2010 Temmuz Anneleri : )

Anne karnında bebekler hıçkırıyormuş..Nasıl oluyor acaba,bilginiz var mı arkadaşlar ?ohaoldumsmile

çok şükür canım iyiyiz ne yapsın sıpacan annesini uyutmamakla yormakla meşgul ))) sizde ne var ne yok bakem :))

bizde iyiyiz canım saol geçtiğimiz çarşamba şeker yüklemesi ve kan testi renkli ulturason için devlet hastanesine gittik sen nerede yaptırdın bunları nekadar verdin bu çarşambaya gün verdiler sonuçlar için sonuçları aynı gün alamadığıma üzüldüm özelde bunları yaptırmak pahalı diyorlar şeker yüklemesi midemi çok bulandırdı ne fena şeymş o aç karına ben devlet hastanesinin doktorunun özel muaynahanesine gidiyorum doğumu nasip olursa devlette yaptırıcam bizim altınolukta yalnız bir özel hastane var oda sezeryan ssklıya 2 milyar 500 de doktora ayriyetten veriyormuşsun o parayı vermek yerine bebişin eksiklerini alırım dedim

gull cüm bu arada yatağımızı aldık ben park yatak istemiyordum ama altınolukta doğalgaz yok kışın bebeği salona almak gerekecek onedenle eşim daha pratik olur dedi 320 milyona pier cardinin beşiğini aldık kahve sarı beğendi eşim bende bari onun istediği olsun dedim içine yatak aldım ince 70 lira birde yatak koruyucu aldım çiş sızmasın diye sen alırsan büyüğünü al benimki küçükmüş oda 14 tl

birde kızlar doktora gittiğimizde eşime nevresim battaniye alalım dedim bebiş için taça gittik iki nevresim bir pike takımı aldık nevresim 49 tanesi pike takımı 65 tl alt açma iki tane aldık tomuycukun tavsiye ederim size onunda tanesi 35 tl battaniye taçın peluş 50 tl penye battaniye 13 lira yorgan taçın 44lira ağız mendili 12 adet 12 lira aldıklarımız 360 tuttu eşim biraz bozuldu ama neyapıym ilk çocuk heyecan var bende şimdi yeni doğan kıyafetlerini alıcam allhtan kaynana görümce yokta başımda karışmıyorlar

hayırlı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun tatlım, aldıklarının hiçbiri gereksiz değil. taçdaki pike takımına ben de bayıldım beşiği alalım inşallah ben de ordan almayı düşünüyorum. yalnız takıldığım bişey var yanlış anlamazsan eşin nasıl bozuluyo aldıklarına? hadi kaynana filan olsa illaki burnunu sokmak isterler ya anlarım.
benim eşim bugüne kadar aldığım hiçbir şeye bunu da neden aldın demedi ki şimdi bebeklerimiz söz konusu. valla bence hiç bozulmaya, senin de hevesini kursağında bırakmaya hakkı yok bilakis o da mutlu olmalı dimi ama vereliniortak

yaa bu arada kendime engel olamadım ve bir kahve yaptım içiyorum şimdi içine de süt yerine krema koydum. ohhh be arada bir de yasakları delmek lazım dimi ama haftalardır ağzıma kahve koymadığımı farkettim bugün kendime izin verdim :enbuyukkk:

Güle güle iyi günlerde kullansın inş.bebeğiniz cicilerini..Büyük şeyleri almışsın ne güzel...ufak tefekelrde halledilir artık zaten...

Ohh canım afiyet olsunnn...Valla ne yalan söyliyeyim bende içiyorum arada nescafe yada türk kahvesi nasıl tatlı geliyor değilmiikaydirigubbakcemile5

herkese slm kızlar..
şu an çok sinirliyim eşimle dışarı gezmeye çıkacaktık misafir geliyomuş istanbuldan eşimle beraber hemde hiç tanımıyorum gelen insanları offf bu saatten sonra ne yemek yapıcam ben şimdi... bilmiyorumkismile

ne güzelde hazırlanmıştım dışarı çıkacağız diye:çok üzgünüm:

Ohh canım afiyet olsunnn...Valla ne yalan söyliyeyim bende içiyorum arada nescafe yada türk kahvesi nasıl tatlı geliyor değilmiikaydirigubbakcemile5

sorma tatlım öyle özlemişim ki mmmmmmmmmm mis gibi... zaten oldum olası severim. çayla pek aram yoktur ama kahveye bayılırım. aslında kendimi tebrik etmem lazım bu kadar istikrarlı gitmem mucize gibi. hamileliğimden bu yana içtiğim kahve 3'ü geçmez inan bana lmaz:

yasecim daha iyilri senin olsun canım eşim bebek eşyalarının pahalı olduğunu bilmiyordu bebeler minik oluyor ya masrafları çok olmaz sanıyordu ama onlarıda nevresim kıyafet bizimkilerle neredeyse aynı fiyat onedelele bir kaç çocuğumuz olsa diyip duruyordu şimdi masrafları görünce vazgeçer belki ben çok çocuk istemiyorum iyi bakabilelim güzel gelecek sunabilelim istiyorum canım benden hevesli aslında hergün gidip aldıklarımıza bakıyor

Güle güle iyi günlerde kullansın inş.bebeğiniz cicilerini..Büyük şeyleri almışsın ne güzel...ufak tefekelrde halledilir artık zaten...

papatyacım daha iyileri sizlerin olsun tatlım

Anne karnında bebekler hıçkırıyormuş..Nasıl oluyor acaba,bilginiz var mı arkadaşlar ?ohaoldumsmile

evet canım hem de ne hıçkırıyorlar. şöyle oluyor. normal hareketlerinden farklı olarak 15-20 sn bazen 1 dk yı bile geçiyor kalp atışı hisseder gibi aynı yerde aynı hareket üstüste tekrarlanıyor. hıçkırığını değilde o an boşta olan eli veya ayağı hıçkırmasının etkisiyle bize vuruyor biz onu hissediyoruz.. benim ki genelde geceleri yapıyor. abimin eşinde de olmuş doktoru bu açıklamayı yapmış.

oyy kıyamam sana
aynı durum benim de başıma gelmişti. 7 de işten çıktım markete uğradım eve gidip yemek yaptım e tabiii 9 da filan masadaydık ve ben de hiiiiiç tanımıyodum eşimin istanbuldan akrabasıydı.
moralini bozma pratik bişeyler yapmaya çalış çok yorma kendini sonuçta durumun belli
ben fırında tavuk patetes yapmıştım yanına çorba pilav bi de salata yaparsın istersen
fırında tavuk kolay oluyo ama sen bilirsin genede. tavuk yerine köfte de olabilir.
sana kolay gelsin canım

ayy kıyamam tabiki hevesli oluyor insan. aslına bakarsan o şaşkınlığı ben de yaşadım ilk bebek olunca, bide yakınımda da bebek yoktu fiyatları görünce ilk başta ben de nası yaniii falan oldum minicik minicik şeylere dünyanın parasını istiyolar. ama napalım işte minişlerimiz çok hassas oldukları için ben de hep güvendiğim markaları tercih ediyorum biraz fazla ödüyoruz ama içimiz rahat ediyo en azından. annelik işte naparsın. inşallah hepimizin bebekleri hayırlı birer evlat olurlar canım benim opuyorumnanaktan

kızlar bana müsade. annişle buluşup bebiş ve kendim için bişeyler alıcam. inşallah gönlüme göre bulabilirim. herkese iyi tatiller. opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımm

Emri vaki yapıp,müsaitmisiniz diye sormayan misafiri de hiç sevmem..:1no2:

Bir bahane uydurma imkanınız yokmuydu ?

canım ben devlette yaptırmadım o testleri 2 defa deteylı yapıldı 100 tl her biri. eko yapıldı oda 120 tl. kan testleri için pek bişey almıyorlardı 15-20 falan. şeker yüklmeside tam benim doktor değiştirdiğim döneme geldi bu muayenemde sorucam yapılmadı benim daha diye. umarım sonuçların iyi gelir canım :)) tatlım ben doğumuda özelde yapıcam 750 tl dediler ama ekstra bişeyler çıkar diye 1250 tl ayırıcam. ankara büyük yer biliyorsun hasta çok oluyor. ve devlet hastanelerinde hiç düzgün muamele edilmiyor. o yüzden devlette hiç birşey yaptırmadım şimdiye kadar. yada devlette işin yürüsün istiyorsan doktorun özelde hastası olacaksın oda zaten muayene ücretini 200 tlden açıyor yani özel hastane daha mantıklı geldi bize.

hayırlı olsun canım bizim odamızıda babam yaptırıyorya buz mavisi gibi olacaktı yani tam süt beyaz olmayacaktı fikir değiştirmiş :))) mağazadan bi müşteri siyah beyaz yaptırmış kasalar siyah kapaklar çekmeceler beyaz. çok hoşuna gitmiş öyle yaptırıcam bende haberin olsun dedi :)) bende sen bilirsin babacım zevkine güvenirim dedim )))

tüh yaaaaa neyse canım çok gerilme bebişini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…