Ben de aynı durumdayım canım bana diyorlar normal doğum yaptıktan sonra daha rahat oluyormuş.ben de onu temenni ediyorum.Eşim bişi isticek diye ödüm kopuyor.Bakalım hakkımızda hayırlısı adam bıktı benden artıkkızlar bende size bişey sorucam utanarakdan ama sakın yalnış anlamayın.ben şu an 29+6 gunluk hamıleyım.ama bir sorunum ar.bana gore sorun bu.eşimle ilişkiye giremiyorum cunki canım cok acıyo.:kedi:nerdeyse 1.5ay.eşim allahdan cok anlayışlı ama nereye kadar.cok korkuyorum en son yaptıgımızda bebeyim yuvarlandı yukarıya dogru cıktı hemde sertleşti.benimde canım cok acıdı.zaten normalde benim oram cok dar gibi :kedi:anlayacagınız şimdi iyice kapandı.benim asıl sorunum şu ben ilişkiye girerken canım bu kadar cok acıyorsa ben dogumda napıcam kızlar?off allahım cok korkuyorum ve derdimi utandıgımdan hic kimseye anlatamıyorum.:kedi:
canım benim bunda utanılacak bişi yok :))) sen yine iyisin ben 2 aydır hiç yapmıyorum..artık karnımda iyice çıkınca eşimde tırsıyo bişi olur diye :))doktoruma sormuştum ben doğumdan sonra herşey eskisine dönüyo merak etme dedi..bende yapmaya yapmaya sanki daha yapamam gibi geliyo ama artık takmıyorum :))
Canım hamileyken tarçın kullanmak sakıncalıymış hindistan cevizi de.Ben en fazla kekin içinde felan olunca 1 dilim alıyorum...herkese selaaaam...
kızlar tarçın çayı nasıl demleniyo bilen var mı? netten bakıyorum kimi şekerle filan kaynatılır soğutulur diyo. ben bardakta sıcak suda 2-3 dakka bekletilip içilir diye biliyorum acaba hangisi doğrudur?
hayırlı haberlerle dön inşallah canım :))
yaaaaa canım herkes bişeyler söyler sen takma kafana için çok sıkıldıysa doktora git bi görün. allahım hayırlı doğumlar versin hepimiz için.
aynen katılıyorum canım ağzı olan konuşuyor.
canım allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıklı gününde vaktinde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
çok geçmiş olsun canımmmm((
haklısın canım hazırda bulunsun en iyisi.
canımmm güzel haberlerle hayırlı haberlerle dön inşallahhh :)
valla canım biliyorsun benim durumumda seninki gibi((
Ben de aynı durumdayım canım bana diyorlar normal doğum yaptıktan sonra daha rahat oluyormuş.ben de onu temenni ediyorum.Eşim bişi isticek diye ödüm kopuyor.Bakalım hakkımızda hayırlısı adam bıktı benden artık
kaydirigubbakcemile3
herkese selaaaam...
kızlar tarçın çayı nasıl demleniyo bilen var mı? netten bakıyorum kimi şekerle filan kaynatılır soğutulur diyo. ben bardakta sıcak suda 2-3 dakka bekletilip içilir diye biliyorum acaba hangisi doğrudur?
allahtan kocalarımız anlayışlı
hehe oyacım senle aynı durumdayızzz benimde canım çok yanıor ve kaçıorumm eşimi sevmeme rağmennn tiksiniorumm ben nasıl doğurucm diorummm bazı kadınlarda isteksizlik bazılarındada istek artışı olurmuş kocalar anlayışlıdaa:) arada bizimki laf sokuyor benmle işin bitti diyıorr kardeş kardeş geçiniyorsun d,yor:):) :dance:
ay vallah aynen benim eşimde öyle söylüyor üzülüyorum yaa.niye böyle oldu diye.acaba gecici durummu?
Bende de tam tersi duygu patlaması var ama korkuyorum bişe olur diye...
Bu hormonlar alt üst etti bizi...:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3
koptum gülmekten.
bebeğim kıpırdadıkça aklım oaraya gidiyor. olmuyor, olmuyor
eşim çok anlayışlı benimde ama ben rahatsızlık duyuyorum...
capri ninde dediği gibi bu hormonlar alt üst etti bizi yaw :roflol:
Ben tam o iş üzerindeyken göbeğimi görmek istemiyorum göbeğimi kocaman görünce çok utanıyorum yavrumdan olmuyor kıpkırmızı oluyorum ve eşimin yanında kendimi 200 kilo hissetmem cabası :kedi:
:roflol:
kızlar ya biz çok şanslıyız.
benim bir arkadaşım var. mayıs annesi olacak. iyice ağırlaştı. geçen gün banyo yaparken yardım istemiş eşinden. dedi ki eşim beni hamileliğim boyunca hiç çıplak görmemişti şoka girdi dedi...
ben nasıl yani dedim?
yani insanın illa ilişkiye girmesi gerekmiyo dimi eşinin çıplak görmesi için:))))
bide eşi demiş ki yok bacakların amma kalınlaşmış, yok göğüslerin ne kadar sarkmış vs...
ne öküz adamlar var ya. nasıl kızdım. insan hiç hamile birine ki bu eşiyse bu şekilde konuşur mu ya???
dedim ya çoook şanslıyız...
hehehe benmkide dalga geçio valla:):) vazo gibi olmuşsun dıor benm tot yana doğru genişlediii gobek azcık varrr ama ben gülüorum eşime çunku o şaka yapıor benm kilo takıntım olduku içinn
canım tamam bende seninle aynı fikirdeyim ama 9ay kac kg olucam hic bılmıyorum.acaba bende alsammıkı?bende şey düşünüyorum ya şimdi alırsam sonra dar olursa yada cok duydum dıyorlarki son ayda hamileler kg veriyormuş bol olur diye
Canım hamileyken tarçın kullanmak sakıncalıymış hindistan cevizi de.Ben en fazla kekin içinde felan olunca 1 dilim alıyorum...
Yasecim ben 2haftadır tarçın çayı içiyorum ama hergün 1fincan arada birde ara versen iyiolur ben 3gün içiyorum mesela sonra 1-2gün ara veriyorum 1tane çubuk tarçını 1fincan suyu kaynat kaynadıktan sonra içine at hemen ocağın üstünde 1-2saniye daha kaynat sonra içebilirsin.Şekerinmi yüksek çıktı o yüzdenmi içiyosun tarçın çayını?
hehehe benmkide dalga geçio valla:):) vazo gibi olmuşsun dıor benm tot yana doğru genişlediii gobek azcık varrr ama ben gülüorum eşime çunku o şaka yapıor benm kilo takıntım olduku içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?