkını yanıma almayı düşünyorum..
ben büyüyen beşik,yatak,gardrop,şifonyer kilimden 950 ye aldım..
kaliteside süper bence..
nisan sonunda gelecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?