- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
çok şükür canım iyiyiz ne yapsın sıpacan annesini uyutmamakla yormakla meşgul))) sizde ne var ne yok bakem :))
Anne karnında bebekler hıçkırıyormuş..Nasıl oluyor acaba,bilginiz var mı arkadaşlar ?ohaoldumsmile
birde kızlar doktora gittiğimizde eşime nevresim battaniye alalım dedim bebiş için taça gittik iki nevresim bir pike takımı aldık nevresim 49 tanesi pike takımı 65 tl alt açma iki tane aldık tomuycukun tavsiye ederim size onunda tanesi 35 tl battaniye taçın peluş 50 tl penye battaniye 13 lira yorgan taçın 44lira ağız mendili 12 adet 12 lira aldıklarımız 360 tuttu eşim biraz bozuldu ama neyapıym ilk çocuk heyecan var bende şimdi yeni doğan kıyafetlerini alıcam allhtan kaynana görümce yokta başımda karışmıyorlar
birde kızlar doktora gittiğimizde eşime nevresim battaniye alalım dedim bebiş için taça gittik iki nevresim bir pike takımı aldık nevresim 49 tanesi pike takımı 65 tl alt açma iki tane aldık tomuycukun tavsiye ederim size onunda tanesi 35 tl battaniye taçın peluş 50 tl penye battaniye 13 lira yorgan taçın 44lira ağız mendili 12 adet 12 lira aldıklarımız 360 tuttu eşim biraz bozuldu ama neyapıym ilk çocuk heyecan var bende şimdi yeni doğan kıyafetlerini alıcam allhtan kaynana görümce yokta başımda karışmıyorlar
yaa bu arada kendime engel olamadım ve bir kahve yaptım içiyorum şimdiiçine de süt yerine krema koydum. ohhh be arada bir de yasakları delmek lazım dimi ama haftalardır ağzıma kahve koymadığımı farkettim bugün kendime izin verdim :enbuyukkk:
Ohh canım afiyet olsunnn...Valla ne yalan söyliyeyim bende içiyorum arada nescafe yada türk kahvesi nasıl tatlı geliyor değilmiikaydirigubbakcemile5
hayırlı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun tatlım,aldıklarının hiçbiri gereksiz değil. taçdaki pike takımına ben de bayıldım beşiği alalım inşallah ben de ordan almayı düşünüyorum. yalnız takıldığım bişey var yanlış anlamazsan eşin nasıl bozuluyo aldıklarına? hadi kaynana filan olsa illaki burnunu sokmak isterler ya anlarım.
benim eşim bugüne kadar aldığım hiçbir şeye bunu da neden aldın demedi ki şimdi bebeklerimiz söz konusu. valla bence hiç bozulmaya, senin de hevesini kursağında bırakmaya hakkı yok bilakis o da mutlu olmalı dimi ama vereliniortak
Güle güle iyi günlerde kullansın inş.bebeğiniz cicilerini..Büyük şeyleri almışsın ne güzel...ufak tefekelrde halledilir artık zaten...
Anne karnında bebekler hıçkırıyormuş..Nasıl oluyor acaba,bilginiz var mı arkadaşlar ?ohaoldumsmile
herkese slm kızlar..
şu an çok sinirliyim eşimle dışarı gezmeye çıkacaktık misafir geliyomuş istanbuldan eşimle beraber hemde hiç tanımıyorum gelen insanları offf bu saatten sonra ne yemek yapıcam ben şimdi... bilmiyorumkismile
ne güzelde hazırlanmıştım dışarı çıkacağız diye:çok üzgünüm:
yasecim daha iyilri senin olsun canım eşim bebek eşyalarının pahalı olduğunu bilmiyordu bebeler minik oluyor ya masrafları çok olmaz sanıyordu ama onlarıda nevresim kıyafet bizimkilerle neredeyse aynı fiyat onedelele bir kaç çocuğumuz olsa diyip duruyordu şimdi masrafları görünce vazgeçer belki ben çok çocuk istemiyorum iyi bakabilelim güzel gelecek sunabilelim istiyorum canım benden hevesli aslında hergün gidip aldıklarımıza bakıyor
kızlar bana müsade. annişle buluşup bebiş ve kendim için bişeyler alıcam. inşallah gönlüme göre bulabilirim. herkese iyi tatiller. opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm
herkese slm kızlar..
şu an çok sinirliyim eşimle dışarı gezmeye çıkacaktık misafir geliyomuş istanbuldan eşimle beraber hemde hiç tanımıyorum gelen insanları offf bu saatten sonra ne yemek yapıcam ben şimdi... bilmiyorumkismile
bizde iyiyiz canım saol geçtiğimiz çarşamba şeker yüklemesi ve kan testi renkli ulturason için devlet hastanesine gittik sen nerede yaptırdın bunları nekadar verdin bu çarşambaya gün verdiler sonuçlar için sonuçları aynı gün alamadığıma üzüldüm özelde bunları yaptırmak pahalı diyorlar şeker yüklemesi midemi çok bulandırdı ne fena şeymş o aç karına ben devlet hastanesinin doktorunun özel muaynahanesine gidiyorum doğumu nasip olursa devlette yaptırıcam bizim altınolukta yalnız bir özel hastane var oda sezeryan ssklıya 2 milyar 500 de doktora ayriyetten veriyormuşsun o parayı vermek yerine bebişin eksiklerini alırım dedim
gull cüm bu arada yatağımızı aldık ben park yatak istemiyordum ama altınolukta doğalgaz yok kışın bebeği salona almak gerekecek onedenle eşim daha pratik olur dedi 320 milyona pier cardinin beşiğini aldık kahve sarı beğendi eşim bende bari onun istediği olsun dedim içine yatak aldım ince 70 lira birde yatak koruyucu aldım çiş sızmasın diye sen alırsan büyüğünü al benimki küçükmüş oda 14 tl
herkese slm kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?