teşekkürler canım.
bebişlerimizi o odaların içinde görmeyi nasip etsin allahım...
bizede annem şu süslü sepetlerden alacak onunla yatakodasında salonda yani ben neredeysem yanımda gezdireceğim.
sende oda takımını çok uygun fiyata almışsın gerçekten. hayırlı olsun inşallah.
benim sorduklarım 2000-2500 civarıydı başlarda ondan almayı düşünüyordum ama sonra yazık dedim o kadar paraya ne kadar kullanılacak ki sanki..
herkese günaydın güzel anneler.
biz dün akşam oğluşumun odasını boyadık eşimle beraber çok güzel oldu pazartesi gününe de inşallah odamız gelecek. geriye halı ve perdesi kaldı kuzumun. odamız gelir gelmez resmini ekleyeceğim.
benım sat 15 ekım bana dr en gec 22 temmuz dedı . bu tarıhten %80 15 gun once olabılır dedı %10 bu tarıhte %5 bu tarıhten 5 gun sonra dedı
sana neden agutos dedıkı dr aramızda 3 gun var senın dogum tarıhının benden daha erken olması gerekmez mı sat bakarsan
kıslarrrrrr selam çok fecii bir geceydi. oğluş hiç durmadı sürekli hareket halindeydi. hareket etmesine çok seviniyorum hem artık değişik şeyler hissediyorum ama gece uyuyamayınca zor oluyor. sağ taraftan tekmeliyor sol tarafımdada elleri kolları karnıma sürtünüyor elimin altından kayıp gidiyor. karnım boşalıp boşalıp doluyor gibi oluyor. oğlum benim yaaaa sen beni kendine karnında bu kadar yalvartıyorsun doğunca neler yapıcan yaaaaaa
iyi hafta sonlarl herkese..opuyorumnanaktan
gullcüm haklısın yer değiştirme hareketleri çok komik oluyor bazen bende hissediyorum onu.
bizim de genelde sol tarfımız sivri karnım yamuk duruyor. ve batma gibi bişey hissediyorum.
bundan sonra heleki işimiz çok zor olacak gibi duruor..
gull nasılsın canım bebiş nasıl neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?