2010 Temmuz Anneleri : )

evet 1 fincan içilebilirmiş tabii. ama ben yine de içmiyorum çok pimpirikliyim galiba:) kuşburnu ve ıhlamur dışnda bişey içmiyorum.onları da 1 fincan işte.

Canım senin için çok doğru 1 ay kala doğuma hazırlasan yeterli.ama ikiz anneleri için malesef doğum planlı olamıyor.

Doğum yaptığın ilk gün gecelik giymek şart.kanama kontrolü vs.yapılıyor,ama sonraki gnler pijama daha rahat canım.Hele doğum temmuza gelecek kapri pijama takımları tercih ederseniz o dahada rahat olur.Yatağa yatıp kalkarken emzirirken oturuş pozisyonu açısındanda daha derli doplu oluyor pijama.

ben de sezeryan düşünüyorum ama valla 2 takım gecelik 1 takım pijama aldım. zaten 2 gece kalınacak idare ederim. 1 takım daha pijama fazla olur diye düşünüyorum.

doktor kontrolün ne zaman? yani en doğrusunu doktor söyler. çok endişe ediyorsan arada randevu al görün tekrardan.yani böyle huzursuz olursun.

Kontrolüm 14 Mayıs da canım.

en öyle düşünmüyordum da düşünmemi sağladılar maalesef...

aynı zamanda benim bebiş zaten hep aşağıdaydı hiç yukarı çıkmadı ki..

Kendimi birkaç gün gözlemlicem eğer bişe hissedersem doktora gidicem canım...

İnşallah mutlu şekilde dönersin canım.

Allah sağlıklıca, zamanında doğumlar nasip etsin. 36. haftaya kadar bir dayanabilsek keşke....

kızlar içinizi ferah tutun aklınıza dogumla ilgili fazla bişey getirmeyin hamiileligimizin tadını çıkaralım şunun surasında 2 ay kaldı kafanızı yormayın bence kızımda bana erken olabilir bebiş büyük dedi martın 20 si dedi hatta ama kızım 8 nisan da gününde geldi rahat olun allah hepimizin yardımcısı olsun canlar

herkese selamlar...

bu hafta çoğumuzun kabul günüydü galiba. benimde misafirlerim geldi hemde yatılıya. çok fena yoruldum açıkçası...

ama bugünde temizliğe giriştim. çamaşır makinesi çalışmaktan kafayı yiyecek neredeyse. bide tuttum o hızla salonumun camını sildim biraz dinleneyim bakalım belki mutfak camınıda silerim.

Kızlar nasılsınız kafama bişeye acayip takıldı size danışcam gecen yazdım size hepiniz okumamış olabilirsiniz cuma günü doktordaydım bebeğim 2095 gr olmuş bense 2kilo vermişim bebeğin kafası 6hafta vücudu 3hafta ilerden gidiyor durum bana garip geliyor acaba diyorum benim sat tarihimde bir sorun olabilirmi yada bazen hamile olupta üstüne kanaması olan kadınlarda olabiliyormuş kafam çok karışık başka bir doktoramı gitsem acaba napmalıyım ben mayısın 19da eşimde izinli olduğu için izmire gitmeyi düşünüyordum doğum için annemlerin yanına şimdi erkenmi gitsem ama sonra eşim istanbula dönücek ve çok yanlız kalıcak acaba ne yapmalıyım :uhm:

bu arada bebeği aşağıda taşıyosun diye banada söylüyorlar. ben göğsümün altından elimi koyuyorum şişliğe kadar beş parmaklık mesafem oluyor. gerçekten aşağıda galiba. Ama doktor bu konuda hiçbirşey söylemedi anormal bir durum olsa sökylerdi herelde.

ben o yüzden söylenen hiçbir söze kulak asmıyorum. sadece doktorun bu konudaki fikirleri değerli benim için...

ya ben daha karar veremiyorum gecelik kullanamıyorum pijama takımı almayı düşünüyorum ama oda kullanışsız mı olur??

bebeğin vücudu ile kafasının ayrı ayrı geliştiğini ilk kez duydum ben açıkçası.

annenlerin yanına ne zaman gideceğin konusuna bence doktorunla beraber karar vermelisin.

eğer doktorunun söylediklerine güvenmiyor isen başka bir doktoa muayene ol derim ben.

tşk canım .
fazla yorma canım kendini
ya ben daha karar veremiyorum gecelik kullanamıyorum pijama takımı almayı düşünüyorum ama oda kullanışsız mı olur??

erken dıyılmı şimdiden gecelik yada pijama almak.zaten 1tane gecelik 2tane pijama almamlıyız benim bildiyim

bugün bızde gıdıcez dr ınsallah.

hayırlı haberlerle dön inşallah canım :))

yaaaaa canım herkes bişeyler söyler sen takma kafana için çok sıkıldıysa doktora git bi görün. allahım hayırlı doğumlar versin hepimiz için.

aynen katılıyorum canım ağzı olan konuşuyor.

canım allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıklı gününde vaktinde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

BU ARADA BENIM BOGAZIM ÇOK FENA KIZLAR..ÖKSÜRÜM DURUYORUM..2 GÜNDÜR IHLAMUR KUŞBURNU İÇİYORUM AMA AYNI..DOKTORA GİTSEM SPREY YAZIP YOLLAYACAK..ÖNERISI OLAN VARMImafoldumben

çok geçmiş olsun canımmmm ((

haklısın canım hazırda bulunsun en iyisi.

canımmm güzel haberlerle hayırlı haberlerle dön inşallahhh :)

valla canım biliyorsun benim durumumda seninki gibi ((

kac haftalıksın canım.kafam karıştı ya benim nasıl olur kafası 6hafta vucudu 3hafta onde gıdıyor?dr ıyı bırısı yani sen memnunmusun dr dan?

oyacım belki erken ama zaman geçtikçe çarşıda olaşmak çok yoruyo ondan dahada ağırlaşmadan alayım diyorum.son aylarda özellikle ayak bacak şişmeleride çok görülürmüş..o zaman hiç çıkamam dışarı ondan tamamlayayım dedim :)

canım dr un bu durumu sorun olarak görmüyorsa kafana takma zaten allah korusun bi şey olsa söylemzmi sen için i raha t tut

canım tamam bende seninle aynı fikirdeyim ama 9ay kac kg olucam hic bılmıyorum.acaba bende alsammıkı?bende şey düşünüyorum ya şimdi alırsam sonra dar olursa yada cok duydum dıyorlarki son ayda hamileler kg veriyormuş bol olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…