2010 Temmuz Anneleri : )

Ben de aynı durumdayım canım bana diyorlar normal doğum yaptıktan sonra daha rahat oluyormuş.ben de onu temenni ediyorum.Eşim bişi isticek diye ödüm kopuyor.Bakalım hakkımızda hayırlısı adam bıktı benden artık
kaydirigubbakcemile3

canım zaten canım bile istemiyor.eşimi cok seviyorum ama o şeyi yapmak bile istemiyorum.bizde 2aydır nerdeyse bacı bacı yatıyoruz

Canım hamileyken tarçın kullanmak sakıncalıymış hindistan cevizi de.Ben en fazla kekin içinde felan olunca 1 dilim alıyorum...

seninkidemi önde gidiyor Gülcüm benim kafam şuna karıştı acaba sat tarihiyle ilgili bir sorunum olabilirmi benim adet tarihim düzensiz oluyodu oramı bir yanlışlık var acaba

allahtan kocalarımız anlayışlı

Yasecim ben 2haftadır tarçın çayı içiyorum ama hergün 1fincan arada birde ara versen iyiolur ben 3gün içiyorum mesela sonra 1-2gün ara veriyorum 1tane çubuk tarçını 1fincan suyu kaynat kaynadıktan sonra içine at hemen ocağın üstünde 1-2saniye daha kaynat sonra içebilirsin.Şekerinmi yüksek çıktı o yüzdenmi içiyosun tarçın çayını?

allahtan kocalarımız anlayışlı

hehe oyacım senle aynı durumdayızzz benimde canım çok yanıor ve kaçıorumm eşimi sevmeme rağmennn tiksiniorumm ben nasıl doğurucm diorummm bazı kadınlarda isteksizlik bazılarındada istek artışı olurmuş kocalar anlayışlıdaa:) arada bizimki laf sokuyor benmle işin bitti diyıorr kardeş kardeş geçiniyorsun d,yor:):) :dance:

ay vallah aynen benim eşimde öyle söylüyor üzülüyorum yaa.niye böyle oldu diye.acaba gecici durummu?

ay vallah aynen benim eşimde öyle söylüyor üzülüyorum yaa.niye böyle oldu diye.acaba gecici durummu?

yani bence geçicidr yoksa tek çocukla kalırız eşlerimizde buna ne kadr dayanır bilemicem:):) allah korusunn valla ben kara kara düşünüyorum normal doğumu bukadr haraketsizlikten sonraa

Bende de tam tersi duygu patlaması var ama korkuyorum bişe olur diye...

Bu hormonlar alt üst etti bizi...
:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3
koptum gülmekten.
bebeğim kıpırdadıkça aklım oaraya gidiyor. olmuyor, olmuyor
eşim çok anlayışlı benimde ama ben rahatsızlık duyuyorum...
capri ninde dediği gibi bu hormonlar alt üst etti bizi yaw :roflol:

ya inan aklım sürekli bebekteee korkuyormmm birde ilk başlarda doktor yaskladı sonradan piskolojim bozuldu korkuyorummm kaçıyorummm :)

Ben tam o iş üzerindeyken göbeğimi görmek istemiyorum göbeğimi kocaman görünce çok utanıyorum yavrumdan olmuyor kıpkırmızı oluyorum ve eşimin yanında kendimi 200 kilo hissetmem cabası :kedi:

Ben tam o iş üzerindeyken göbeğimi görmek istemiyorum göbeğimi kocaman görünce çok utanıyorum yavrumdan olmuyor kıpkırmızı oluyorum ve eşimin yanında kendimi 200 kilo hissetmem cabası :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet ya bebğimden utanıorummm

:roflol:

kızlar ya biz çok şanslıyız.
benim bir arkadaşım var. mayıs annesi olacak. iyice ağırlaştı. geçen gün banyo yaparken yardım istemiş eşinden. dedi ki eşim beni hamileliğim boyunca hiç çıplak görmemişti şoka girdi dedi...
ben nasıl yani dedim?
yani insanın illa ilişkiye girmesi gerekmiyo dimi eşinin çıplak görmesi için:))))
bide eşi demiş ki yok bacakların amma kalınlaşmış, yok göğüslerin ne kadar sarkmış vs...
ne öküz adamlar var ya. nasıl kızdım. insan hiç hamile birine ki bu eşiyse bu şekilde konuşur mu ya???

dedim ya çoook şanslıyız...

Babamız yolda istanbuda olur yarım saat bi saate kadar ben hazırlanmaya gidiyorum görüşürüz kızlar alışverişten geldikten sonra gösteririm aldıklarımı herkese iyi günlerrr görüşürüz...

hehehe benmkide dalga geçio valla:):) vazo gibi olmuşsun dıor benm tot yana doğru genişlediii gobek azcık varrr ama ben gülüorum eşime çunku o şaka yapıor benm kilo takıntım olduku içinn

hehehe benmkide dalga geçio valla:):) vazo gibi olmuşsun dıor benm tot yana doğru genişlediii gobek azcık varrr ama ben gülüorum eşime çunku o şaka yapıor benm kilo takıntım olduku içinn

tatlım benimkide şaka yapıyor ama onunkini tanıyorum. ciddi yani adam....
yoksa bu tip şakalar gerekli bile. insanın kendine alışması için.....

BıLıYOMUSUN HAMıLELERıN SON AYDA KıLO VERDıKLERıNı ıLK KEZ SENDEN DUYUYORUM kaydirigubbakcemile3

Canım hamileyken tarçın kullanmak sakıncalıymış hindistan cevizi de.Ben en fazla kekin içinde felan olunca 1 dilim alıyorum...

yaa ciddimisin. bende netten faydalarını okuyunca gittim aldım ohaoldumsmile

hayır canım henüz yaptırmadım şeker tahlilimi cuma gidicem inşallah. teşekkür ederim bu arada

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…