evet 1 fincan içilebilirmiş tabii. ama ben yine de içmiyorum çok pimpirikliyim galiba:) kuşburnu ve ıhlamur dışnda bişey içmiyorum.onları da 1 fincan işte.günde 1 fincan içebilirsiniz demişti doktorum. her bitki çayı için geçerli aslında. fazlası rahimde kasılmaya sebep oluyormuş. ama günde 1 fincan ne isterseniz için demişti bana. zaten belirttim günde 1 fincanı geçmemek kaydıyla diye ben.
ben hastane için 2 gecelik 1 sabahlık ve 1 pijama takımı aldım. yeter heralde. 2 takım pijamaya gerek yok bence çünkü gecelik giyiliyormuş genel olarak.hastane çantasını ben mayıs sonuna doğru hazırlıycam. 1 ay sonra.
Canım senin için çok doğru 1 ay kala doğuma hazırlasan yeterli.ama ikiz anneleri için malesef doğum planlı olamıyor.
Doğum yaptığın ilk gün gecelik giymek şart.kanama kontrolü vs.yapılıyor,ama sonraki gnler pijama daha rahat canım.Hele doğum temmuza gelecek kapri pijama takımları tercih ederseniz o dahada rahat olur.Yatağa yatıp kalkarken emzirirken oturuş pozisyonu açısındanda daha derli doplu oluyor pijama.
doktor kontrolün ne zaman? yani en doğrusunu doktor söyler. çok endişe ediyorsan arada randevu al görün tekrardan.yani böyle huzursuz olursun.
Capricim benim rahim de hem dar hem de bir sürü miyomum var.bir tane de 11 cm lik myom var rahim içinde sağ tarafta..bebekler sıkışmış durumda rahimde .ikisinin da kafası aşağıda..rahim ağzına dayalı nerdeyse..Hele kızın kafası hep aşağıdaydı..erkek te indirmiş sonunda..saat 6 da başka bir dr a daha alsancakta muayneye gidecem.adamın renkli ultrason makinası çok kaliteli...sırf bu sebeple gidecem..bakalım pozisyonların da değişiklik var mı..gerçi pek umutlu değilim..
Kızlar nasılsınız kafama bişeye acayip takıldı size danışcam gecen yazdım size hepiniz okumamış olabilirsiniz cuma günü doktordaydım bebeğim 2095 gr olmuş bense 2kilo vermişim bebeğin kafası 6hafta vücudu 3hafta ilerden gidiyor durum bana garip geliyor acaba diyorum benim sat tarihimde bir sorun olabilirmi yada bazen hamile olupta üstüne kanaması olan kadınlarda olabiliyormuş kafam çok karışık başka bir doktoramı gitsem acaba napmalıyım ben mayısın 19da eşimde izinli olduğu için izmire gitmeyi düşünüyordum doğum için annemlerin yanına şimdi erkenmi gitsem ama sonra eşim istanbula dönücek ve çok yanlız kalıcak acaba ne yapmalıyım :uhm:
tşk canım .kızlar içinizi ferah tutun aklınıza dogumla ilgili fazla bişey getirmeyin hamiileligimizin tadını çıkaralım şunun surasında 2 ay kaldı kafanızı yormayın bence kızımda bana erken olabilir bebiş büyük dedi martın 20 si dedi hatta ama kızım 8 nisan da gününde geldi rahat olun allah hepimizin yardımcısı olsun canlar
fazla yorma canım kendiniherkese selamlar...
bu hafta çoğumuzun kabul günüydü galiba. benimde misafirlerim geldi hemde yatılıya. çok fena yoruldum açıkçası...
ama bugünde temizliğe giriştim. çamaşır makinesi çalışmaktan kafayı yiyecek neredeyse. bide tuttum o hızla salonumun camını sildim biraz dinleneyim bakalım belki mutfak camınıda silerim.
ya ben daha karar veremiyorum gecelik kullanamıyorum pijama takımı almayı düşünüyorum ama oda kullanışsız mı olur??
bugün bızde gıdıcez dr ınsallah.
Ayrıca canım çok sıkkın ve moralim bozuk.
Karnımı gören aaaa ne kadar aşağı inmiş felan diyince insan ister istemez endişeye kapılıyor.
Bir de şöyle diyorlar ben sana söyleyeyim senin bir aya kalmaz bu çocuk doğar. Ayyyyy kafayı yiyecektim.
Şuandaki tek duam zamanında, sağlıklı doğum yapabilmek. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Yaa Capri valla biz bu hafta senle hep aynı şeyleri, yaşamışız bacım:=)))
Bana da hep karnın ne kadar aşağıda dendi.Ama ben takmıyorum onlar nereden bilecekmiş ağzı olan konuşuyo işte.
Hem ne yapalım Allah yazdıysa erken gelecekler sağlıklı gelsinlerde belki de hayırlısı o olur böyle düşün arkadaşım.
Capricim benim rahim de hem dar hem de bir sürü miyomum var.bir tane de 11 cm lik myom var rahim içinde sağ tarafta..bebekler sıkışmış durumda rahimde .ikisinin da kafası aşağıda..rahim ağzına dayalı nerdeyse..Hele kızın kafası hep aşağıdaydı..erkek te indirmiş sonunda..saat 6 da başka bir dr a daha alsancakta muayneye gidecem.adamın renkli ultrason makinası çok kaliteli...sırf bu sebeple gidecem..bakalım pozisyonların da değişiklik var mı..gerçi pek umutlu değilim..
BU ARADA BENIM BOGAZIM ÇOK FENA KIZLAR..ÖKSÜRÜM DURUYORUM..2 GÜNDÜR IHLAMUR KUŞBURNU İÇİYORUM AMA AYNI..DOKTORA GİTSEM SPREY YAZIP YOLLAYACAK..ÖNERISI OLAN VARMImafoldumben
Selam arkadaşlar.....Naılsınız.
Bende hastane çantamı hazırlamaya başladım.Daha erken diyeceksiniz belki ama,malum ikiz olunca her süprize hazır olmak lazım.
Ben kendime 1 takım sabahlıklı pijama takımı,1 takım pijama takımı daha,birde sezeryan olacağım için gecelik aldım.Pijama takım larını üst parçasında göğüs kısmında emzirmeyi rahatlatmak için pencere gibi açıklık bırakmışlar,tavsiye ederim kullanımı çok rahat.
Herkese merhabalar....
Bugün çok yoğunum kızlar o yüzden pek sizlere katılamıcam...
Geçmişe baktım birazcık..herkes yorulmuş galiba ha.sonu ben çok şükür dinlenebildim...
Bu arada güneş kremi kullanıyorum ben bir arkadaş sormuş galiba..
Bioderma Photoderm Spot SPF40 koruma faktörlü olanını kullanıyorum zaten benim çillerim var mecburen kullanıyorum.
Vee yarınn büyük gün doktor randevumuz var hayırlısı ile görelim kızımızı inş....
Kızlar nasılsınız kafama bişeye acayip takıldı size danışcam gecen yazdım size hepiniz okumamış olabilirsiniz cuma günü doktordaydım bebeğim 2095 gr olmuş bense 2kilo vermişim bebeğin kafası 6hafta vücudu 3hafta ilerden gidiyor durum bana garip geliyor acaba diyorum benim sat tarihimde bir sorun olabilirmi yada bazen hamile olupta üstüne kanaması olan kadınlarda olabiliyormuş kafam çok karışık başka bir doktoramı gitsem acaba napmalıyım ben mayısın 19da eşimde izinli olduğu için izmire gitmeyi düşünüyordum doğum için annemlerin yanına şimdi erkenmi gitsem ama sonra eşim istanbula dönücek ve çok yanlız kalıcak acaba ne yapmalıyım :uhm:
oyacım belki erken ama zaman geçtikçe çarşıda olaşmak çok yoruyo ondan dahada ağırlaşmadan alayım diyorum.son aylarda özellikle ayak bacak şişmeleride çok görülürmüş..o zaman hiç çıkamam dışarı ondan tamamlayayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?