2010 Temmuz Anneleri : )

o kadar çok araştırdım ki..1500 2000 çıkarmıştım gözümden ama çevremdekiler büyüdüğünde ilkokula başladığında en kalitelisi bile olsa çocuğunun zevkine göre değiştirceksin dediler..yok arabalı yatak yok winks li takım falan
bende geçici olsun hemde eşyaları derli toplu olur diye aldım bakalım

yasecim allah sağlıklı zamanında doğum nasip etsin canımcım

biz mertin odasını izmirde aliş mobilyadan aldık 1.200 geldi o zman 4 kapılı dolap baya geniş büyüyen yatağı oyuncak sandığı lambası odasınla takım şimdide bebekelrim erkek olduğu için aynı odaya ama daha büyük odaya taşıyalım diyoz aynı mobilyadan yatak ve sifonyer daha sonrasındada 1 yaşından sonra dolap alırız ama baktık geçenlerde aliş bebe çok pahalanmış üzüldüm ve kafam karıştı bilmiyom şimdi ne yaparız mecbur alıcaz artık başka yolu yok yada daha uygun başka bi takım bulup ayrı odalar yapıcaz tam karar vermedik

benım sat 15 ekım bana dr en gec 22 temmuz dedı . bu tarıhten %80 15 gun once olabılır dedı %10 bu tarıhte %5 bu tarıhten 5 gun sonra dedı
sana neden agutos dedıkı dr aramızda 3 gun var senın dogum tarıhının benden daha erken olması gerekmez mı sat bakarsan

bizimde odamız çok büyük benim yatak odamdan bile büyük nasıl dolduracağız odamızı bilmiyorum.

eşyalarımız odanın içinde devede kulak gibi kalacak:)))

canım merakla bekliyoruz fotoları :)) güle güle güzel günlerde kullanın inş.. :))

muhtemelen geç döllenme canım

kıslarrrrrr selam çok fecii bir geceydi. oğluş hiç durmadı sürekli hareket halindeydi. hareket etmesine çok seviniyorum hem artık değişik şeyler hissediyorum ama gece uyuyamayınca zor oluyor. sağ taraftan tekmeliyor sol tarafımdada elleri kolları karnıma sürtünüyor elimin altından kayıp gidiyor. karnım boşalıp boşalıp doluyor gibi oluyor. oğlum benim yaaaa sen beni kendine karnında bu kadar yalvartıyorsun doğunca neler yapıcan yaaaaaa

gullcüm haklısın yer değiştirme hareketleri çok komik oluyor bazen bende hissediyorum onu.

bizim de genelde sol tarfımız sivri karnım yamuk duruyor. ve batma gibi bişey hissediyorum.

bundan sonra heleki işimiz çok zor olacak gibi duruor..

Ben hangisinin eli kolu poposu oynuyor anlayamıyorum..Ama tek bildiğim ikisinin de kafası aşağıdaymış..

evet canım yaaa eşimin sırtından sarıldım diyor aşkım karnının içi oynuyor bebek mi hareket ediyor. evet dedim hep böyleyiz artık hiç durmuyor oğlun :kedi: tabi böyle hareket ederken uyuyamassın nasıl bir olay bu yaaaaa diyor :asigim:

gull nasılsın canım bebiş nasıl neler yapıyorsun

Merhabalarr...
Kızlar işler yoğun pek fazla uğrayamıyorum...
Herkes iyi çok şükür okuduğum kadarı ile...
Bebişlerde büyümüş maaşallah gözünüzaydın olsun...
Benim kızçe de hareketli son günlerde aman maaşallah diyeyim birara hareket etmedi diye çok üzülmüştüm çünkü...geceleri bizde zorlanmaya başladık biraz biraz...Hep sol tarafımda işi gücü orayala bir sivriliyor o tarafa doğruu şaşığ kalıyoruz...bakalım salı günü göreceğiz kuzucuğumu ne kadar büyümüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…