2010 Temmuz Anneleri : )

ALLAH nazardan saklasın kıloları gayet gusel..

Benim kız 28 haftalık 1.100 gr :kedi: butun kıloyu ben almısım anlıcan.. :kedi:Bugun nıhayet kızımın yüzünü görebildimmmm:sm_cool: dr. 2 tane resmını verdı.. mucize bu mucizeee başka adı yokk :asigim:

biz varız :))
dün bizde kontroldeydik
930 grm olmuşuk
Çok teşekkürler opuyorumnanaktan
Özel doktora gidiyorum canım ama hastanede de söylediler bana hep kilosunu :sm_confused:

Maşallah ikiz olmalarına rağmen kiloları gayet iyi.

hepimizin bebişlerine maşallah Allah korusun hepsini..:Saruboceq:

kilolu bebişlerimize kocaman kocaman Maşallah maşallah
küçük bebişlerimize de maşallah hemen kilo alırlar inşallah

günaydın kızlar benimde mert hep anne karnında minyon gidiyordu hep geriden geliyordu dpktorum dedi ki bu bebek hep minyon doğcak minyon bu çocuktan çok yemek yiyen topaç gibi bişii bekleme gerçektende ilk 6 ay sütümden dolayı kiloluydu ama sonra bir durdu şimdi 17 aylık ve yaşıtlarına göre çok çok minyon yemek yeme konusundada bize işkence çektiriyor yani öle bi mucizeler ki anne karnında karakterleri huylarını anlayabiliyorsunuz inşallah bu seferki hep önde büyük gidiyor bu bebeğim yemek konusunda bana çektirmez sizin bebeklerde sağlıkla kiloları herinde herşeyi yinen annelerini üzmeyen bebekler olur çünkü yemeyen çocuk bebek anneyi çok yoruyor ((

selam yasecim biizm aramızda 4 hafta var mış bana temmuz 1 diyolar sanda 30 temmuz mu dediler canım ?????

herkese günaydın güzel anneler.

biz dün akşam oğluşumun odasını boyadık eşimle beraber çok güzel oldu pazartesi gününe de inşallah odamız gelecek. geriye halı ve perdesi kaldı kuzumun. odamız gelir gelmez resmini ekleyeceğim.

selam yasecim biizm aramızda 4 hafta var mış bana temmuz 1 diyolar sanda 30 temmuz mu dediler canım ?????

benimki biraz karışık canım. aslında sat 12 ekim. ama ilk haftalarda 10 ağustos demişti dr. sonra 5 son kontrolde de 3 ağustos dedi. bakalım hayırlısı inşallah.
sanırım topiğin en geç doğuranı ben olucam

Nereden aldınız canım odayı?Fiyatı ne kadar?Merakla bekliyoruz.Gelir gelmez ekle mutlaka.Hem bize de fikir olur.

Nereden aldınız canım odayı?Fiyatı ne kadar?Merakla bekliyoruz.Gelir gelmez ekle mutlaka.Hem bize de fikir olur.

canım ben internetten sipariş verdim buralarda bulamadım.

inşallah resimlerde göründüğü gibidir. yatağı ile berasber 1000 liraya geldi bana. zaten kullanacağım maksimum süre 3-4 yıl. zaten bunun ilk 7-8 ayıda sepette geçecek yine kullanılmayacak onun için ucuz bişeyler tercih ettim.

çok iyi düşünmüşsün canım..
bende aldım odasını ..ilk zamanlar oyun parkını yanıma almayı düşünyorum..
ben büyüyen beşik,yatak,gardrop,şifonyer kilimden 950 ye aldım..
kaliteside süper bence..
nisan sonunda gelecek bakalım

hayırlı olsun baharcım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

bizede annem şu süslü sepetlerden alacak onunla yatakodasında salonda yani ben neredeysem yanımda gezdireceğim.

sende oda takımını çok uygun fiyata almışsın gerçekten. hayırlı olsun inşallah.

benim sorduklarım 2000-2500 civarıydı başlarda ondan almayı düşünüyordum ama sonra yazık dedim o kadar paraya ne kadar kullanılacak ki sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…